- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.581
bende 14 aydır bebek istiyorrum ama hiçbir sorunum olmadığı halde olmuyo her ay hüsran oluyo artık ne test nede doktor istemiyorum
Hiç böyle birşey yaşamadım... Direk gelir hatta şöyle diyeyim 29 uncu günün sabahı saat 11 de gelmiş olur saat gibidir derken benzetme yapmadım :) bu arada ateşim 36.9 olmuş şimdi ölçtüm regl olunca düşüyordu yanlış mı biliyorum ki???
offf çok şükür okudum geçmişi kızlarrr..hepinizı ayrı ayrı selamlıyorveee öpüyorummmmmmmmmmm
Eğer tam anlamı ile gelmezse aynı şekilde devam ederse Cumartesi doktora gidebilirim... Belki de teste gerek kalmaz yarın ola hayır ola bakalım
offf çok şükür okudum geçmişi kızlarrr..hepinizı ayrı ayrı selamlıyorveee öpüyorummmmmmmmmmm
tatlım arada öplen falan bakıyorum ama telden pek keyifli olmuyoÇok zor oluyo sonradan okumak yaanasılsın bitanem
tatlım arada öplen falan bakıyorum ama telden pek keyifli olmuyo
şimdi komple okudum
iyi cnm yaa yorgunluk..eh hafiften stres başladı..kırmızılar gelcekmi gelmeyecekmi tasası düştü..25-28 gün arası oluyorum..pazartesi-perşembe arası yani..düşünmeyeyim diyorum ama olmuyo
sen ne yaptın cnm?kan testi yaptırdınmı yoksa gününü mü bekliyorsun
selam millett
nasılsınıızzz bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?