Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim nihat hocayi bende cok takip ederim..ama bu konuda en cok elestiri alan hocalardan biri...bu ramazan ayinda zaten nicin bu sayilarla ilgili elestirilere yanit vermisti..ama su an tam olarak hatirlayamadigim icin yanlista bisey yazmak istemiyorum...

selam arkadaşlar ben geldimya dün çıkmak zorunda kaldım ama iyikide çıkmışımbizim topik bu değil arkadaşlar lüfen
okurken ufacıkta olsa tartışmalar olmuş çok üzüldüm topiğimize nazarmı değdi ya
bence şöyle yapalım bu fikri söyleyenlerde olmuş onlara katılıyorum herkes kendi okusun arkadaşlar.böyle tartışmalarla dua edilmez zatenhem arada kalp kırıklarıda olmamış olur.
bu arada şu sayı işine gelince rabbim dünyamızı evrenimizi bizleri öyle esrarengiz yaratmışki biz çözemeyiz arkadaşlar.kim neye göre inanıyorsa oana göre dua etmeli .kimse hafız değil.hepimiz sadece duyduklarımızı,dinledijklerimizi,başka topiklerde veya ortamlarda uyguladıklarımızı paylaştık.amacımız kimsenin kalbini yada düşüncelerimizi değiştirmekte değil
bu 41 olayını ilk sayı 21 iken ben ortaya çıkardım .daha sonra fikirler ortaya atıldı .ben kendi adıma özür dilerim .ben böyle duydum böyle inandım böyle diğer topiklerde de uyguluyorum.sümeyyecimde 21 olarak biliyor 21 olarak uygulasın.ben 41 şurdan duydum ve araştırdımda 41 gece okunuyormuş bu sure arkadaşlar.he burada bunu 41 okursun 90 okursun belki 1 sene belkı 20 sene okursun yinede çocuğun olmaz .ama rabbim herşeyi bilir.herşey birbirine bağlıdır bu hayatta aslında.elbet herşeyin bir zamanı vardır.belki dualarını edersin rabbim hiç vermez onu bize.ama öbür dünyamızda mükafatını elbet görürüz arkadaşlar.birbirimizin kalplerini kırarak ediceğimiz dualar zaten kabul olmaz bunu bilelim.kaç günlük dünyada yaşıyoruzki sonuçta.kalp gönül kırmanın da bir anlamı yok.ben bu zamana kadar meryem suresını okumadım bıle hiç .söylenmez ama genelde her perşembe yasinimi okumaya çalışırım rabbim kabul eder inşallah.bu kkya katıldığımdan beri dua topiğinde de okuyorum kabul olursa.oyüzden herkes içinden geldiği gibi yapsın.hepinizi çok seviyorum .bence sizde uzatmayın artık bu konuyu kapıtın .bunlarda benim düşüncelerim özür dilerim...

hayalotum hsgledin cnm
bnde bi topikte dua ettiydim, birisi biseyler yazmıs ona biraz bozildum

kızzlar ben yenıyım derdımı anlatcka kımse yok cnaı m okadar cok sıkılıyorkı ısten cıktım eve gelırken test aldım ayın 25 olmam gerek regl ma yınede yapmak ıstedım tabıkı negatıf cıkck bılıorum bu ayda hamıle degılım cunku hıc belırtı yokkk cANIM COK SIKKIN YAA NEDEN BOLE OLUYOR DR YE GITMISTMM GUSEL BI YUMURTAN VAR DEDI BU AY BASI OOFF NAPCAM BEN

ayy gecmişi okumadım yoruldum napıyosunuz
sabah kocamı benm gecmişi okurken buldum sayfalara girmişde bakıyo kızdım bnde kadınların yazdığı yazıyı napcanki sen dedim
özel msj diyo burda diyo kadın dedim meryem suresini yazdı bana
neyse bidaha silcem yada ayarlarından bakıyımda geçmişi kaydetmesin

dikkat et canım her ot herkese faydalı olmaz öyle.dikkatli ol.

yok cnm benm , o lafın gelisi öle dedim :)
yani soğan kürü var ya ona basladım bgün yumurtalıklar için.. birde civanperçemi diye bi çay karısımı .. buda çok faydalıymıs
nyse grsrüzü bakalım, smdilik çıkıorm ..

kiz gumus bu senin melek kocan karisinin mesajlarini okuyan melek olmus....

ama olmaz ki böyle

gereken neyse yapmalisin.

Son düzenleme:

asya canim benim simdidende test yapilmazki ama

benimde ayin 26 da..bendede hic belirti falan yok.ama hic test yapmayida simdiden yapmayi aklimin ucundan bile gecirmedim

bak böyle erkenden yaparsan negatif cikti diye bunalima girersin...

bekle biraz canim benim.adetin en azindan gelmezse 1 gün gecince yap

Son düzenleme:
ysakhayal sen kac aydır korunmuyorsun benım 1 sene oldu esımın11 mılyondu sper sayısı sımdı 33 mılyon benım yumurtamda vardı ay basında dr ye gıttım ama bu a bana gecmıo sımdı esımın de degerlerını ogrenınce ıyıce heyecan sardı aynı gun sayılır regl gunumu kan testı yaptırsak cıkmazzmı acaba

burda dertlerini bizlere açabilirsin canım.hem bu arada 25ine daha çok var .kan testinde bile soruyolar kaç gün geçti diye.sen çok erken yapmışın canım.umutsuzluğa kapılma hemen.güzel haberlerini duyarız inşallah buradan.hem her hamilelikte belirti vercek diye bir kaidede yok zaten .oyuzden sıkma canını.

iyi bari içim rahatladı vallasoğan kürünüde fazla yapmayın diyolar ara koycakmışın prolaktini yükseltiyomuş bazı kişilerde bilgin olsun canımbanada yap diyolar ama içememki ben onu ya

ıste esımın spermıyogramını bem son rgl gunlermde yaptırdık aten 27 eylul du ve 33 mılyon cıktı ıyı dedıler normal yolla kalabılırısnız kendım kadın doguma mayıstan berı gıtmıodum hemen regl bıter bıtmez kadın doguma gıtım usg cok gusel bı yumurtan var dedı bıdakı ay 3 gun regl nın gel hormon testı yapaım dedı ayy ıkımızdede artık sorun yok dıe esımde eskıden sorun var dıe 11 mılyon dıe bukadar umudum olmazdı bu ay olursaa her anım negatıf gecıor

kız sen nerelerdesin bakembak kocacına söle valla kaçakhayalle busefer çorumu dağıtırız ulen
bu arada adamında merağı kursağında kalmış ya

canım bak işte eşinin sperm sayısıda düzelmiş doktorunda onaylamış.bu ayda stres yapmamaya özen göster.aslında en büyük engelimiz stres.rahatlat kendini.aklına her geldiğinde bir uğraş bul kendine.elbet bizimde olcak yavrularımız doğru zamanı gelince.

benım gıbı gece ekımden berı korunmayan varmı bukadar bekleyen aramızda sagolun ama ısteee sıtem etmek ıstemmıorum ama cok ozenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…