- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.901
olcak kuzum ınanıyorum ben bu işi klomen bıterecekkkiyiyim bebeğimm klomen beni çok mutlu etti sebebini bilmiyorum...
bakalım çıkar yakında kokusuuuu
scorpionsummun da yarın güzel haberlerini alcaz inşşşş yaaa darısı da bizlere olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canlarımmmmmmmmmmmm ben çıkıoyrum kocişim film ayarlamış
hepinizi çok çok seviyorum iyi geceler
hmm atam bakam kusum
heya tosbağmız yok bu gece , kimbilir hangi alemlere akıyo
heya gördük cazibeyi
hangi iş..ne karıstırıyo bu kısçeler
Allah yarabbi... hayalotum çıkarttı bana beyaz kartı iyi mibirazdan kırmızı kartı yemesem iyidir
şaka şaka .. zamanla buluruz sana bi isim
nasıl olmuşşşşşşş
6 senedır tedavı goruyorum abla benınsallah hepımızın ınsallah hayırlısıyla yarın ıs gorusmem var onun ıcınde dua edın bana lutfennnn hayırlı gecelerın olsun ınsallah
Allah yarabbi... hayalotum çıkarttı bana beyaz kartı iyi mibirazdan kırmızı kartı yemesem iyidir
şaka şaka .. zamanla buluruz sana bi isim
buldummmm benimmmmmmBURMALI BAKLAVA
he kuzum ben her türlü yolumu bulurum
temem
kuzum devlet burası .gittiğim yer yani şuanrapor vercek ya bana özelde yaptırsam aşılama tüp için ilerde yolum düşerse oraya bi sorun cıkarırlarmı bana:44::44:
yazık adam nasıl kosuyo,,
---- hayaloott bırak pesimiii.............. diye bağrıyodur eminim bidesüper olmus kuzum sakın bozma
burmalı baklavam ,kadayıfımnasıl 6 sene ne yapıldı bıtanem bu zamana kadar kaç yıllık evlısın
yok ablası be barış bayragı onlarhayolat bana burmalı baKLava dedı yaaa ben şeker hastasıyım buna sevındım bak kendımı tesellı ederım adımla artık
yok ablası be barış bayragı onlarhayolat bana burmalı baKLava dedı yaaa ben şeker hastasıyım buna sevındım bak kendımı tesellı ederım adımla artık
he kuzum orta sehpanın etrafında koşuyo demekkı alıştırma yapıyomuş ozamanlar bugunlerı dusunerekten
amın ınsallah dert de rabbımden dermanda rabbımdenrabbım şifa versın kuzum ya tamda adamını buldum ıyımı baklava dıycekhayalot aklı işte naparsın burkulankalbım
yaw dikkatimi çekti.. ablası diyon da.. sen büyük mi smdi anlamadım :44::44::44:
amın ınsallah dert de rabbımden dermanda rabbımden
ablam dıyorum ablası dıyorum alıskanlık ıste hepınız buyuksunuz ya benden bacılar yaa
Allah napmasın seni..emi.. burmalı baklava hee tabi kızı burdun koydun bu kenara
bulursun kuzum
yok kuzum nden sorun çıkarsınlar ki :44:
asılama baskaaaaa.. tüp islemleri baskaa sonuçta :26:
en büyüğümüz hayalot burda
merhaba kızçelerrrrrr
iyi gecelerrrrr
nasılsınızzz iyisinizdir inşallahhhh
bebiş habercikleriniz varmııııı
yaw nebılım bugun hastanede duydum onuda aşılamayı sozde dısarda yaptırınca tüpte karsılamıyolarmıs buzamana kadar nerdeydın hesabına getırıyolarmıs sozde:26:ay herkes farklı konusuyo gonzalezım nezormus bu işlerben napam devlettemi aşılama yaptırayım yoksa uygun fıyatlı bi özelmi araştırayım sence ne tavsıye edersın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?