Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ooofffff ben nıye beklıyorum o zaman ılk randevumda bende deyım o zaman doktora bende kullannayım :18::18::18::18::18::44::44::44::44:

ben de gecıkme hıc olmazdı hem bu ay sagda 4 solda da 3 4 yumurtam olgunlasıp catladı ıgnesız sadece klomenle aslında bnm yumurtlama sorunum da yoktu ama hsgdn once bı klomen deneyelım dedı doktorum

canım bende de yumurta sorunu yoktu ama denemekte fayda var... benim arkadaşımın da hiç bi sorunu yoktu ama klomenle hamile kaldıı inşş bize de nasip olur bitanemmmmm

öle deme burkulan yerleri düzeltırım ben öncelerden doktor asıstanlığım bulunmaktakaptık bişeylerrr:94::94::94::94:
kaşınıyonmuuu:44::44::44:buluruz gonzalezımmmm hayalottur benım adımmmm

bak seen.. bide asistanmıss hayaloluta bak senn

valla bulsan bulsan sen blursun bitek

cnm özel hastene değil dimi orası :44:

neyi kabul etmesin anlamadım kuzum :26:

tüp bebek için de rapor çakırtılıyo kuzum..ondan sonra baslıyo islemler

Son düzenleme:
m harfini at gonzalezım arkamda diycektımmm
valla şakkk diye oturduuutosbammmm nerde ya şakşakçım benım
cazıbelı gacının hali bi başkaa
öyle meddcezırım ıyımısın bıtanem

iyiyim bebeğimm klomen beni çok mutlu etti sebebini bilmiyorum...
bakalım çıkar yakında kokusuuuu

scorpionsummun da yarın güzel haberlerini alcaz inşşşş yaaa darısı da bizlere olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarımmmmmmmmmmmm ben çıkıoyrum kocişim film ayarlamış
hepinizi çok çok seviyorum iyi geceler

m harfini at gonzalezım arkamda diycektımmm
valla şakkk diye oturduuutosbammmm nerde ya şakşakçım benım
cazıbelı gacının hali bi başkaa
öyle meddcezırım ıyımısın bıtanem

hmm atam bakam kusum
heya tosbağmız yok bu gece , kimbilir hangi alemlere akıyo

heya gördük cazibeyi

hiç korunmadım kı ben ablam ya tembel yumurta var bende bıde cok sayıda kist var 7 aydır ugrasıyoz ıste

bitanemm kist tedavisi görüyo muusn peki.. belki kistlere bi etkisi olur diye vermemiştir dr.un klomeni.... siz yeni mi evlisiniz, dr.lara göre 7 ay olmaması çok normal.. hatta 1,5 seneye kadar normal diyenlerde var amaaa aaaahhh bide bizim yaşadıklarımızı psikolojimizi bi bilseler
kuzum ben şimdilik çıkıyorum.. yarın görüşürz yin ok? inşş en kısa zamanda meleğin göbüşüne konariyi geceler

ahhh canım bilmeZ miyimmmm.. bende her şeye ağlar oldum ayol:26:

ozmn .. kendini biseyle ispatlasın.. ünvanı verek dimi kuru kuruya ünvan mı olurmuss
buldummmm benimmmmmmBURMALI BAKLAVA
tamam canım. ınsallah cekılmek zorunda kalmam :)
inşallah bıtanemmmallah rahatlık versın ıyı geceler
bak seen.. bide asistanmıss hayaloluta bak senn

valla bulsan bulsan sen blursun bitek
he kuzum ben her türlü yolumu bulurum
hayalotum o iş tamam:)
temem
cnm özel hastene değil dimi orası :44:

neyi kabul etmesin anlamadım kuzum :26:

tüp bebek için de rapor çakırtılıyo kuzum..ondan sonra baslıyo islemler

kuzum devlet burası .gittiğim yer yani şuan rapor vercek ya bana özelde yaptırsam aşılama tüp için ilerde yolum düşerse oraya bi sorun cıkarırlarmı bana:44::44:

6 senedır tedavı goruyorum abla ben ınsallah hepımızın ınsallah hayırlısıyla yarın ıs gorusmem var onun ıcınde dua edın bana lutfennnn hayırlı gecelerın olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…