Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medd kuzum bu ay olmazsa bidahaki ay tatlımmmm..üzme kendini biz hergelen aydan umutluyuz çok şükürrrr..
ama bak daha pembe akıntıymış kuzum takipet eğer kırmızıya dönmezse test yaptır kuzummm..Allahın hikmeti belli mi olur bi bakmışsın yerleşme kanaması oluabilir..

umudummmm yavyummmm yolunuz açık olsun tüp tüp bebeleriniz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

günaydın canbonlarımmm
yahu parça parça uyudum.dün gece nekadar rüzgar fırtına yağmur vardı yabütün balkondaki eşyaları gece salona taşımak zorunda kaldıkallahım dışarda kalanlara yardım etsin
ben şimdik önce şu balkonu yıkım sonra evi toparlım gelırım yine canbonlarımmm

umudummmm yavyummmm yolunuz açık olsun tüp tüp bebeleriniz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

ahh kuzum öyle zor ki.. o tüplere ulasmak iğnelerden geçiyo.. iğneler paradan geçiyo.. para hep bizden hep bizden gidiyo.. sonunad olucağını bilsek tamam olan olmayan bütün paraları verelim
Allahım dan bolca sabır.. bolca dayanma gücü diliyorum ..

aaaaaaaaaaa dün kimseler gelmemiş ayolll..akşam in cin top oynamış topikteee..kızçelerimin de işi vardı demekkiii..
kuzularım ben de dün 26 günlük minik yeğenime gittim..Allahım çok tatlı yaaaaaa..teyzesininkuzusu kucağımda uyudu yineeAllah bize de nasibeder inşallahhh..teyzelik böyleyse annelik nasıl kimbilirrrrr
hadi uyanın da gelin kk ya amaaaa

Büyüyor teyzesî çok şükür Rabb'ime ama pek rahat değilim kanamam var hala 1 ay daha stresli olacak sanırım sen nasılsın cnm bat yaklaştı dimi

canım sen hep yat mümkünse..ama çok ta endişelenme doktorun zaten söyler sana.bazıları uzun süre kanamayla hamileliğini tamamlıyor..inşallah geçer seninki tez zamanda..ilaç verdimi doktor kanama ,için cnmmm
evet tatlım bat bugün benim..adet öncesi gibi göğüslerim şiş sadece..şu an anlayamıyorum..günümün geçmesini bekliycemm.tabiii geçerse hayırlısıyla..

selam habibtelerimmm bu aralar giremiyorum neteeee yogunluktan dolayi canlarim benim kusuuruma bakmayinnn.....sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm...herkes iyimi bakalim kimsecikler yok nerelerdesinizz hatunlarrr...

Günaydınnnn habibtelerimmm
hayalim hoşgeldinnnnasıl oldun kuzum
valla scorpım kımsecıkler gelmemıs dun:44:ayy yerim ben onu yaaa maşallahhrabbım bızlerede nasıp eder inşallah
selam habibtelerimmm bu aralar giremiyorum neteeee yogunluktan dolayi canlarim benim kusuuruma bakmayinnn.....sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm...herkes iyimi bakalim kimsecikler yok nerelerdesinizz hatunlarrr...

iyiyiz habıbtemm nasılsınnnn yaklaşıyo artık zamanın hazırlıkların coktur habıbtemkeike yakın olabılseydım yardım ederdım

canbonlarım herkese iyi haftasonlarıııı
dün misafirlerim vardı bi boşluk yakalayamadım.
bugünde sabahtan eşimle testi vermeye gittik.sonuçları 3te alcaz bakalım nasl çıkıcaklaree sizler nasılsınızz bakalım

canim benimmm kiyamam ki sana ben ...sen yanimda olman bile yeterdi bana...insallah sonuclar iyi cikar habibtem benimmm..//en kisa zamanda melegini yollar sana..

İnş gelmezzz scorpim bu ay hamiş çıkmadı topiğîmizden güzel haberi sen ver bu ay nisandada umudum hayalotum meddcezirimm ve ismini yazamadığım bütün topik arkadaşlarımız
sen kasım anneleri topiğine katılıyormusunn..ben bir hevesle takipediyorum daaa ya tutarsa bu ay diyeee
bak linki burası
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/596522-2013-kasim-anneleri-192.html
Yok bitanem hiç bakmadım dur bir bakayım sadece hangî ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun topiğine bakıyorum:52 Ordada güzel insanlar var birde sevdiğîm însanlar car kırgınlık sebebiyle bizim topiğe yazmayan onları görüyorum orda o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…