- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.281
Selam habibtelerim nasılsiniz abim yanımda o yüzden giremiyorum pek medcexirim canim benim kıyamam sana allahım en kısa zamanda bebeğini meleğini yollayacak ins habibtem
ağlama bitanem yaaa:26::26::26:yine hayırlısı demekten başka sözümüz yokkiolcak kuzum biraz daha sabırr meddcezırım benım.
kuzum du bakalım, daha kırmızılar gelmemiş.. o zamana dek umudunu kırma.. ayy inşş güzel haberlerini alırız bebeğimmmmmm
cumartesı tekrarlıcam testi 10 gün yada 1 hafta gectıkten sonra net bellı oluyomus yani bosuna yapma dıyolar bana ama ınsan daayanamıyo kı ... iş cok şükür iyi bitanemm onumuzdeki hafta toplantı yapıcamm bakalım
evet kuzum kan testı var hiç olmadı kırmızılar gelene kadar bekle bakalım
nazar degmesın kuzum hadı hayırlısı
canlarım desteğiniz için sağolunnnnnnn.. Napalım Rabbim bu ayda uygun görmemiş demek ki.. bidaha ki aya Allah kerim....
inşalllaaahh tez zamanda nasip olur hepimize de.......................................................................................
inş. bitanemm ya dua edinn bnmm için bu sefer olsunn ALLAHın izniylee
biatenem olcak tabı allahım nasıp ederse
peki doktora gitcekmisin yine meddcezırım
canlarım ben adetimin 3. günü dr.a gitcem de şuan adetim tam anlamıyla gelmedi.. pede bile bulaşmadı hala ama wc.deyken çook uçuk pembe akıntım oldu... şimdi ben adet günlerimi sayarken bugünden mi başlıycam yani 14 mart mı diycem :44:
kocişim de benim gibi çoook keyifsizkıyamam yaaa, benim üzülmem ayrı ben onun üzülmesine hiç dayanamıyorum
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşşş
UMudummmmm habibtemmmn in iyi haberlerle gelirsin b Allah gönlüne göre versin habibtemmm dualarım seninle
Dun aksam gelemedim.annemdeydimm.yatip uyumusum orda.kiyamamislar.11gibi esim geldi eve donduk.yine vurup kafayi yattimsabah ta uyuya kaldim
Umudum yola cikacakti onunla da konusamadik.hayirli haberle donecek insallah.boy boy bebeler getirecek bize
Neyse ben simdi ise gideyim canlarim.aksama gorusuruz insallahh
umudum burdamısınnnnnasılsın gonzalezimmm vardınızmıııı
meddcezırım ayşem kırmızılar ne durumdaaa:26::26:nasılsınızzzzz
ben geldim ama bu kez kırmızılarımlaaa
bu ayda olmadı....................................................................................................................................................
umudum kuzum siz gitmediniz mi, ayşemmm bari sen güzel haberler ver bizeeee
gonzalez umudum ya bize yazı yazıyor yada cıkmak zorunda kaldııı
canlarım ben adetimin 3. günü dr.a gitcem de şuan adetim tam anlamıyla gelmedi.. pede bile bulaşmadı hala ama wc.deyken çook uçuk pembe akıntım oldu... şimdi ben adet günlerimi sayarken bugünden mi başlıycam yani 14 mart mı diycem :44:
kocişim de benim gibi çoook keyifsizkıyamam yaaa, benim üzülmem ayrı ben onun üzülmesine hiç dayanamıyorum
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşşş
umudum niye yazmıyon
yazdım kuzum yazdım.. gel bi sarılam çok özledim napıyosn bakim
umudum napam yazdıklarını okudum şimdikkk hoşgeldin tekrardan evineee
şimdik ilaçlarını zamanında alıyosun düzenli al bak
yani haftaya perşembe yumurtalara bakılcak ondan sonra daha orda kalıcaksın dime teyzoşlarım yerleştirilene kadar:44::44:
hadi hayırlısı umudumuzak hastane oluncada zor oluyomus ya gıt gel gıt gel:26:rabbım enişteme çok para versın sanada bol sabır versın gonzalezım
dur bende bi sarılam
geldik kuzum.. kürkçü dükkanına.. ama yine vermediler bana senin teyzoslarını
alıyom balım.. iğne olmak zor gelse de yapıyom işte
artık haftaya persmbe gititğmide ne dicekler hersey ultrson ve kan a bağlı kusum :26:
hani yumurta büyüklüğüne göre, önceleri mesela 4-5güned bir çağırıyolar, sonra 4 günde bir sonra bir.. sonra 3 günde bir.. sonra 2 günde, sonra 1günde bir olunca da yumurta olmuş oluyo.. istenilen sekilde .. ondan sonra da yumurta toplama için gün veriyolar o zaman gidiyorum..
hani sık sık çağıracakları zaman orada kalıcam ..
napalım balım. Ankarada oturmuyoruz.. oralı olsak daha rahatta..
önceki yerimiz bundan az daha uzaktı.. orda kalıyoduk..çoğunluk..
ama bu kez kinde dr um.. öncekilered kısa protokol tutulmus, smdikinde biz uzun protokol dan tedaviyi yapalım dedi ..
o yüzden böyle sanırım.. ilaçlar iğneler daha farklı yani :26:
he balım amiin.. enistene çok parae napalım.. bizim bebisler paralı, olmadan olmuyo kuzum
heh dorğu dedin.. banada bol sabır kuzum
sarıl kuzum
ama gonzalezım bak farklı dıyon daha guzel bısey degılmı bumeleğimin gelmesi daha buyuk bı oran dıme acısı sıkıntısı daha çoktur belki ama sonucu hepsinde dahada güzel olcek gonzalezımmm anladım umudum ya nekadar karısık bi işmiş bu tüpbebek zormuş umuduum rabbım kolaylık nasıp etsın bıtaneme sarılıyom gonzalezımmm benımmmmm çak bakalımmm:13::13::13:
gonzalezim madem evdesin yarın konusuruk bebegım yıne
enişten yatalım diyor cıkmam gerek
bu arada eniştebeye selamadam en sonunda bıkacak valla benden dicekki ya bu kız hep selam yolluyor halimi hatrımı hiç sormuyor diyecek
ıyı geceler gonzalezim bu arada senın eniştenin son yarım dakika içinde 3.kez hadi yatalım hayatım demesi
4. dediğinde surat ifadesi bundanha buna dönüyor
oyuzden ben çıktımmmsenı sevıyorum ıyı gecelerrr gonzalezımmm tatlı rüyalarr canbonlarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?