Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende 14 aydır bebek istiyorrum ama hiçbir sorunum olmadığı halde olmuyo her ay hüsran oluyo artık ne test nede doktor istemiyorum

İnş hiç bir şeye gerek kalmadan, Rabbim güzel yavrunu yollar sana... Burdaki herkesin dileği bu bitanem, kimimiz aklında bile yokken öğrenir bebeğinin varlığını kimimiz de aylarca yıllarca yolunu bekler ama bebeği bi türlü gelmez annesine.. Hepimizin sınavı farklı işte.. RABBİM EVLAT ÖZLEMİYLE SINAMASIN BİZLERİ... Vakti zamanı gelince (büyük bir neden olmadığı sürece) hepimiz anne olacağız inş... Buna inancım tam.. Sadece o vakit gelene kadar beklemek zor geliyor işte.. Ne de olsa insanız... Ne olur umudunu, inancını yitirme

lenacim normal de adet baslayinca ama aslinda adete bi kac gün kala atesin düsmesi lazim..ama simdi surada süphede kaldim simdiki ölctügün atesin pek bi gecerliligi yok...önemli olan sabahlari ayni saatte ölcmen gerekirdi...test yapmadin demi daha?:26:

Eğer tam anlamı ile gelmezse aynı şekilde devam ederse Cumartesi doktora gidebilirim... Belki de teste gerek kalmaz yarın ola hayır ola bakalım

Çok zor oluyo sonradan okumak yaa nasılsın bitanem
tatlım arada öplen falan bakıyorum ama telden pek keyifli olmuyo
şimdi komple okudum
iyi cnm yaa yorgunluk..eh hafiften stres başladı..kırmızılar gelcekmi gelmeyecekmi tasası düştü..25-28 gün arası oluyorum..pazartesi-perşembe arası yani..düşünmeyeyim diyorum ama olmuyo
sen ne yaptın cnm?kan testi yaptırdınmı yoksa gününü mü bekliyorsun

Kan testi yaptırmadım bitanem, bu sabah ilk kez idrar testi yaptım sonuç negatif ya ilk kez bu ay her zamankinden farklıyım canım yaa, adet günüm yarın aslında ama gördüğüm rüyanın etkisiyle sabah fırladım yataktan ve test yaptım... Keşke yapmasaydım çok pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…