Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

olcak kuzum ınanıyorum ben bu işi klomen bıterecekkkhayırlı gecelerrrr
hmm atam bakam kusum
heya tosbağmız yok bu gece , kimbilir hangi alemlere akıyo

heya gördük cazibeyi

hangi iş.. ne karıstırıyo bu kısçeler

Allah yarabbi... hayalotum çıkarttı bana beyaz kartı iyi mi birazdan kırmızı kartı yemesem iyidir
şaka şaka .. zamanla buluruz sana bi isim

beyaz bayrağı salla burmalı baklavaya

6 senedır tedavı goruyorum abla ben ınsallah hepımızın ınsallah hayırlısıyla yarın ıs gorusmem var onun ıcınde dua edın bana lutfennnn hayırlı gecelerın olsun ınsallah

burmalı baklavam ,kadayıfım nasıl 6 sene ne yapıldı bıtanem bu zamana kadar kaç yıllık evlısın

Allah yarabbi... hayalotum çıkarttı bana beyaz kartı iyi mi birazdan kırmızı kartı yemesem iyidir
şaka şaka .. zamanla buluruz sana bi isim

yok ablası be barış bayragı onlar hayolat bana burmalı baKLava dedı yaaa ben şeker hastasıyım buna sevındım bak kendımı tesellı ederım adımla artık

Allah napmasın seni..emi.. burmalı baklava he e tabi kızı burdun koydun bu kenara

bulursun kuzum

yok kuzum nden sorun çıkarsınlar ki :44:
asılama baskaaaaa.. tüp islemleri baskaa sonuçta :26:

yok ablası be barış bayragı onlar hayolat bana burmalı baKLava dedı yaaa ben şeker hastasıyım buna sevındım bak kendımı tesellı ederım adımla artık

yaw dikkatimi çekti.. ablası diyon da.. sen büyük mi smdi anlamadım :44::44::44:

rabbım şifa versın kuzum ya tamda adamını buldum ıyımı baklava dıycekhayalot aklı işte naparsın burkulankalbım

rabbım şifa versın kuzum ya tamda adamını buldum ıyımı baklava dıycekhayalot aklı işte naparsın burkulankalbım
amın ınsallah dert de rabbımden dermanda rabbımden
yaw dikkatimi çekti.. ablası diyon da.. sen büyük mi smdi anlamadım :44::44::44:

ablam dıyorum ablası dıyorum alıskanlık ıste hepınız buyuksunuz ya benden bacılar yaa

Allah napmasın seni..emi.. burmalı baklava he e tabi kızı burdun koydun bu kenara

bulursun kuzum

yok kuzum nden sorun çıkarsınlar ki :44:
asılama baskaaaaa.. tüp islemleri baskaa sonuçta :26:

yaw nebılım bugun hastanede duydum onuda aşılamayı sozde dısarda yaptırınca tüpte karsılamıyolarmıs buzamana kadar nerdeydın hesabına getırıyolarmıs sozde:26:ay herkes farklı konusuyo gonzalezım nezormus bu işler ben napam devlettemi aşılama yaptırayım yoksa uygun fıyatlı bi özelmi araştırayım sence ne tavsıye edersın:26:

ALPIINmm habiptem napıyo acaba yaa.. özledim onu daa :26::26::26:

merhaba kızçelerrrrrr
iyi gecelerrrrr
nasılsınızzz iyisinizdir inşallahhhh
bebiş habercikleriniz varmııııı

merhaba kızçelerrrrrr
iyi gecelerrrrr
nasılsınızzz iyisinizdir inşallahhhh
bebiş habercikleriniz varmııııı

edaaaaaaaaaammmmmm hoşgeldınnnnnnnnnnn
bu ay patlama yaşancak kuzum bugün git yarın gelllherkes tedavıde balım olmayanlar çalışmada
scorcipimiz hamiş şuan

nerdesin diyecek duruma getirmesinler adamı o zaman .. ?
dr lar ne derse biz hastalar onu yapıyoruz.. valla hiç boş laf etmesinler.. kendilerine hiç bakmazlar ..

bisey olmaz kuzum.. baktın tırı vırı ediyolar, bska yer bakarsın..
ama sana diyim.. özel olan yerde daha bi itinalı oluyo hersey..
biraz arastır derim..
asılama bile yaptırsan, özellerden bi fiyat belirle kendine.. orayı tercih et kuzum..
ıstanbulu bilmiyorum ama, çevrende bir arastır yada kk da sor neresi uygundur, diye..

bak biz smdi kinde.. ilk bi yere gittik hastane y di..
Allahım bize sıra gelinceye kadar hasta kabuldeki bayan dedi, sistem kitlendi.. haydaa.. siz bekleyin dediler..otur otur içimiz sıkıldı.. esim dedi kalk gidelim diğer tarafa.. kaldık gittik,. bak islemlerimiz nasıl tıkır tıkır işliyo.. halen daha öncekinde devam ediyo olsaydık.. kmbilir anca randevudan çıkmıstık olurduk diye dsünüyorum ..

tmm özel biraz farkı oluyo ama, hastanede git-gel, olmadı şu gün gel..denilip... azar yemekten iyidr kuzum.. bi arastır derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…