Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benım gıbı gece ekımden berı korunmayan varmı bukadar bekleyen aramızda sagolun ama ısteee sıtem etmek ıstemmıorum ama cok ozenıyorum

var tabi mesela ben 16 aydır bekliyorum meleğimiayrıca bizden daha çok bekleyenler var 10 20 30 yıl bekleyenler var çevremizde..ben ay sonlarına doğru nekadar umudumu yitirsemde buraya girdiğimde rahatlıyorum.yada yastığa başıma koyduğumda bi bakıyorum gelecek ay diyorum evet olcak bu hayatta umutsuz yaşanırmı.hayallerin umutların olmadan yarını yaşayamassın dememişler boşuna.sende rahatlat içini nolur.yıpratma kendini bukadar.sadece dua et.verende rabbim alanda.boynumuz kıldan ince

ben hakkettıgımı dusunuyorum neden ben dıyorum cok gerızzeklıyım ya esasında cok neselı guler yuzlu bırıyım ama bu olay benım kucuklugumden berı korktugum bıseydı cevremızde bole bırı vardı mesala ben epılasyona bıle gıtmedım lazer neden ıste zarar verır ılerde olmaz dıe ve basımaa geldıı

canim benim benimki biraz uzun hikaye en son düsügümü iki bucuk ay önce yaptim..yani bi ay oldu korunmayali birakali....bak ne güzel iste esinin degerleride yükselmis...sen 1 yildir istiyosun anladigim kadariyla cok ta uzun yillar gecmemis..hic bi sorunu olmayanlar bile 2 veya 3 yil bekliyorlar..ama sakin acele etme beklenen adet günün bi gelsin....

canim benim sakin neden ben diye sorgulama bence...cünkü bence bunu bize seytan fisildiyo...biz nedenini bilemeyiz bunu bizi yaratan rabbim bilir...benim tam 4 düsügüm oldugu halde neden ben demedim..demekki hayirlisi degilmis dedim..rabbim sen hakkimda hayirlisini ver degilse verme dedim hep..hamileyken bile hep böyle dua ettim....

canım benim sana bir örnek veriyim ben küçükken böyle 8 yaşlarında falanken derdimki ben ortaokula gidemem ölürüm gittim liseye gidemem ama gittim ben evlenemem ogünleri göremem evlendim.sanırdımki yaşıtlarıma göre göğsüm büyüktü ben galiba göğüs kanseri olcam derdim ama rabbime şükürler olsun ergenlik bitti küçüldüler.yani bu bir psikolojı aslında.kötü düşünme sakın.senide çok iyi anlıyorum ama kendinden bu fikri uzaklaştırman lazım öncelikle

ayın 25 ıne cok hepıınıze tsk ederm okurken rahatayıp hafıf gulumseyıp yada sızın ıcın uzulup ooff dıyorumm... kan testını kac gun onceden yaptırsam acaba 27 eylul son regl dı 25 ekımde olucam yanı nezaman kan testı yaptırabıırım beklemeye daynamıorum

Canım ya eğer bebeğin seninleyse daha doğrusu sana erken geldiyse çıkar kanda ama daha adet tarihine çook var, bazen geç döllenme meydana gelebiliyo.. O yüzden kanda da çıkmayabilir. Ben geçen ay 5 gün erken yaptırmak zorunda kaldım o zaman bile dr.um testin yanıltıcı olabileceğini, söyledi. Geç döllenme olduysa çıkmayadabilir testte demişti. O yüzden en doğrusu adet tarihini beklemek.. Benim bat.ım cuma günü, yani 2 gün var.. Umarım güzel haberler veririrz burdannnn

bende gectıgımız aylarda erken yaptırmıstık labarant bıze ılıskıde 2 gun sonra hamılelık kan cıkar demıstı yanlısmı

bende gectıgımız aylarda erken yaptırmıstık labarant bıze ılıskıde 2 gun sonra hamılelık kan cıkar demıstı yanlısmı

Canım o ilişkinde hamile kaldıysan çıkar tabi ama ya daha sonraki ilişkilerinde hamile kaldıysan????? t Net olarak anlayabilmek için yumurtlama zamanını bilmek gerek..Yani yumurtlama geç oluysa doğal olarak bebek de geç tutunur... O açıdan diyorum bitanem

Evet... İnşallah güzel haberlerimiz olur... Belirtiler varmı sizde extra bişeyler :)[/QUOTE]

Ya göğüslerim acayip acıyo bi de akıntım çok fazlaa.... Ama bunun yanında adet öncesinde olan kasık ağrıları olur ya o da var, anlayacağın durum baya karmaşık :44:

Kanda hemen çıkıyor ama hcg değeri düşük olur... Ve düşük olduğu için kesin bişey diyemez ileriki tarihte tekrar test ister...

Evet... İnşallah güzel haberlerimiz olur... Belirtiler varmı sizde extra bişeyler :)

Ya göğüslerim acayip acıyo bi de akıntım çok fazlaa.... Ama bunun yanında adet öncesinde olan kasık ağrıları olur ya o da var, anlayacağın durum baya karmaşık :44:[/QUOTE]

Evet hemen hemen aynı bende ki tek fark dün geceden beri ufak abdestten sonra kahverengi bişiyler gelmesi bugünde devam etti bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…