- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.261
bakarız canım yeterki olsun... şaka bi yana 3 tane embiriyo konuluyo diye biliyorum rahime... inş üçüde tutar canım...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
canları ben yine garip garip ter dökmeye başladım fenalıklar geliyo bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıkıyorum şimdilk, belki uyurummm:26: İnşallaaah bu garip hallerimin sonu iyi olur yaaaaa:26::26:
umdum yolunuz açık olsun bitanem,rabbim yardımcınız olsun işiniz rast gitsin balımmmmmm.. inşşallllaaahh bu kez güzel günler sizi bekliyo... yılların yorgunluğunu bi anda silecek hatta hiçe sayacak kadar güzel günler.... dularım sneinle meleğim......
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİ GECELER
peşindeyimmmmm
umudum bizimkilerde tüp cücüğü olarrrr demmmmeeee
hayırlısı gonzalezım veren rabbım inşallah nasıp eder bızlerede
tamam gonzalezimmmmmbesmele çekkkkk
canbonlarım ben cıkıyorum benımkı cok yorgunmuşşş
gonzalezımmmm canımmmm rabbımmm hayırlısıyla gıdıp donmeyı nasıp etsın yıne konusuruz balımmmdualarım senınleee rabbım gonlune gore versın umudummmm
seni çok sevıyorum allaha emanet ol bıtanemmm
kendıne cok ıyı bakk
tatlı ruyalar canbonlarımmm ıyı gecelerrrrr
Ah canimcim insallah bisey olmaz ve bebegim umarim sagliklidir.. Insallah gec dollenmedir. Rabbimden gelen hersey guzel bunada sukur Allahim bu gunlerimizi aratmasin...kuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz ..gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler.. ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir kuzum hadi insaAllah bu kez turnayı vuracan heralde gözünden Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii selencelkimm.. ıımmmm şeyyy demek gördün he kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni.. yarın ordayım, aç kollarını bana hu huuuuuuuuuuuuuuuu kızlar ben geldim anacım ne ediyonuz bakimm
canbonlarım ben döndüm evimdeyimmm
annemde çok iyi valla ortalıkta dört dönüyordu yıne bukadın canının kıymetını hıc bılmıyor ya
eee sızler nerdesınızkı aceppp:44::44::44:
hayalım benım mazaretim varmı nolurr beni dövmeee
habıbtem hoşgeldınnnnn
scorpıonsum uyku tulumum benım nassınnn
gulchanımmm
umdum gıtmışşşşhadi hayırlısı allahım nolur umuduma yardım et
ecehanım olsun kuzum ikinci aşılamada şans daha yüksek inşallah hayırlısı olsun napalımdularım senınleee
ben geldim ama bu kez kırmızılarımlaaa
bu ayda olmadı....................................................................................................................................................
umudum kuzum siz gitmediniz mi, ayşemmm bari sen güzel haberler ver bizeeee
ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum..
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım
hayırlı olsun canım senin için çok sevindim.. çalışmak kendi paranı kazanmak gibisi yok.. hem kafan dagılır bi tanem...
umudum burdamısınnnnnasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz
ben geldim ama bu kez kırmızılarımlaaa
bu ayda olmadı....................................................................................................................................................
umudum kuzum siz gitmediniz mi, ayşemmm bari sen güzel haberler ver bizeeee
hayalotumm bnmm kırmızılar gelmedi daha sabah test yaptımm negatif cıktı pazartesiye kadar beklicem kırmızılar gelmezse gidicm dr ye sonucu biildiririmm ama olmicak bu seferde biliyorumm ... gecen ayda 3 gün geciktii 4. gün oldum ....
yok medcezirimm yokk maaleseff yook !!!!
Selam habibtelerim nasılsiniz abim yanımda o yüzden giremiyorum pek medcexirim canim benim kıyamam sana allahım en kısa zamanda bebeğini meleğini yollayacak ins habibtem
gelmedimi:44::44:negatifmi çıktı:26:hayırlısı olsun ayşem olcak ama biraz daha sabır bıtanem
işin nasıl gıdıyor
hayalotumm bnmm kırmızılar gelmedi daha sabah test yaptımm negatif cıktı pazartesiye kadar beklicem kırmızılar gelmezse gidicm dr ye sonucu biildiririmm ama olmicak bu seferde biliyorumm ... gecen ayda 3 gün geciktii 4. gün oldum ....
yok medcezirimm yokk maaleseff yook !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?