- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.721
kuzum senin çıkmanı istermiyim hiççbak smileye bak nasilda yiyo agzi ne cirkin öylebak sevindi cikacam diye hee selencelkim yaw yormum sizi daha fazla
basit agri kesicilerden biseycik olmaz aama yumurtlama bittikten sonra alma bence
:119::119::124::124::124::111::111::122::122::131::131::103::104::98:Yasagım sana yetişem die böle oldum
ne demek tatlimmmm istedgini sor icini dok neler anlatmiyorzuki burada kaynanayi esasoglan kaynimi...esimle darginken neler yapmaiz gerektigini usta ellere birakiyor onlar bize dogru yolu gosteriyor...iyiki burdayimmmmm bendee buradakiler benim habibtelerimmmmmmmmmmm sende bize katil sende habibtemmm oll
ve yasakhayal gider
öpüldünüzesilam ,melisim,zoe sizi tanigima cok sevindim birakmayin bizi artik vallaa bize bi alisin sizde vazgecemezsiniz artik zoe canim ben sanada yorum yaptim ama görmedin galiba
güle gülee balım özletme kendini emiiyerim seni taam gidiyom yormuycam yaw seni
inş. olur cnm.arkadaşlar bişey sorcam hsg çekildikten sonra 1 hafta ilişki yasak dedi doktorum ama yumurtlama günüm geçiyor.anlamadım yani.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz?
ve yasakhayal gider
öpüldünüzesilam ,melisim,zoe sizi tanigima cok sevindim birakmayin bizi artik vallaa bize bi alisin sizde vazgecemezsiniz artik zoe canim ben sanada yorum yaptim ama görmedin galiba
katılırım tabiki ama habibte nedemek onu bilmiyorum.
tamamdır sağol cnm..tam da çalışma haftası nerden çıktı bu hastalık
ve yasakhayal gider
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidiyorsunnnnnnnnnnn habibtemmm yaaa...tamam aksama gell herkes burada olur zatennn baslasinnn dirdir ceneeeeeeeeeee cilginligiii
katılırım tabiki ama habibte nedemek onu bilmiyorum.
bende sizi tanıdığıma çok sevindim.inş.fırsat buldukça giricem.sizi çok sevdim arkadaşlar...
esilam habbite arapca canim ne deemkyani iyi bisey alpinn arkadasimiz arabistanda yasiyo bizede alistirdi bu kelimeyi bizde diyoruz
esilam habbite arapca canim ne deemkyani iyi bisey alpinn arkadasimiz arabistanda yasiyo bizede alistirdi bu kelimeyi bizde diyoruz
hosgelirsinnn canim benimm...habibtem demek arapcayla canim cigerimmm demekkkk habibtee
yaw bi cikamadim halen yorum yapiyorum
tşkler yasakcığım.bende artık sizin habibtenizim.
kurbanım fıstıgım benim
alppın arabistandamı yaşıyo :26:kaç yıldır ordasın gülüm:44:bende istanbul die tahmn ediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?