- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.881
korunmayı bırakalı 1 yıl olmadan vemedi benim dr.um kuzum yaaa, 1 yılın dolmasını bekledi... 13. ayımda gidince ben ağzımı açmadan yazdı zaten
inşallaaahh faydası olur.. benim arkadaşım 10 ay bekledi sonra gidip dr.a ''daha fazla beklemek istemiyorum psikolojim bozuldu. ben klomen kullanmak istiyorum'' demiş ve kullandığı o ay hamile kaldı.. ben de 10. ayımda teklif ettim dr.uma adetin 21. günü test yaptı sonuca göre gerek yok 1 yıl dolsun gebelik olmazsa bakarız dedi..
ayy anlamıyorum, sanki klomenle olan bebekle kendiliğindne olan bebeğin ne farkı var ayol... yıprandığımız kar kalıyo vallaa
ben de gecıkme hıc olmazdı hem bu ay sagda 4 solda da 3 4 yumurtam olgunlasıp catladı ıgnesız sadece klomenle aslında bnm yumurtlama sorunum da yoktu ama hsgdn once bı klomen deneyelım dedı doktorum
he dogru bu kızçeye bi ünvan vermek lazımacep ne olsun
canım ben anadolu yakasındayım yarın arastırcam bıraz bellı yerlerı yazarım sanada olurmuhayırlısı olsun artık aman dijitalmi diye sorma sakın
ooofffff ben nıye beklıyorum o zaman ılk randevumda bende deyım o zaman doktora bende kullannayım :18::18::18::18::18::44::44::44::44:
öle deme burkulan yerleri düzeltırım ben öncelerden doktor asıstanlığım bulunmaktakaptık bişeylerrr:94::94::94::94:
kaşınıyonmuuu:44::44::44:buluruz gonzalezımmmm hayalottur benım adımmmm
ozmn .. kendini biseyle ispatlasın..ünvanı verek dimi kuru kuruya ünvan mı olurmuss
canım ben anadolu yakasındayım yarın arastırcam bıraz bellı yerlerı yazarım sanada olurmuhayırlısı olsun artık aman dijitalmi diye sorma sakın
kuzum şuan devletten sıra almaya çalışıyorum ama orda çekilmek istemıyorum bugun soguttular benı:26:aşılamamıda orda olmak ıstemıyorum orda olursam ınancım 0 olcak cunkukararsızım bende bılmıyorum suan için.:26:
gonzalezım ben sımdı aşılamamı özelde olsam daha sonra tüp bebek için devlet kabul etmıyormus dogrumu bu:44:
canım sizin kaç ay oldu korunmayı bırakalı:44:
m harfini at gonzalezım arkamda diycektımmm
valla şakkk diye oturduuutosbammmm nerde ya şakşakçım benım
cazıbelı gacının hali bi başkaa
öyle meddcezırım ıyımısın bıtanem
m harfini at gonzalezım arkamda diycektımmm
valla şakkk diye oturduuutosbammmm nerde ya şakşakçım benım
cazıbelı gacının hali bi başkaa
öyle meddcezırım ıyımısın bıtanem
hiç korunmadım kı ben ablam ya tembel yumurta var bende bıde cok sayıda kist var 7 aydır ugrasıyoz ıste
aaaaaaaaa ispatlamakda neymış nasıl olcekmıs oo
inşallah canım ya :) bugun geldım doktordan agladım cok falım sakızı vardı tevafuk oldu tamda hatırlamıyorum ama cok romantık olacak esın mevyesınıde alacaksınız alfabetık olcak bebeklerınızın adları gıbı bıseydı ben costum ıyıce agladım :)
buldummmm benimmmmmmozmn .. kendini biseyle ispatlasın..ünvanı verek dimi kuru kuruya ünvan mı olurmuss
inşallah bıtanemmmtamam canım. ınsallah cekılmek zorunda kalmam :)
he kuzum ben her türlü yolumu bulurumbak seen.. bide asistanmısshayaloluta bak senn
valla bulsan bulsan sen blursun bitek
tememhayalotum o iş tamam:)
cnm özel hastene değil dimi orası :44:
neyi kabul etmesin anlamadım kuzum :26:
tüp bebek için de rapor çakırtılıyo kuzum..ondan sonra baslıyo islemler
bitanemm kist tedavisi görüyo muusn peki.. belki kistlere bi etkisi olur diye vermemiştir dr.un klomeni.... siz yeni mi evlisiniz, dr.lara göre 7 ay olmaması çok normal.. hatta 1,5 seneye kadar normal diyenlerde var amaaa aaaahhh bide bizim yaşadıklarımızı psikolojimizi bi bilseler
kuzum ben şimdilik çıkıyorum.. yarın görüşürz yin ok? inşş en kısa zamanda meleğin göbüşüne konariyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?