- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.701
tsk ederim canim benimmm 13 aydir evliyimmmm...ilk gunden beri istiyoruzz...ama esim evliligimizin 3,ayinda izni bitti ...daha sonra annem vefat ettiiiteşekkürler canım kaç ay sonra oldu senin hayırlı bir evlat olur inşallah
arkadaşlar beni aranıza almak istemiyormusunuz?
aynen sana katılıyorum arkadaşım ne yapalım bekliyoruz sadece dua edebiliriz en kısa zaman da olur inşallah ( aminnnn)
kaymağım inş RABBİM kucagını doldururdoru basbakan i dinlemeliyiz yaw birini bi bulumda önce basbakanim kusura bakmasin ben biraz müsade alim kendinden
tatlım neden almayalım ben anca yazıyorum yeni gördümarkadaşlar beni aranıza almak istemiyormusunuz?
olur balımmm sende olmasan halim harap gııselencelkim bundan sonra senin adinada hemen yorum yazim buda selencelkimin mesaji ben yaziyorum diyim sen yorulma
melisim aslinda tek yolu kafaya takmamak ama iste zor ahh bi o yapila bilse hersey dahada kolaylasir ama:26::26::26:
kaymağım inş RABBİM kucagını doldururdualarımdasın balım unutma
tatlım neden almayalım ben anca yazıyorum yeni gördümhg gülüm
olur balımmm sende olmasan halim harap gııben birini yazana kadar sayfa 2 ileri gitmiş
arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar benim kalkmam lazım en kısa zaman da görüşmek üzere öpüyorum sizi dualarınızda unutmayın benide :)
yasakcığım kusura bakma ben sitede yeniyim ya kaçırmışım galiba.birazda siteyi anlamaya çalışıyorum.arkdaşlar hepinize tşk ederim beni aranıza aldığınız için.gerfçekten insan paylaşınca rahatlıyor.
çok şükür balım bebşin sağlıklı bi şekilde seninle olmaya devam edertsk ederim canim benimmm 13 aydir evliyimmmm...ilk gunden beri istiyoruzz...ama esim evliligimizin 3,ayinda izni bitti ...daha sonra annem vefat ettiiidaha sonra haziran ayinda esimin yanina geldimmm bir dusuk yasadimmm,,daha sonra doktora gittim doktorum catlatma ignesi yapt klomen kullandim..bende pko var.....ama glukofen folikasit ilaclarimi iciyordum...cok sukur ilk igneden bebegim benimle..belkide ikizdir cunku iki yumurtam vardi///allahim isteyen herkese versin canim benimmm...
ahhhh yerim seni ben hizimiza yetisemiyrsun ama alisirsin tatlim zamanlaaaaaaa....
bende seni yicem azkaldıı:125::125::125::125:yerim senidoru selencelkim yeni görmüstür esilam mesajini onun sucu yok fatmagül sucludur kesin
habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hizli gittigi icin sayfalarr yazdiklarimizi gormuyor olabilirsinizz....o yuzdennnn alinmayin canlarimmm...cunku yasakhayalimmm herkese cevap veriyorrr masalllahhhhhh yeruhemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok şükür balım bebşin sağlıklı bi şekilde seninle olmaya devam ederevet hızınıza yetişmek ne mümkün
bende seni yicem azkaldıı:125::125::125::125:çıkıyonmu balım
yasakcığım kusura bakma ben sitede yeniyim ya kaçırmışım galiba.birazda siteyi anlamaya çalışıyorum.arkdaşlar hepinize tşk ederim beni aranıza aldığınız için.gerfçekten insan paylaşınca rahatlıyor.
yaw bende yazmistim
tesekkür edrim habbitem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?