Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aywaaa aywaaaa habbitemiz sükür kazasiz belasiz inise gecmistir
habibtemmm bizim herifi deli etttimm aywa deyince ne diyorsun diyorummmmmmm canim ayva cekti delirdi adam resmen bublar birsey degil dedim...kardesim dediki ben senin yaninda kalacam canim ne cekerse soylerim sende enistey soylerrrsinn...daha geceleri var bunlarinnn beni aglattigi gunlerin acisini simdi cikariyorummmmm

hosgeldinnnn canimmmm...allahim en kisa zamanda bebisini sana gonderiri...bu topikte aklina takilan herseyi elimizden geldigincee arkadslarla bilgi alisverisi yapiyoruzz....allahim isteyen herkese nasip etsin nnn

tsk ederimmm... allah isteyen herkese insallah en kisa zamanda nasip eder... cooooooooooooooooookkk heyecanlaniyorum her ay ama yine olmuyo.. herseyin hayirlisi olsun diyorum ama üzülmemek elde degilki

bitanem hayirlisi rabbim doru zamani biliyo bizler sadece istiyoruzüzülme seninde olacak rabbimin izniyle

gösret günlerini habibtem analarindan dogduklarina pisman et

teşekkürler yasakhayalım inşallah içinde umutvarr Allah herkese nasıp etsin en kısa zaman da en hayırlısında :) ama bana bitane yeter ikisine nasıl bakıyım
hg canım aramıza umudunu hiç bizaman yitirme bak benm yasagıma RABBİM ona ve cümlemize güç kuvvet versin sağlık versinşekerim ben 3. istiyom bi tane yetmez başbakanımızın sözünü dinliyorum sizde dinleyin

bişey soracağım tam yumurtlama haftasındayım ve acayip grip, soğukalgınlığı var feci üşütmüşüm. ilaç almıyorum çok fazla ne olur ne olmaz diye ama dün bir tane aldım mecburen duramadım çünkü..bir zararı var mıdır sizce? ya zaten hamile olsam bile şimdi değilimdir ya değilmi. 15 gün sonra ancak belli olur

biraz dahah yavaslim ozamamn yerim seni süpürgemi kullanabilirsin amma ara sira rabbim süpürgemezeval vermesin

bitanem hayirlisi rabbim doru zamani biliyo bizler sadece istiyoruzüzülme seninde olacak rabbimin izniyle

orasi öylede ama burdaki arkadaslar en iyi siz bilirsiniz.. her ay ha herhalde oldu, insallah hamileyim deyip sonrada regl olmasi cok kötü.. tabi allah büyük o ne zaman isterse o zaman karnimiza bebis koyacak. ama beklemek cok zorrr.. gelsin artik bebisim :))

teşekkürler canım kaç ay sonra oldu senin hayırlı bir evlat olur inşallah

doru basbakan i dinlemeliyiz yaw birini bi bulumda önce basbakanim kusura bakmasin ben biraz müsade alim kendinden

aynen sana katılıyorum arkadaşım ne yapalım bekliyoruz sadece dua edebiliriz en kısa zaman da olur inşallah ( aminnnn)

melisim aslinda tek yolu kafaya takmamak ama iste zor ahh bi o yapila bilse hersey dahada kolaylasir ama:26::26::26:

basit agri kesicilerden biseycik olmaz aama yumurtlama bittikten sonra alma bence

h.b canım artık buradayım inşallah vakıt buldukca giriyorum

vallahiiiiiiii cok iyi anlattinnn....ne ingilizce var dogru durust ne alamanca....sadece aywaaaaa aywaaaaaaaaaaaaa

hb tatlimmmmmmm nasilsiniz bakalimmmmmmmmmm
iyiym gülümm bak yasagım sana hemen cevap yazmış ben daha yeni gördüm anam bende pek yavaşmışım gııı
biraz dahah yavaslim ozamamn yerim seni süpürgemi kullanabilirsin amma ara sira rabbim süpürgemezeval vermesin
ALLAH senin iyiligini versin emi tşkr ederim süpürgeni banada verdigin içinaman ALLAH korusun zeval vermesin tabi

teşekkürler alpın cim.bende kimse bana yazmıyor diye üzülmüştüm.

selencelkim bundan sonra senin adinada hemen yorum yazim buda selencelkimin mesaji ben yaziyorum diyim sen yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…