Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

[/I]hamile olma ihtimaliyle psikopata bağlayan scorpions laptopunu kucağına almadan koltukta iki büklüm kk da kızlarla laklak yapar

Ayyyyy hepiimiz sıyırdık yaaaa bende öyleyim, laptopumu masaüstü niyetiyle masada kullanıyorum.. yalnız değilsin bebeğiimmmmmm

Önce bizde onu düsündük bir kac yere yaptıralım dedik ama bılmıyorum artık her ay umutla bekledıgımden mi nedendir bilmiyorum ama bir yanımda sadece zaman diyor...bılmıyorum ne kadar önemi var ama 3 gün ılıskiye gırılmıo normalde sperm testınden önce benımde 12.günümde kanamam olmustu ılıskıden sonra tek o gün ama ondan sonra birlikte olmadık yani 10-12 gün den sonra spermtesti oldu acaba etkısı olur mu

pek siz ne durumdasınız arkadaslar hamıle olan var mı yada cocuk sahibi olan ne kadardır evli herkes ne kadardir deniyorsunuz cocuk sahıbı olmayı

cnm tabiki bak spermiyogramda 3-4 günlük cinsel perhiz gerekiyo..azı da fazlası da yanlış sonuç veriyo..bak cnm bir siteden aldım bunu
- Sperm testin verirken en ideali 3-4 günlük bir cinsel perhiz sonrası sperm vermektir. Perhiz süresinin daha uzun tutulması sperm sayısının aldatıcı şekilde artmasına ve hareketlerinin azalmasına neden olabilir. Perhiz süresinin 3-4 günden kısa tutulması da sperm sayısının azalmasına ve hareketli sperm oranının artmasına neden olarak aldatıcı olabilir.

sagol canım ama bizde sayıda eksıklık cıktı ilki 18 mılyon ıkıncısı 16cıktı

cok tsk ederım gercekten ılgılendın en azından bu sorum cvp buldu cok tskler :)

ben umutsuzlardaım kenı adıma ama senın ıcın bı umut oldugunu soylım esım mayısta sperm testı yaptırdı 11 mılyondu proxeed pus onerdı dr ve ınan en az 1 2 hafta kullandın yada kullamadı neyse tatıl dendı yar yaptırdkııazdendı gedık eglendık eylul bsı gıbı kecıboynuzu basladık v 27 eylulde spermıyogram tekrar yaptırdık ve dusun 1 aydan aaz 33 mılyonn lk ayımız bu sayıyla bakalım bende umutsusum ama blgın olsun kecı boynuzu ıyı gelıor ve bıldııgm kadarla 4 gunden az yada faazla en fazzla 1+ 1_ olabılır

sagol canım ama bizde sayıda eksıklık cıktı ilki 18 mılyon ıkıncısı 16cıktı

cok tsk ederım gercekten ılgılendın en azından bu sorum cvp buldu cok tskler :)

rica ederim cnm bende araştırıyorum oradan biliyorum.sen aklına takılanları sor forumda bilebildiğimiz cevaplarız memnuniyetle

yurtdısındayım keciboynuzunu bulamadık cok okudum kürü ama yapamadım bulamadıgımdan...ama aklınızda bulunsun kızlar kecboynuzu kürünü yapın esınız ıcssın yarım saat sonra havuc suyu ıcırın ıkının bırlıkte bayagı bı etkısı oluyormus

rica ederim cnm bende araştırıyorum oradan biliyorum.sen aklına takılanları sor forumda bilebildiğimiz cevaplarız memnuniyetle

canım bı kackere konu actım ama cvplayan olmadı ama burdakılerın hepsını eklemeyı düsünüyorum hemen cvp verdınız cok sıcak karsıladınız :)

bize takıl cnm..bizimkızlar çokk şekerdir..bi gelseler topiğe sohbet muhabbet neşen gelir vallaa

bundan sonra öyle yapcam :)))

canım peki ıkı adet arası kanam ıyı bisey mi 12.günümde olmustu akıntımda vardı ama cok degıl ılıskıden sonra cok geldı ama kesıldı sabaha bısey yoktu...doktorum normal dedı yumurta catlaması dedı ve ben birsey anlamadım bılgın varsa bı acıklık getırebılır mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…