Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

teşekkürler canım kaç ay sonra oldu senin hayırlı bir evlat olur inşallah
tsk ederim canim benimmm 13 aydir evliyimmmm...ilk gunden beri istiyoruzz...ama esim evliligimizin 3,ayinda izni bitti ...daha sonra annem vefat ettiiidaha sonra haziran ayinda esimin yanina geldimmm bir dusuk yasadimmm,,daha sonra doktora gittim doktorum catlatma ignesi yapt klomen kullandim..bende pko var.....ama glukofen folikasit ilaclarimi iciyordum...cok sukur ilk igneden bebegim benimle..belkide ikizdir cunku iki yumurtam vardi///allahim isteyen herkese versin canim benimmm...
arkadaşlar beni aranıza almak istemiyormusunuz?

ahhhh yerim seni ben hizimiza yetisemiyrsun ama alisirsin tatlim zamanlaaaaaaa....

aynen sana katılıyorum arkadaşım ne yapalım bekliyoruz sadece dua edebiliriz en kısa zaman da olur inşallah ( aminnnn)

AMIIIINNN INSALLAH.. baska birsey gelmiyor zaten elden.. bu ayin sonunda doktorda randevum var, bakalim ne dicek... iyice bi muayene olmak istiyorum (korkuyorum ama, birsey cikcak diye)

doru basbakan i dinlemeliyiz yaw birini bi bulumda önce basbakanim kusura bakmasin ben biraz müsade alim kendinden
kaymağım inş RABBİM kucagını doldurur dualarımdasın balım unutma
arkadaşlar beni aranıza almak istemiyormusunuz?
tatlım neden almayalım ben anca yazıyorum yeni gördümhg gülüm
selencelkim bundan sonra senin adinada hemen yorum yazim buda selencelkimin mesaji ben yaziyorum diyim sen yorulma
olur balımmm sende olmasan halim harap gııben birini yazana kadar sayfa 2 ileri gitmiş

selencelkim ben cikimda sen ancak gecmisi okursun seni yormum daha fazla

yaw dur icimden geldi selencelkim nassinnnnnnnnnnnnnnn diyim giderken

habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hizli gittigi icin sayfalarr yazdiklarimizi gormuyor olabilirsinizz....o yuzdennnn alinmayin canlarimmm...cunku yasakhayalimmm herkese cevap veriyorrr masalllahhhhhh yeruhemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar benim kalkmam lazım en kısa zaman da görüşmek üzere öpüyorum sizi dualarınızda unutmayın benide :)

yerim senidoru selencelkim yeni görmüstür esilam mesajini onun sucu yok fatmagül sucludur kesin

yasakcığım kusura bakma ben sitede yeniyim ya kaçırmışım galiba.birazda siteyi anlamaya çalışıyorum.arkdaşlar hepinize tşk ederim beni aranıza aldığınız için.gerfçekten insan paylaşınca rahatlıyor.

arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar benim kalkmam lazım en kısa zaman da görüşmek üzere öpüyorum sizi dualarınızda unutmayın benide :)

zeynebnurum tabi bizde seni unutmayiz...aama bu topige gel yoksa unuturuz sürekli gelki kaynasalim iyice dua edelim birbirimize

costur costurrrr costurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cossun kizlar oturmak yokkkkk hobaaa..kafayi yedim sanirim...

olabilir bitanem zamanla alisirsin bizde öyleydik ilk baslardaseni tanidigimiza cok sevindik bizi unutma hergün gelmeye calis bizim yanimiza dahada konusur bilgi paylasiriz...

çok şükür balım bebşin sağlıklı bi şekilde seninle olmaya devam ederevet hızınıza yetişmek ne mümkün
yerim senidoru selencelkim yeni görmüstür esilam mesajini onun sucu yok fatmagül sucludur kesin
bende seni yicem azkaldıı:125::125::125::125:çıkıyonmu balım

habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hizli gittigi icin sayfalarr yazdiklarimizi gormuyor olabilirsinizz....o yuzdennnn alinmayin canlarimmm...cunku yasakhayalimmm herkese cevap veriyorrr masalllahhhhhh yeruhemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tesekkür edrim habbitem

çok şükür balım bebşin sağlıklı bi şekilde seninle olmaya devam ederevet hızınıza yetişmek ne mümkün

bende seni yicem azkaldıı:125::125::125::125:çıkıyonmu balım

bak smileye bak nasilda yiyo agzi ne cirkin öylebak sevindi cikacam diyehee selencelkim yaw yormum sizi daha fazla

Son düzenleme:

ne demek tatlimmmm istedgini sor icini dok neler anlatmiyorzuki burada kaynanayi esasoglan kaynimi...esimle darginken neler yapmaiz gerektigini usta ellere birakiyor onlar bize dogru yolu gosteriyor...iyiki burdayimmmmm bendee buradakiler benim habibtelerimmmmmmmmmmm sende bize katil sende habibtemmm oll

ve yasakhayal gider

öpüldünüzesilam ,melisim,zoe sizi tanigima cok sevindimbirakmayin bizi artik vallaa bize bi alisin sizde vazgecemezsiniz artikzoe canim ben sanada yorum yaptim ama görmedin galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…