- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.661
kızlarrrr forum öle yavaş ki bittim şurda 2 kelime yazayım derkenyasağım uyumadım ayaktayımmmm nassınız bu arada
hg güzel anne adayısayın kk uyelerıııı sımdı alppın ınıse gecmektedır lutfen pıstı bosaltınnn..
evet ya o görecek gününükızz bak seni yerim bennn alışmaya çalışıyom senin hızına yetişmem lazım nasıl olcak bilemiyorum
oyy gülüm dikkatli git gel balım
zeynebnurum 2262.sayfayi oku oraya yazmistim...hurmamiz var hayirli bi topik burasi baska yere gitme bu topikte nelere sahit oluyoruz bi bilsen
2262 yi okudum ama birşey anlamadım neyseee çok hızlı geçiyor sayfalar yetişemiyorumm yawwww :))
selam kizzlarrrrr bende bebeeeek istiyooooom6 ay oldu ve her ay hüsranla bitiyo... cumartesi regl olmam gerekiyor, ama bu ayda tutturamadim gibi geliyor bana. Bir kac gün önce gögüslerim agriyordu dokunamiyordum uclarina.. ama bugün hic birsey kalmadi.. akintimda vardi ama oda azaldi.. Bide bugün ikitane kocaman sivilce cikti yüzümden, yani regl olucam
her yeni ayda bu ay stres yapmicam olacagina varsin diyorum, ama yine dayanamayip yumurtlama tarihimi hesapliyo sonrada kendi kendime stres yapiyorum..
istemeyenler hemen hamile kaliyo, cocuk aldiriyo... isteyenlerde böyle bekliyooooo...
allahimmmmm güzel allahimm isteyen herkese kisa zamanda nasip eder insallahhhhhh
vallahiiiiiiii cok iyi anlattinnn....ne ingilizce var dogru durust ne alamanca....sadece aywaaaaa aywaaaaaaaaaaaaadikkat dikkatachtung achtung(alamanca buda) attention attention(buda ing) habibte inise gecmistir kazamiz mübarek olsun
hg güzel anne adayınasılsın gülüm
vallahiiiiiiii cok iyi anlattinnn....ne ingilizce var dogru durust ne alamanca....sadece aywaaaaa aywaaaaaaaaaaaaa
hb tatlimmmmmmm nasilsiniz bakalimmmmmmmmmm
selam kizzlarrrrr bende bebeeeek istiyooooom6 ay oldu ve her ay hüsranla bitiyo... cumartesi regl olmam gerekiyor, ama bu ayda tutturamadim gibi geliyor bana. Bir kac gün önce gögüslerim agriyordu dokunamiyordum uclarina.. ama bugün hic birsey kalmadi.. akintimda vardi ama oda azaldi.. Bide bugün ikitane kocaman sivilce cikti yüzümden, yani regl olucam
her yeni ayda bu ay stres yapmicam olacagina varsin diyorum, ama yine dayanamayip yumurtlama tarihimi hesapliyo sonrada kendi kendime stres yapiyorum..
istemeyenler hemen hamile kaliyo, cocuk aldiriyo... isteyenlerde böyle bekliyooooo...
allahimmmmm güzel allahimm isteyen herkese kisa zamanda nasip eder insallahhhhhh
bitanem öyle deme annesi öyle bi bakanki ne tatli olur ikisi öylleteşekkürler yasakhayalım inşallah içinde umutvarr Allah herkese nasıp etsin en kısa zaman da en hayırlısında :) ama bana bitane yeter ikisine nasıl bakıyım
doru bugün yavas birazkatrem uyumamis
gülümmmmsüpürgemi sakliycam bugün iyicehaberin olsun
zeynepnurrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn..insallah en kisa zamandaaa bebeisin olur bu topikten ayrilmaaa sakinnnn cunku ben buraya girdikten sonra hamile kaldimmm ugurlu topiktirrrr benden soylemesi....zaten ilk uye olduugumdan beri burdayimmmmmmmmmmmmm hic pisman olmayacaksinnnn hosgeldin aramizaaa
melisim sende hosgeldin aramizabizde hepimiz bebek isteyenlerdeniz rabbim izin verirse
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.Bizde iki yıldır uğraşıyoruz olmuyor.Öncesinde prolaktinim yüksekti şuanda düştü ama yine olmuyor.En son doktorum hsg istedi doktorum çektirdim bakalım hayırlısı.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?