- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.881
kızlar bişey sorucam.ben doktora gittiğimde yara var demişti.fitil ve antibiyotik vermişti.kullandım.aranızda böle olan varmı?korkuyorum kötü bişey mi diye?:26::26::26:
esilam hoşgeldn canım.
ovulasyon testını sormussun.
aynı gebelık testı gıbı ıdrarını damlatıyosun yumurtanın oldugu zamanlar çift çizgi çıkıyor ve çalışmalara başlıyosun
eczanelerde bulabılırsın canım yada netten sıpariş verebilirsin ben ınternette bı sıteden almıştım ama kullanmak nasıp olmadı daha
bu yara bende de vardı ama doktor küçük düye önemsiz buldu zaten bende de mubarek ne ararsan var
eltim kullanmıstı sen ılaçlarını kullanmana bak canım yara çok büyüdügunde yakıyolar .genelde oda butun kadınlarda olabılen rahatsızlık ...
yara için tekrar kontrole cagırmadmı esılam?
Amin canım inşallah bu ay olurben onu çok özledim meleğim inşallah yoldadır:) eşim bu aralar kafayı taktı aşkım bari bu ay olsa dünyanın derdini onla unuturum diyo:))
YARA YOK ESILAM BENDE:44::44::44::44:ama kücük bi miyomum var
niye kimse yok sitede:26::26::26::26::26::26:
cnm benim nasılsın?
aynen tatlım benmkinede öle geliyo gerçi bütün erkeler aynı tatlım sende takvim yapsana kendine alppnm yapmış senide takip etmiş oluruz görürüz ne güzel:26::26:
canım benım agzındakı yaralar ya strestendır yada altında başka bı nedende olabılır allah korusun keske bı doktora gorunseydın bıtanem.kasımda olmamana takılma buyuk ıhtımal adet duzensızlıgın başlamıs sanırım :26:hormonlarına bı baktırmanı tavsıye ederım ama yınede aıledede boyle bı sorun varsa sen yıne bı kan testı tekrarla ıstersen
gunaydın canım hoşgeldınsuan sadece katrem ve habıbtem var hala netınde cabucak acılır ınsallah
saol canım gunaydın hoşgeldınpek geçmişe dönmenı tavsıye etmem ama cok ıstıyosan don bakalım
katrem gunaydınnassın teyzoşumla
yaw nasılda kandırmış enıstem gordummu senıolsun bıtanem sen gel ben sana anlatırım geçmişi olmamı bızımle konusun yeterkı sen alıntı yapma ben senın yerıne yaparım
selencelkim işim çıktı çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma şimdi cevap yazabildimevet gercekten hepsi aynı nasılda hep aynı tepkileri veriyolar şaşmak lazım
evet takvim çok güzel oluyo ama,ben diğer kızlar sizler falanda hamile kalın öle yapmak istiyorum ne bilim.yasağımda yapmamıştı o da diğer kızlarla yapmak istiyorum demişti o sözü çok hoşuma gitti bende öle yapmaya karar verdimhem anlatırım ben size her doktora gittiğimde yine haber vermiş olurum
katrem sen hıssetmeye başlamısın hamılelıgıkimbilir ne guzel bı duygudur rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
hayalotum şimdi yazabiliyorum eve şimdi geldimevet yorgunluk olarak ve karnımın şişmesinden anlıyorum.hee bi de bol gelen pantolonlarım artık tam oturuyo diğerleride kapanmıyo amin canım benim..rabbim senin ve tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin bi an önce kucağına almayı,daha fazla imtihan edip sınamasın inşaallah..hepimizin yüzü hep birden gülsün aminnnnnn
canım benım agzındakı yaralar ya strestendır yada altında başka bı nedende olabılır allah korusun keske bı doktora gorunseydın bıtanem.kasımda olmamana takılma buyuk ıhtımal adet duzensızlıgın başlamıs sanırım :26:hormonlarına bı baktırmanı tavsıye ederım ama yınede aıledede boyle bı sorun varsa sen yıne bı kan testı tekrarla ıstersen
gunaydın canım hoşgeldınsuan sadece katrem ve habıbtem var hala netınde cabucak acılır ınsallah
saol canım gunaydın hoşgeldınpek geçmişe dönmenı tavsıye etmem ama cok ıstıyosan don bakalım
katrem gunaydınnassın teyzoşumla
yaw nasılda kandırmış enıstem gordummu senıolsun bıtanem sen gel ben sana anlatırım geçmişi olmamı bızımle konusun yeterkı sen alıntı yapma ben senın yerıne yaparım
selencelkim işim çıktı çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma şimdi cevap yazabildimevet gercekten hepsi aynı nasılda hep aynı tepkileri veriyolar şaşmak lazım
evet takvim çok güzel oluyo ama,ben diğer kızlar sizler falanda hamile kalın öle yapmak istiyorum ne bilim.yasağımda yapmamıştı o da diğer kızlarla yapmak istiyorum demişti o sözü çok hoşuma gitti bende öle yapmaya karar verdimhem anlatırım ben size her doktora gittiğimde yine haber vermiş olurum
katrem sen hıssetmeye başlamısın hamılelıgıkimbilir ne guzel bı duygudur rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
hayalotum şimdi yazabiliyorum eve şimdi geldimevet yorgunluk olarak ve karnımın şişmesinden anlıyorum.hee bi de bol gelen pantolonlarım artık tam oturuyo diğerleride kapanmıyo amin canım benim..rabbim senin ve tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin bi an önce kucağına almayı,daha fazla imtihan edip sınamasın inşaallah..hepimizin yüzü hep birden gülsün aminnnnnn
katrem harikasin nasida yazdin böylekendini cok gelistirdin
yaw sen yap takvimini lütfen ben öyle dedim diye benden etkilenme kuzum benim
Slm kizlar.telden girdim siteye.Elimde telefon uyaya kalmisim.simdi okudum yazdiklarinizi.iyi geceler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?