Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam kizzlarrrrr bende bebeeeek istiyooooom 6 ay oldu ve her ay hüsranla bitiyo... cumartesi regl olmam gerekiyor, ama bu ayda tutturamadim gibi geliyor bana. Bir kac gün önce gögüslerim agriyordu dokunamiyordum uclarina.. ama bugün hic birsey kalmadi.. akintimda vardi ama oda azaldi.. Bide bugün ikitane kocaman sivilce cikti yüzümden, yani regl olucam
her yeni ayda bu ay stres yapmicam olacagina varsin diyorum, ama yine dayanamayip yumurtlama tarihimi hesapliyo sonrada kendi kendime stres yapiyorum..
istemeyenler hemen hamile kaliyo, cocuk aldiriyo... isteyenlerde böyle bekliyooooo...

allahimmmmm güzel allahimm isteyen herkese kisa zamanda nasip eder insallahhhhhh

2262 yi okudum ama birşey anlamadım neyseee çok hızlı geçiyor sayfalar yetişemiyorumm yawwww :))

DUR IYICE ANLATIM OZAMAN

simdi bizim bu topigin bi umud hocasi var cok süküro yilbasi günü hurma yerken osirada duada ediyomus bebek iicn hurmayi bi isirmis bi cekirdek bi daha isirmis bide ne görsün ikinci cekirdegi görmüsben hic duymamistim bu zamana kadarhocamizda ikiz bebekelrimiz olsun diye buraya hem resmini koydu hurmanin hemde anlamini yazdi..bizde bunu rabbimden bi isaret olarak yorum yaptikhurmali topik oldu buranin ismi hem ugur hemde ikizler getirecek insalah hepimizesende gitme baska yerlere bura sanada ugur getirecektir buna kalpten inan ama

Son düzenleme:

melisim sende hosgeldin aramizabizde hepimiz bebek isteyenlerdeniz rabbim izin verirse

teşekkürler yasakhayalım inşallah içinde umutvarr Allah herkese nasıp etsin en kısa zaman da en hayırlısında :) ama bana bitane yeter ikisine nasıl bakıyım

vallahiiiiiiii cok iyi anlattinnn....ne ingilizce var dogru durust ne alamanca....sadece aywaaaaa aywaaaaaaaaaaaaa

hb tatlimmmmmmm nasilsiniz bakalimmmmmmmmmm

aywaaa aywaaaa habbitemiz sükür kazasiz belasiz inise gecmistir

merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.Bizde iki yıldır uğraşıyoruz olmuyor.Öncesinde prolaktinim yüksekti şuanda düştü ama yine olmuyor.En son doktorum hsg istedi doktorum çektirdim bakalım hayırlısı.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

zeynepnurrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn..insallah en kisa zamandaaa bebeisin olur bu topikten ayrilmaaa sakinnnn cunku ben buraya girdikten sonra hamile kaldimmm ugurlu topiktirrrr benden soylemesi....zaten ilk uye olduugumdan beri burdayimmmmmmmmmmmmm hic pisman olmayacaksinnnn hosgeldin aramizaaa

teşekkürler yasakhayalım inşallah içinde umutvarr Allah herkese nasıp etsin en kısa zaman da en hayırlısında :) ama bana bitane yeter ikisine nasıl bakıyım
bitanem öyle deme annesi öyle bi bakanki ne tatli olur ikisi öylleamin kuzum benim amin..sakin umutsuzluga düsme bak benim 5 bebek kaybim var her nekadar üzülsemde yinede icimdeki umutlar tamammen bitmedi güclü ve sabirli olmaliyiz

canim habibtem benimevet zeynebnurum bu topikten ayrilma hem güzel dostluklar kuruyoruz hemide konusup rahatliyoruz

melisim sende hosgeldin aramizabizde hepimiz bebek isteyenlerdeniz rabbim izin verirse

tsk ederimmm... allah isteyen herkese insallah en kisa zamanda nasip eder... cooooooooooooooooookkk heyecanlaniyorum her ay ama yine olmuyo.. herseyin hayirlisi olsun diyorum ama üzülmemek elde degilki

Benimde her ay hüsranla bitiyor.tam diyorum ki galiba bu ay hamileyim.Midem bulanıyor falan.ama sonunda yine hüsran sanırım birazda psikolojik.

esilam sende hosgeldin doru yere gelmisinfilimden sonra cok hamile kalani duydum inslalah hayirli haberi alirsin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…