- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.681
habibtemmm bizim herifi deli etttimm aywa deyince ne diyorsun diyorummmmmmm canim ayva cekti delirdi adam resmen bublar birsey degil dedim...kardesim dediki ben senin yaninda kalacam canim ne cekerse soylerim sende enistey soylerrrsinn...daha geceleri var bunlarinnn beni aglattigi gunlerin acisini simdi cikariyorummmmmaywaaa aywaaaahabbitemiz sükür kazasiz belasiz inise gecmistir
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.Bizde iki yıldır uğraşıyoruz olmuyor.Öncesinde prolaktinim yüksekti şuanda düştü ama yine olmuyor.En son doktorum hsg istedi doktorum çektirdim bakalım hayırlısı.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
tsk ederimmm... allah isteyen herkese insallah en kisa zamanda nasip eder... cooooooooooooooooookkk heyecanlaniyorum her ay ama yine olmuyo.. herseyin hayirlisi olsun diyorum ama üzülmemek elde degilki
habibtemmm bizim herifi deli etttimm aywa deyince ne diyorsun diyorummmmmmm canim ayva cekti delirdi adam resmen bublar birsey degil dedim...kardesim dediki ben senin yaninda kalacam canim ne cekerse soylerim sende enistey soylerrrsinn...daha geceleri var bunlarinnn beni aglattigi gunlerin acisini simdi cikariyorummmmm
hosgeldinnnn canimmmm...allahim en kisa zamanda bebisini sana gonderiri...bu topikte aklina takilan herseyi elimizden geldigincee arkadslarla bilgi alisverisi yapiyoruzz....allahim isteyen herkese nasip etsin nnn
hg canım aramıza umudunu hiç bizaman yitirme bak benm yasagımateşekkürler yasakhayalım inşallah içinde umutvarr Allah herkese nasıp etsin en kısa zaman da en hayırlısında :) ama bana bitane yeter ikisine nasıl bakıyım
gülümmmmevet siztem yavaş ama sana gene yetişemiyoz kızım bune hız yavrumm benmde leptopta net gitti öbürüne geçtim sana yetişim die sakla gurban oldgum bende sana arabamı vermiycem ama ben sana kıyamam veririmki
bitanem hayirlisi rabbim doru zamani biliyo bizler sadece istiyoruzüzülme seninde olacak rabbimin izniyle
zeynepnurrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn..insallah en kisa zamandaaa bebeisin olur bu topikten ayrilmaaa sakinnnn cunku ben buraya girdikten sonra hamile kaldimmm ugurlu topiktirrrr benden soylemesi....zaten ilk uye olduugumdan beri burdayimmmmmmmmmmmmm hic pisman olmayacaksinnnn hosgeldin aramizaaa
hg canım aramıza umudunu hiç bizaman yitirme bak benm yasagımaRABBİM ona ve cümlemize güç kuvvet versin sağlık versin şekerim ben 3. istiyom bi tane yetmez başbakanımızın sözünü dinliyorum sizde dinleyin
orasi öylede ama burdaki arkadaslar en iyi siz bilirsiniz.. her ay ha herhalde oldu, insallah hamileyim deyip sonrada regl olmasi cok kötü.. tabi allah büyük o ne zaman isterse o zaman karnimiza bebis koyacak. ama beklemek cok zorrr.. gelsin artik bebisim :))
orasi öylede ama burdaki arkadaslar en iyi siz bilirsiniz.. her ay ha herhalde oldu, insallah hamileyim deyip sonrada regl olmasi cok kötü.. tabi allah büyük o ne zaman isterse o zaman karnimiza bebis koyacak. ama beklemek cok zorrr.. gelsin artik bebisim :))
bişey soracağım tam yumurtlama haftasındayım ve acayip grip, soğukalgınlığı var feci üşütmüşüm. ilaç almıyorum çok fazla ne olur ne olmaz diye ama dün bir tane aldım mecburen duramadım çünkü..bir zararı var mıdır sizce? ya zaten hamile olsam bile şimdi değilimdir ya değilmi. 15 gün sonra ancak belli olur
hg canım aramıza umudunu hiç bizaman yitirme bak benm yasagımaRABBİM ona ve cümlemize güç kuvvet versin sağlık versin şekerim ben 3. istiyom bi tane yetmez başbakanımızın sözünü dinliyorum sizde dinleyin
iyiym gülümm bak yasagım sana hemen cevap yazmışvallahiiiiiiii cok iyi anlattinnn....ne ingilizce var dogru durust ne alamanca....sadece aywaaaaa aywaaaaaaaaaaaaa
hb tatlimmmmmmm nasilsiniz bakalimmmmmmmmmm
biraz dahah yavaslim ozamamnyerim seni süpürgemi kullanabilirsin amma ara sira rabbim süpürgeme zeval vermesin
habibtemmm bizim herifi deli etttimm aywa deyince ne diyorsun diyorummmmmmm canim ayva cekti delirdi adam resmen bublar birsey degil dedim...kardesim dediki ben senin yaninda kalacam canim ne cekerse soylerim sende enistey soylerrrsinn...daha geceleri var bunlarinnn beni aglattigi gunlerin acisini simdi cikariyorummmmm
hosgeldinnnn canimmmm...allahim en kisa zamanda bebisini sana gonderiri...bu topikte aklina takilan herseyi elimizden geldigincee arkadslarla bilgi alisverisi yapiyoruzz....allahim isteyen herkese nasip etsin nnn
arkadaşlar beni aranıza almak istemiyormusunuz?
iyiym gülümm bak yasagım sana hemen cevap yazmışben daha yeni gördüm anam bende pek yavaşmışım gııı
ALLAH senin iyiligini versin emi tşkr ederim süpürgeni banada verdigin için aman ALLAH korusun zeval vermesin tabi
teşekkürler alpın cim.bende kimse bana yazmıyor diye üzülmüştüm.
esilam sende hosgeldindoru yere gelmisin filimden sonra cok hamile kalani duydum inslalah hayirli haberi alirsin en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?