Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bunaldım artık gercekten

1 senedir deniyoruz toplam 3 ay dogum kontrol hapı kullandım 6 ay olmayınca doktorum sperm testı ıstedı ılk test 18 mılyon hareketlı 35% hareketsiz %30 cıktı ılac kullandı esım 3 ay bitti yıne tes yapıldı ve gerileme var yanı 16 mılyon hareketlı 38 hareketsiz 46 nasıl olurr bu anlam veremedım....ayrıca ıkı adet arası kanamam oldu ılk defa 12.günümde akıntımda kan vardı önemsemedım ılıskıye gırmıstık ılıskıden sonra baya kan vardı ertesı gün yoktu bısey ve hastalanırken sol tarafım cok agrıdı

nefes aldığımız sürece umut vardır cnm..öyle deme..Rabbim bilir herşeyin hayırlısını..hem neden böyle düşünüyorsun??

evet öyle ama iste insan bunalınca diyiverıyor bazende yoksa bende hep herseyın hayırlısını isterım demek hayırlısı buymus ki böyle oluyor diyenlerdenım ama iste dedıgım gıbı bunalınca cıkıyor agızdan...yukarılarda yazmıstım düsüncemın sebebını :)

sen yine de umudunu yitirme cnm.bak arkadaşım 4. evre çikolata kisti hastasıydı..normal yolla hamile kalmayı denediler olmadı..zaten çook zormuş onun durumunda sonra eşinin spermlerine bakıldı.sperm hızı yavaş çıktı.yumurta geliştirici ilaca başlamıştı aşılama için ön hazırlık yapıyordu ve o ay hamile kaldı doğal yollarla..Rabbimin hikmeti büyük..sadece sabır ve stres yapmamak gerek..

[/I]hamile olma ihtimaliyle psikopata bağlayan scorpions laptopunu kucağına almadan koltukta iki büklüm kk da kızlarla laklak yapar

Son düzenleme:

Çok iyi anlıyorum cnaım yaa ama her şeyin hayırlısı.. Evladın da tabikii....

evet..benım arkadasımda ıkıncı asılamayı yapacakken tam dedıgın evrede hamıle kalmıstı...ama benım anlamadıgım ılac kullandıgı halde nasıl geriler kötülesir..kafamda bir sürü soru var sormam gereken anlamadıgım okadar cok sey var kı anlatamam ve birde yurtdısnda yasıyorum burda doktorlar herseye normal deyip gönderıyorlar

Arkadaşım ümitsizliğe kapılma aynı şeyi benim kardeşim yaşıyor diyebileceğim tek şey tek bir hastane ve laboratuara bağlı kalmayın... Yine de sonuçlar değişmiyorsa aşılama deneyebilirsiniz çareler tükenmez sen yeter ki ümidini inancını kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…