Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bakarız canım yeterki olsun... şaka bi yana 3 tane embiriyo konuluyo diye biliyorum rahime... inş üçüde tutar canım...

duruma göre konulabiliniyo cnm.. hersey yumurtanın sposla ilgi alakasına bağlı
kısmat balım.. subat tüp bebek topiğinde bi arkadasın mesela.. 2 konulmusdu.. biri kendi içinde yine bölünmüs. yani biri tek yumurta ikizi.. biri de normal.. etti 3 ..
hersey kader kısmet cnm..hayırlısı olsun hakkımızda ..

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

saolasın medcezirim.. tatlı rüyalar.. Allahım bu hallerini hayra çıkarsın insaAllah.. öpüyorm seni cankusum

peşindeyimmmmm
umudum bizimkilerde tüp cücüğü olarrrr demmmmeeee
hayırlısı gonzalezım veren rabbım inşallah nasıp eder bızlerede

hayyy Allah iyiliğiin vere emi hayalotum heya bizimkilerde tüp cücüğü olarr balım nolcekk
saolasın balım

tamam gonzalezimmmmmbesmele çekkkkk

tatlı rüyalar balım.. saolasın.. Rabbim bu dualarınızı hepimiz için nasip eylesin .. bnde balkusum çk seviomm iyi geceler kusum

haydin bende kaçtım artıkın.. hazırlık tamam yavaştan yatarım .. tatıl rüyalar.. bol bebisil geceler .. sizleri seviorumm

Ah canimcim insallah bisey olmaz ve bebegim umarim sagliklidir.. Insallah gec dollenmedir. Rabbimden gelen hersey guzel bunada sukur Allahim bu gunlerimizi aratmasin...

UMudummmmm habibtemmmn in iyi haberlerle gelirsin b Allah gönlüne göre versin habibtemmm dualarım seninle

Dun aksam gelemedim.annemdeydimm.yatip uyumusum orda.kiyamamislar.11gibi esim geldi eve donduk.yine vurup kafayi yattimsabah ta uyuya kaldim
Umudum yola cikacakti onunla da konusamadik.hayirli haberle donecek insallah.boy boy bebeler getirecek bize
Neyse ben simdi ise gideyim canlarim.aksama gorusuruz insallahh

kızlar ben adet oldum yarın doktora gidicem yine ikinci aşılamaya başlıcam inş..

canbonlarım ben döndüm evimdeyimmm
annemde çok iyi valla ortalıkta dört dönüyordu yıne bukadın canının kıymetını hıc bılmıyor ya
eee sızler nerdesınızkı aceppp:44::44::44:
hayalım benım mazaretim varmı nolurr beni dövmeee
habıbtem hoşgeldınnnnn
scorpıonsum uyku tulumum benım nassınnn
gulchanımmm
umdum gıtmışşşşhadi hayırlısı allahım nolur umuduma yardım et
ecehanım olsun kuzum ikinci aşılamada şans daha yüksek inşallah hayırlısı olsun napalım dularım senınleee

şekercim valla dün çok uyudummm..psikolojik sanırımm bat yaklaştıkça huyum değişiyo
annemle kuzenim bende cnm burada olamazsam meraketmeyinnnnnnnnn

umudum burdamısınnnnnasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz

ben geldim ama bu kez kırmızılarımlaaa
bu ayda olmadı....................................................................................................................................................

umudum kuzum siz gitmediniz mi, ayşemmm bari sen güzel haberler ver bizeeee

ağlama bitanem yaaa:26::26::26:yine hayırlısı demekten başka sözümüz yokkiolcak kuzum biraz daha sabırr meddcezırım benım.

ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum..
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım

umudummm cok saol bitanemm benmm hepimiz için hayırlı olsunn inş.. cnmm sendee inş.. dilediğin gibi bi iş bulursunn bitanemm

hayırlı olsun canım senin için çok sevindim.. çalışmak kendi paranı kazanmak gibisi yok.. hem kafan dagılır bi tanem...

evet tatlım iyi oldu bnmm içinn cok saol hayatımm

umudum burdamısınnnnnasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz

hayalotumm bnmm kırmızılar gelmedi daha sabah test yaptımm negatif cıktı pazartesiye kadar beklicem kırmızılar gelmezse gidicm dr ye sonucu biildiririmm ama olmicak bu seferde biliyorumm ... gecen ayda 3 gün geciktii 4. gün oldum ....

yok medcezirimm yokk maaleseff yook !!!!

Selam habibtelerim nasılsiniz abim yanımda o yüzden giremiyorum pek medcexirim canim benim kıyamam sana allahım en kısa zamanda bebeğini meleğini yollayacak ins habibtem

gelmedimi:44::44:negatifmi çıktı:26:hayırlısı olsun ayşem olcak ama biraz daha sabır bıtanem
işin nasıl gıdıyor

gelmedimi:44::44:negatifmi çıktı:26:hayırlısı olsun ayşem olcak ama biraz daha sabır bıtanem
işin nasıl gıdıyor

cumartesı tekrarlıcam testi 10 gün yada 1 hafta gectıkten sonra net bellı oluyomus yani bosuna yapma dıyolar bana ama ınsan daayanamıyo kı ... iş cok şükür iyi bitanemm onumuzdeki hafta toplantı yapıcamm bakalım

kuzum du bakalım, daha kırmızılar gelmemiş.. o zamana dek umudunu kırma.. ayy inşş güzel haberlerini alırız bebeğimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…