Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

burdayım kaymagımsana yetişemiyom anca geliyom

evet tatlım mubarek günleri hiç boş geçirmemişbenmde kociş geç geldigi için zor be anacım ama bu sefer çalışacak çalışmazsaböle yapıcam

Allahim gönlune göre versin canim seni anliyorum canim benim esimde tam o gunlerde Norvece gidiyordu bende sinir oluyordum önemsiz gunlerin hepsinde yanimda oluyordu önemli gunlerde Norvecte bundada vardir bir hayir diye dusundum hepp

tşkler alppıncim.sizi çok sevdim arkadaşlar nekadar sıcak bi ortam.inş.böle sürekli böle katılmaya devam edelim.en kısa zamanda bebiş haberlerimizide verelim hayırlısıyla.

habbitem esilam biz hep burdayiz zaten sende hergün gel daha diger kizlarda var onlarda cok tatlidir onlarlada tanisirsiniz

Allahim gönlune göre versin canim seni anliyorum canim benim esimde tam o gunlerde Norvece gidiyordu bende sinir oluyordum önemsiz gunlerin hepsinde yanimda oluyordu önemli gunlerde Norvecte bundada vardir bir hayir diye dusundum hepp
saol balım cümlemizin inşçokkk gıcık oluyo dedigin gibi
bak gördünmü iyiki daha önce gitmemisim atla arkama hadikizlar biz gidiyoz öptük tekrardan
atladım balım evet iykide hemencik çıkmamışsın

ben antakyaliyimmmm memleketim orasi...esim yurtdisinda arabistanda calsiiyor bendeee yanina geldimmmm canimmm...istanbulu sevmiyorum canim...guzel bir sehir 1 ay kaldim orada,...annem istanbula gitti bir daha goremedim..

ben antakyaliyimmmm memleketim orasi...esim yurtdisinda arabistanda calsiiyor bendeee yanina geldimmmm canimmm...istanbulu sevmiyorum canim...guzel bir sehir 1 ay kaldim orada,...annem istanbula gitti bir daha goremedim..

alppıncim siz nezamandır bebiş istiyorsunuz.şuanda tedavi görüyormusun

:26:anladım canım benim tabiki eşin nerde sen orda RABBİM ayırmasın sizibalımm kıyamam sana Annecinin mekanı cennet olsun bitanem

canlarimmmmmm ben simdilik cikiyorummmm Alppinim seninle konusamdik ama sonra yine gelirim insallahhhhh sagligin yerindedir insallahhhhhh hepiniz öpuldunuzzzzz Rabbime emanet olunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…