Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karmakarışıkkkk... Test negatif çıktı, ben de kırmızıları bekliyorum... Sen nasılsın canımm

canım günün gecmeden neden test yaptın...umut vermek ıstemem ama testler yanılabılıoda ama kırmızıyı görürsende sıkma canını herseyın hayırlısı herseyde vardır bı hayır kasıma bomba gıbı hazırlanırız hep beraber

Ya aslında hiç yapmadım şimdiye kadar, hatta bi ay 5 gün gecikti yine de yapmadım.. Ama bu ay her şey çok farklı, acayip değişimler var bendeee... Ama sanırım psikolojik... Ya idrar tahlili 1 gün önceden yanıltır mı ki? Olmazsa da oğru söylüyosun bitanem, bu ay olmazsa sonraki ay ... Onda da olmazsa diğer ay... Allah ne zaman verirse o zamana kadar elimizden geleni yapıp tevekkül etcez artık..

canım umutlanma lütfen ama kımınde gectıgı halde bıle yanıltıo...bılmıyorum ama hamıle kalan kendınden anlıyo zaten arkadasım her ay kaldım falan derdı kırmızıyı görürdü bı ay kaldı gercekten ve anladı bunu kendındeki degısımden hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benım....bak dün ben umutsuzdum ama sizler moralımı düzeltınız sımdı kasım hazırlıklarındayım

canım medcezirim hislerin psikolojiik te olabilir ama bazı testler de güvenilir olmuyo canim.simdiden üzme kendini.insallah gelmez kırmızılar.insallah minik melegin seninkedir.azcık sabret cnm günün gecince tekrar yaparsın.ama bu ay olmazsa da dünyanin sonu degil güzelim.umudumuz kasımdan olur

selam kızlar adtim 3 gün geçti 16 sında idar testi negatif çıktı dün karnım ağrıyodu bugün oda yok yarın kan testi yaptırıcam çıkarmı sizce

selam kızlar adtim 3 gün geçti 16 sında idar testi negatif çıktı dün karnım ağrıyodu bugün oda yok yarın kan testi yaptırıcam çıkarmı sizce

hoşgeldin canım.eğer hamileysen kan testinde kesin çıkar canım.hayırlısı olsun hakkında.rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.eğer hamileysen kan testinde kesin çıkar canım.hayırlısı olsun hakkında.rabbim gönlüne göre versin

amin inş çok korkuyorumm ya ovi tetine göre yarın yumoşun olmasının 13.günü çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…