Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

edaaaaaaaaaammmmmm hoşgeldınnnnnnnnnnn
bu ay patlama yaşancak kuzum bugün git yarın gelllherkes tedavıde balım olmayanlar çalışmada
scorcipimiz hamiş şuan

hoşbuldummmmm kızçemmmmmm
ohhh ohh ne guzellll haberım var scopıcımızın hamıle oldugundannn alllahım tezvakıtte kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh
darısı bızlerın basınaaa ınsallahhh
diğer kızcelerde tedavı asamasında demekk ne guzell yaa ınsallah hayırlı sonuclar alırlarr buayy

tatlı kuslarım bana müsade.. enisteniz hadi yatalım diyor.. yarın erken kalkıcam, kahvalıt
sonrasında biraz hazırlık yapmam gerekiyo..
fırsat buludğumda gelirim yine..
öpüyorum sizleri..
tatlı rüyalar. bol bebisli gecelerr

bakın :44::44:nasıl da bollandı birden bebislerr

Son düzenleme:
GULCHAN .. cnm snde hsgeldin..napıosn nasıl gidiyo bakalım

SAGOLASIN UMUTCUM iyiyim bende toparlanmak için annemlere geldim bikaçgün kalıcam sizide özledim bi bakayım dedim yenihaber var mı scorpions dışında diye merak ettim :) Allahım sizleride sevindirsin inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın...

dimi gonzalezım ben bı arastırayım yıne raparuda cıkartmaya calısıyım elımde dursun :26:bır yol bılsem gguzel kolay olcakta ıste ılk ya kafam karıstı.2 gundur ust uste gıttım alt tarafı kagıdı ımzalıcak adam dun onun ıcın randevu al gel dedıkı dunde bostu ımza bolumu atmadı kamilll gıttım randevu aldım bugune 2 dakka surmedı işim onca yol cektımki daha bunun tedavısı var bıde öyle bi aşılama oluyomuşki demın kkda okudum kımse hamiş kalamıyomus 17mmde yumurta çatlatıyolarmış tüp bebeğe geçilsin di,ye

iyi geceler tatlımmm

inşallah canım sen nasılsın ne var ne yok

bollascak tabıııııı
anam benımkı yatmış bilem bende kaçtımmmm
gulchanım hoşgeldın ama cıkmak zorundayım ıyı ol kuzum senı sevıyorummm
tatlı ruyalarrr kızçelerimmmmm iyi gecelerrr yorumlara bakamadım yarın cevaplarım artık bol bebışli ruyalar sızlerle olsunnnn

inşallah canım sen nasılsın ne var ne yok

ben de aynıyım bitanem beklıyoruzz bakalımmm gecen aylarda bıseyler olmadıı bu ay beklıyorum kuzucugumu allahım ne zaman ol derse ozaman olur rabbım tez vakıtte versın ınsalllah kımsenın kuagını bos koymasınnn rabbım buyuk sadece pozıtıf dusunmelıyızzzz
sen neler ypıyosunn kuzumm ?

heh raporu çıkart kuzum.. lazım olur.. balım hastane islerini bilen sana yardımcı olucak kimse yok mu .. yada esin şöyle yada böyle yapalım diye birsey demiyor mu :26:

bak kuzum bunu demek istedim işte.. bi imza için. git - gel .. daha bunun tedavi aşaması var ..

valla o dediğin yerde ne nasıl yapılıyo bilmiyorum ama, islemler geç ilerliyo.. sanki çok hastaya bakmıyolar gibi oluyo..

ne olursa özel derim ben.. sen simdi kolları sıva bakim.. arastırma için.. haber bekliyom ona göre

iyiyimmm kuzucukkm nasıl olalımm bebekcıklerımızı bekleme asamasındayızz bakalım ınsallah bu ay gelırlerrr sen nasılsınnn

hep öyle kuzum.. bebisleri bi bulamadık

iyyim bnde ne olsun uğrasıyoruz iste.. tedavi aşamasındayız.. bebislerin siparişini verdik sayılır, almaya gidicem

cnm bn çıkıyodum sanada yazim öyle çıkiim dedim.. enisten kalkamıycan diyoo hadi öptüm seni

hoşbuldum cnaım iyi geceler tatlı rüyalar sana rabbim emeklerini boşa cıkarmasın dogru ve vicdanlı doktorlarla karşılastırsın...

iyiyim kuzum çok çokşükür bendeaşılamaya geçiyorum çok şükür rabbımearaştırmalar peşindeyim bugünden itibarenrabbım hayırlı olcaksa nasip etsin
tamam kuzum ben yinede rapor u cıkarım elimde dursunkuzum bi sana dediğim 17 yıldır cocugu olmayan bayan var etrafımda oda hep özelde yaptırmıs busefer oraya gıdıyo oda:44:ama tüp bebek bölümüne:26:bi ona sorcam yine başkada kimse yok umudum çevremde kimsenin böyle bi olayı yokkieltimin de 7 sene olmamış çocugu ama gerikafalı doktora bile gitmemişler bidefa doktora gitmiş sen 24 yaşnı beklıyosun anne olmak için demişlerkadın gerçekten 24te kalmışöyle işte balım eşimle konuşım bi bakım nedicek agzından hiç bir laf alamıyorum şuan çok abartıyormuşum gerek bile duymuyo aşılamaya yada kabullenmiyomu anlamadım zaman tanımıyosun diyo halaama ben nerde istersem onada yok demez o parayı mutlaka bulur bıyerdendün gece zar zor yetiştim ona uyumadan bunu teyzesi çok zengin ama ankarada askeriyede kadın dedim acaba bu tüp bebek merkezlerinden tanıdıgı yokmudur falan dıye bı sorsana dedim.yarın konusuruz dedioyuzden ben hastane sıralım da en son çare teyzesi artık:26:
hoşbuldum cnaım iyi geceler tatlı rüyalar sana rabbim emeklerini boşa cıkarmasın dogru ve vicdanlı doktorlarla karşılastırsın...

sağol kuzum benim .günaydın gulchanım nasılsın bıtanem konusamadık

umudum gonzalezimmmm buyük güne az kaldııı
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzum ben şimdi biyere gidicem belki bidaha giremiyebilirim gün içinde oyuzden sana yazım dedim gerçi yine konusuruz ama
gaymaklı gonzalezım bılıyorsun napcanı transferden bir gün önce mutlaka bana yaz kuran okuycam saatinide yaz o işlem olurken dualarımla yanında olmak istiyorummm
seni seviyorum gonzalezimmm benim rabbım inşallah sorunsuz bi tedavı nasıp etsınteyzoşlarımı kapıp gelıyorsun o doktorlara biraz yalvar fazla yumurtacık koysunlarr içeri 1 tane bırakmasınlar valla uçarım oraya
gonzalezım sen dondurcanmı yumurta ?habunu bi cevapla bakım inşallah yumurtacıkların çok güzel olurhepsi çift sarılı olurlar inşallahhh
kendine çok iyi bak bıtanem hayırlı yolculuklarrr.enişteme selam süle dikkatli kullansın arabayıhayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönün inşallah kazasız belasız inşallahkendıne iyi bak öptüm bitanem her fırsatta burdan olmassan nerden ulaşacagını bılıyorsunmerakta bırakma bızlerıııı
haydık elimde mendillll sabırsızlıkla donmenı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
allaha emanet ol kuzum seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

umudum seksenbirim hiç üzülme canım allahım size 15 yılın acısını çıkartmak için ikiz verir inş.....
o zaman eşşek sıpalarına iki tane vur popişlerine sor bakalım nerdemişler kaç yıldır

hayolotum hayaletim yine karşılşamamışız ya be kızcem
güzel gözcüklerim seni arıyo kız gel hadi iki beşlik bozalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…