Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

katılırım tabiki ama habibte nedemek onu bilmiyorum.

inş. olur cnm.arkadaşlar bişey sorcam hsg çekildikten sonra 1 hafta ilişki yasak dedi doktorum ama yumurtlama günüm geçiyor.anlamadım yani.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz?

öylemi dedi dr:44::44::44::44::44:canim bence agrin kanaman yoksa iliski olur bence

ve yasakhayal gider

öpüldünüzesilam ,melisim,zoe sizi tanigima cok sevindimbirakmayin bizi artik vallaa bize bi alisin sizde vazgecemezsiniz artikzoe canim ben sanada yorum yaptim ama görmedin galiba

nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidiyorsunnnnnnnnnnn habibtemmm yaaa...tamam aksama gell herkes burada olur zatennn baslasinnn dirdir ceneeeeeeeeeee cilginligiii

ve yasakhayal gider

öpüldünüzesilam ,melisim,zoe sizi tanigima cok sevindimbirakmayin bizi artik vallaa bize bi alisin sizde vazgecemezsiniz artikzoe canim ben sanada yorum yaptim ama görmedin galiba

bende sizi tanıdığıma çok sevindim.inş.fırsat buldukça giricem.sizi çok sevdim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…