- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.741
hosgelirsinnn canim benimm...habibtem demek arapcayla canim cigerimmm demekkkk habibtee
burdayım kaymagımsana yetişemiyom anca geliyom
evet tatlım mubarek günleri hiç boş geçirmemişbenmde kociş geç geldigi için zor be anacım ama bu sefer çalışacak çalışmazsa böle yapıcam
tşkler alppıncim.sizi çok sevdim arkadaşlar nekadar sıcak bi ortam.inş.böle sürekli böle katılmaya devam edelim.en kısa zamanda bebiş haberlerimizide verelim hayırlısıyla.
canımsın kızzselencelkim yaw bu habibtelere cevap yazmaktan bi cikamadim
selencelkim nassssiinnnnnnnnnnnnnnnnnsimdi gercekten cikiyorum
gelde su gözleri yemenasida sasirdi canim benim
canımsın kızzbende senle çıkım bari benide eve atarmısın balım mutfaga akşama yemek yepim azcık
güle güle kaymagım
sogan cücügümüz gelsin insaallah
saol balım cümlemizin inşAllahim gönlune göre versin canim seni anliyorum canim benim esimde tam o gunlerde Norvece gidiyordu bende sinir oluyordum önemsiz gunlerin hepsinde yanimda oluyordu önemli gunlerde Norvecte bundada vardir bir hayir diye dusundum hepp
atladım balım evet iykide hemencik çıkmamışsınbak gördünmü iyiki daha önce gitmemisimatla arkama hadi kizlar biz gidiyoz öptük tekrardan
Ahadaaa yasagim bebisimin isminide bulduuuuuu cok sekerrrrr sogan cucuguuuuuu valla cok hosuma gitti beni guldurdun Allahta seni guldursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
habbitem esilam biz hep burdayiz zatensende hergün gel daha diger kizlarda var onlarda cok tatlidir onlarlada tanisirsiniz
arkadaşlar beni aranıza almak istemiyormusunuz?
bi olsun yiyecem senin sogan cücügünü:46:
ben antakyaliyimmmm memleketim orasi...esim yurtdisinda arabistanda calsiiyor bendeee yanina geldimmmm canimmm...istanbulu sevmiyorum canim...guzel bir sehir 1 ay kaldim orada,...annem istanbula gitti bir daha goremedim..
:26:anladım canım benim tabiki eşin nerde sen orda RABBİM ayırmasın siziben antakyaliyimmmm memleketim orasi...esim yurtdisinda arabistanda calsiiyor bendeee yanina geldimmmm canimmm...istanbulu sevmiyorum canim...guzel bir sehir 1 ay kaldim orada,...annem istanbula gitti bir daha goremedim..
ye yasagimmmmm ahhhh ahhhhh o gunleri görecekmiyizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?