- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.321
Arkadaşlar ne mutlu ki dua okuyoruz okunan ortamda bulunuyoruz sayıyla olmuş 1 olmuş hiç ama hiç önemi yok.Kuranda sünnetle geçmese bile bazı duaların surelerin ESMAÜL HÜSNA nın bazı sayılarda okunmasının hikmeti var.Nihat Hatipoğlu hocayı çok severim söyledikleri ışık olur bana oda hangi sıkıntı hangi dilek için ALLAHIN hangi isminin kaç kez okunacağını hep anlattı ramazan boyu.Vardır bir hikmeti.
Yoksa kaç kez okunursa okunsun okuyanda sebep olanda nasiplenir.Bunun için lütfen kalpler kırılmasın.
Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Peygamber efendimiz evliyalar ve sebilerin yüzüsuyu hürmetine inşAllah.Amin
hayalotum hsgledin cnm
bnde bi topikte dua ettiydim, birisi biseyler yazmıs ona biraz bozildum
hoşbulduk canım .nasılsınhayırdır canım hangi topikmiş o
nasıl olim be kuzum... bulduğum duyduğum bütün otları içiyorum modundayım
ya hamilelik belirtisi nde
dikkat et canım her ot herkese faydalı olmaz öyle.dikkatli ol.
ayy gecmişi okumadım yoruldum napıyosunuz
sabah kocamı benm gecmişi okurken buldum sayfalara girmişde bakıyo kızdım bnde kadınların yazdığı yazıyı napcanki sen dedim
özel msj diyo burda diyo kadın dedim meryem suresini yazdı bana
neyse bidaha silcem yada ayarlarından bakıyımda geçmişi kaydetmesin
kızzlar ben yenıyım derdımı anlatcka kımse yok cnaı m okadar cok sıkılıyorkı ısten cıktım eve gelırken test aldım ayın 25 olmam gerek regl ma yınede yapmak ıstedım tabıkı negatıf cıkck bılıorum bu ayda hamıle degılım cunku hıc belırtı yokkk cANIM COK SIKKIN YAA NEDEN BOLE OLUYOR DR YE GITMISTMM GUSEL BI YUMURTAN VAR DEDI BU AY BASI OOFF NAPCAM BEN
ben senin ne demek istedigini anladim canim benim...
kızzlar ben yenıyım derdımı anlatcka kımse yok cnaı m okadar cok sıkılıyorkı ısten cıktım eve gelırken test aldım ayın 25 olmam gerek regl ma yınede yapmak ıstedım tabıkı negatıf cıkck bılıorum bu ayda hamıle degılım cunku hıc belırtı yokkk cANIM COK SIKKIN YAA NEDEN BOLE OLUYOR DR YE GITMISTMM GUSEL BI YUMURTAN VAR DEDI BU AY BASI OOFF NAPCAM BEN
yok cnm benm , o lafın gelisi öle dedim :)
yani soğan kürü var ya ona basladım bgün yumurtalıklar için.. birde civanperçemi diye bi çay karısımı .. buda çok faydalıymıs
nyse grsrüzü bakalım, smdilik çıkıorm..
ayy gecmişi okumadım yoruldum napıyosunuz
sabah kocamı benm gecmişi okurken buldum sayfalara girmişde bakıyo kızdım bnde kadınların yazdığı yazıyı napcanki sen dedim
özel msj diyo burda diyo kadın dedim meryem suresini yazdı bana
neyse bidaha silcem yada ayarlarından bakıyımda geçmişi kaydetmesin
ıste esımın spermıyogramını bem son rgl gunlermde yaptırdık aten 27 eylul du ve 33 mılyon cıktı ıyı dedıler normal yolla kalabılırısnız kendım kadın doguma mayıstan berı gıtmıodum hemen regl bıter bıtmez kadın doguma gıtım usg cok gusel bı yumurtan var dedı bıdakı ay 3 gun regl nın gel hormon testı yapaım dedı ayy ıkımızdede artık sorun yok dıe esımde eskıden sorun var dıe 11 mılyon dıe bukadar umudum olmazdı bu ay olursaa her anım negatıf gecıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?