- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 118
- 49
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.941
ben gitmiştim canım ama 3 yıl oldu gideli senin doktor kim
hoşgeldınızzzzzz
tamam kuzum benimecehanım sende devlette cektırmıstın dıme hsgyı:26:ben bunu özelde çektirsem nolurki aşılama karşılanmazmı daha sonrasında :44:
sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi
sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi
umudum gonzalezimmmm buyük güne az kaldııı
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuzumben şimdi biyere gidicem belki bidaha giremiyebilirim gün içinde oyuzden sana yazım dedim gerçi yine konusuruz ama
gaymaklı gonzalezım bılıyorsun napcanı transferden bir gün önce mutlaka bana yaz kuran okuycamsaatinide yaz o işlem olurken dualarımla yanında olmak istiyorummm
seni seviyorum gonzalezimmm benim rabbım inşallah sorunsuz bi tedavı nasıp etsınteyzoşlarımı kapıp gelıyorsun o doktorlara biraz yalvar fazla yumurtacık koysunlarr içeri 1 tane bırakmasınlar valla uçarım oraya
gonzalezım sen dondurcanmı yumurta ?habunu bi cevapla bakım inşallah yumurtacıkların çok güzel olurhepsi çift sarılı olurlar inşallahhh
kendine çok iyi bak bıtanem hayırlı yolculuklarrr.enişteme selam süle dikkatli kullansın arabayıhayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönün inşallah kazasız belasız inşallah kendıne iyi bak öptüm bitanem her fırsatta burdan olmassan nerden ulaşacagını bılıyorsun merakta bırakma bızlerıııı
haydık elimde mendillll sabırsızlıkla donmenı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
allaha emanet ol kuzum seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldımmmmmmmmmmmmmmm canlarım cıgerlerım sekerparelerımmmm nasılsınız bakalım ben yokken neler yaptınız bayagı kaynatmıssınız o yuzden gecmısı okuyamadımmm hemencecık yazdımmmmm
umudum seksenbirim hiç üzülme canımallahım size 15 yılın acısını çıkartmak için ikiz verir inş.....
o zaman eşşek sıpalarınaiki tane vur popişlerine sor bakalım nerdemişler kaç yıldır
hayolotum hayaletimyine karşılşamamışız ya be kızcem
güzel gözcüklerimseni arıyo kız gel hadi iki beşlik bozalım
Hepinizi optummmi
ahh kuzum benim..naaptın sen yaa. . aıliim mi .. güliim mi bilemedim simdi
ben sana her daim ,her yerden yeterim sen merak etme tatlı kusum
tmm kuzum merak etme .. haber uçururum ben, duramam ki sensiz zaten
saat saat, dakika dakika haber verecem kuzum..
oy oy Kuran okucakmıs benim balım.. Rabbim okuduğun her harfe yakın zamanda gelecek bebislerinin kısmet kapılarını açsın insaAllah...gönlümden koptu, al sana 3 tane yeter balkusum
kuzum benim ne varsa onu koyacaklar.. ben istiyorum ki.. 5. gün transferi daha tutunma şansı oluyormus.. ama tabi bunu dr a ilk gititğimed sormustum.. dedim bu 5. gün embiriyosu nasıl oluyo.. hani tutunma şansı daha çokmus dedim.. öyle olur mu acaba bna dedim..:44: kadın güldüdedi bu yumurtaların gelisimine, birde döllenme zamanına bağlı dedi.. artık elimizde olan bisey değil yani dedi.. yumosla spos arasında ki iletisime bağlıymış kuzum artık daha baska bisey olursa,. haberi salarım sana, sned uçarsın ordan buraya
enisten daha glmedi, ama bu yazını gösterecem.. ben ki bu kadar duygulandım..
o da eminim çok sevinir balım..
saol balım sizde Allah'a emanet olun.. bnde birazdan çıkim, giyiniim enisten gelir simdi..çok geçe kalmadan yola çıkalım diyoruz.. öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii balkusuuummmmmmmmmmm
kıyamama sanaa habıbtemmmm benı andıgınızı burda olmasamda aklınızda oldugunu bılıyorumm canlarımm umudum sana bırsey yazdım okumadın sanırıım bır bakarmısın gıtmeden onceee
Cnm dualarım seninle.nezaman olcak transfer.ben uzun zamandır girmiyorum.olaylardan uzak kaldım.neyse cnm Allaha emanet ol.hayırlı haberlerle geleceksin inş.
sağol esilam..darısı başınıza inşallah..şuan tedirginim geçen sefer kaybettiğm için sevinemiyorum inan..
ama inşallah herşey güzel olacak..
darısı başınıza bitanem..sağlıkla hayırlısıyla inşallahhhh
saol cnm.. şuan bilmiyorum zamanını.. epey yarıladık ama tedavimizi ..
sahi sen nerelerdesin niye gelmiyosun cok :26:
slm kızlar nasılsınız bakalım? ben bugün çok yoruldum hem vücudum hem beynim..nöbetçydim tenefslerde derslerde çocukların bağırtısı beni mahfetti..ya birde bugün çok sinirlendm öğrencimin biri müzik öğretmeni hamile diye çıkartmş bunuda bana başka bi öğrenci dedi yahu dedm nerden uyduruyosnz bunları neymş benim göbeğim çıkmşta ona yormuşlar ( bu ara biraz kilo aldımda :))sabah dersten miğde bulantısıyla çıkmşım nezman olduysa artık benm haberm olmadan miğdem bulanmş:)))) baya sinirlendim zaten bu ara iice hassaslaştım bu konuda sonra lavaboya gdp ağladım keşke gerçek olsaydı diye..eşimi aradım söyledim böyle oldu diye o da belkide çocukların içine doğmuştur dyo:) keşke dedim keşke.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?