- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.361
artık hic bir ay icin bi umudum yok
artık hic bir ay icin bi umudum yok
iyiyim tatlımmm.muhtesem yüzyıl eşlığinde yanınızdayımm
ooo aybishim de gelmişşşş
iyiyim cnm senn..keyfin yerindedir inşallahhselam tatlim naber
merhaba loori meddcezir nasilsiniz
nefes aldığımız sürece umut vardır cnm..öyle deme..Rabbim bilir herşeyin hayırlısını..hem neden böyle düşünüyorsun??artık hic bir ay icin bi umudum yok
merhaba loori meddcezir nasilsiniz
nefes aldığımız sürece umut vardır cnm..öyle deme..Rabbim bilir herşeyin hayırlısını..hem neden böyle düşünüyorsun??
iyiyim cnm senn..keyfin yerindedir inşallahh
evet öyle ama iste insan bunalınca diyiverıyor bazende yoksa bende hep herseyın hayırlısını isterım demek hayırlısı buymus ki böyle oluyor diyenlerdenım ama iste dedıgım gıbı bunalınca cıkıyor agızdan...yukarılarda yazmıstım düsüncemın sebebını :)
Selam canim iyiyim sen nasilsin bakalim hersey yolun da mi??
evet öyle ama iste insan bunalınca diyiverıyor bazende yoksa bende hep herseyın hayırlısını isterım demek hayırlısı buymus ki böyle oluyor diyenlerdenım ama iste dedıgım gıbı bunalınca cıkıyor agızdan...yukarılarda yazmıstım düsüncemın sebebını :)
İyidir bitanemm, tv ve topik keyfiiisenden nabeerr
sen yine de umudunu yitirme cnm.bak arkadaşım 4. evre çikolata kisti hastasıydı..normal yolla hamile kalmayı denediler olmadı..zaten çook zormuş onun durumunda sonra eşinin spermlerine bakıldı.sperm hızı yavaş çıktı.yumurta geliştirici ilaca başlamıştı aşılama için ön hazırlık yapıyordu ve o ay hamile kaldı doğal yollarla..Rabbimin hikmeti büyük..sadece sabır ve stres yapmamak gerek..
iyiyim sekerimsagol bir sikinti yok hersey yolunda izne cikacam haftasonu coook mutluyum
bunaldım artık gercekten
1 senedir deniyoruz toplam 3 ay dogum kontrol hapı kullandım 6 ay olmayınca doktorum sperm testı ıstedı ılk test 18 mılyon hareketlı 35% hareketsiz %30 cıktı ılac kullandı esım 3 ay bitti yıne tes yapıldı ve gerileme var yanı 16 mılyon hareketlı 38 hareketsiz 46 nasıl olurr bu anlam veremedım....ayrıca ıkı adet arası kanamam oldu ılk defa 12.günümde akıntımda kan vardı önemsemedım ılıskıye gırmıstık ılıskıden sonra baya kan vardı ertesı gün yoktu bısey ve hastalanırken sol tarafım cok agrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?