- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.341
benım gıbı gece ekımden berı korunmayan varmı bukadar bekleyen aramızda sagolun ama ısteee sıtem etmek ıstemmıorum ama cok ozenıyorum
ysakhayal sen kac aydır korunmuyorsun benım 1 sene oldu esımın11 mılyondu sper sayısı sımdı 33 mılyon benım yumurtamda vardı ay basında dr ye gıttım ama bu a bana gecmıo sımdı esımın de degerlerını ogrenınce ıyıce heyecan sardı aynı gun sayılır regl gunumu kan testı yaptırsak cıkmazzmı acaba
ben hakkettıgımı dusunuyorum neden ben dıyorum cok gerızzeklıyım ya esasında cok neselı guler yuzlu bırıyım ama bu olay benım kucuklugumden berı korktugum bıseydı cevremızde bole bırı vardı mesala ben epılasyona bıle gıtmedım lazer neden ıste zarar verır ılerde olmaz dıe ve basımaa geldıı
ben hakkettıgımı dusunuyorum neden ben dıyorum cok gerızzeklıyım ya esasında cok neselı guler yuzlu bırıyım ama bu olay benım kucuklugumden berı korktugum bıseydı cevremızde bole bırı vardı mesala ben epılasyona bıle gıtmedım lazer neden ıste zarar verır ılerde olmaz dıe ve basımaa geldıı
ayın 25 ıne cok hepıınıze tsk ederm okurken rahatayıp hafıf gulumseyıp yada sızın ıcın uzulup ooff dıyorumm... kan testını kac gun onceden yaptırsam acaba 27 eylul son regl dı 25 ekımde olucam yanı nezaman kan testı yaptırabıırım beklemeye daynamıorum
aramıza hoşgeldin LENABenimde cuma günü inş hayırlı cuma bekliyoruz bakalım...
Benimde cuma günü inş hayırlı cuma bekliyoruz bakalım...
meddcezirimmmmm
aramıza hoşgeldin LENA
Bat. ımız aynıymışşşİnş güzel haberler veririz burdaannnn
bende gectıgımız aylarda erken yaptırmıstık labarant bıze ılıskıde 2 gun sonra hamılelık kan cıkar demıstı yanlısmı
bende gectıgımız aylarda erken yaptırmıstık labarant bıze ılıskıde 2 gun sonra hamılelık kan cıkar demıstı yanlısmı
iyiyim tatlımmm.muhtesem yüzyıl eşlığinde yanınızdayımmbebeeeğiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmnasılsııınnn bitanem
Evet... İnşallah güzel haberlerimiz olur... Belirtiler varmı sizde extra bişeyler :)
iyiyim tatlımmm.muhtesem yüzyıl eşlığinde yanınızdayımm
ooo aybishim de gelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?