- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.601
mutluyumki ve lena 26hoşgeldiniiiizzzzzzzzzzzz
nasılsınıızzz bakalımmm
karmakarışıkkkk... Test negatif çıktı, ben de kırmızıları bekliyorum... Sen nasılsın canımm
Hoşbulduk.... Nasılsın ?
canım günün gecmeden neden test yaptın...umut vermek ıstemem ama testler yanılabılıoda ama kırmızıyı görürsende sıkma canını herseyın hayırlısı herseyde vardır bı hayır kasıma bomba gıbı hazırlanırız hep beraber
Ya aslında hiç yapmadım şimdiye kadar, hatta bi ay 5 gün gecikti yine de yapmadım.. Ama bu ay her şey çok farklı, acayip değişimler var bendeee... Ama sanırım psikolojik... Ya idrar tahlili 1 gün önceden yanıltır mı ki? Olmazsa da oğru söylüyosun bitanem, bu ay olmazsa sonraki ay ... Onda da olmazsa diğer ay... Allah ne zaman verirse o zamana kadar elimizden geleni yapıp tevekkül etcez artık..
scorpionsum biz sadece smile diliyle mesajlasalim
birak biz degil smileler konussun....
şarkımı begendin mi tatlim
hadi ozaman halayaaa
Kan testi yaptırmadım bitanem, bu sabah ilk kez idrar testi yaptım sonuç negatifya ilk kez bu ay her zamankinden farklıyım canım yaa, adet günüm yarın aslında ama gördüğüm rüyanın etkisiyle sabah fırladım yataktan ve test yaptım... Keşke yapmasaydım çok pişman oldum
İyi olmaya çalışıyorum sabahtan beri çok çarpıntım var yaa... Sen nasılısn bitanem, ateşin ne durumda
Ateş falan yalan oldu az önce kırmızıları gördüm bu ayda oyundan çıktım kızlar... Kalanlara bol şans :)
ohbe tam zamanında gelmişim yuppihaydik halaymı çekiliyo mutluyumki hoşgeldin canım aramıza selam canlarım hayalotunuz geldii
selam kızlar adtim 3 gün geçti 16 sında idar testi negatif çıktı dün karnım ağrıyodu bugün oda yok yarın kan testi yaptırıcam çıkarmı sizce
gel kız halay başı yapalım seni
zaten çalışmaların baslayınca göremiycez seni
ohbe tam zamanında gelmişim yuppihaydik halaymı çekiliyo mutluyumki hoşgeldin canım aramıza selam canlarım hayalotunuz geldii
hoşgeldin canım.eğer hamileysen kan testinde kesin çıkar canım.hayırlısı olsun hakkında.rabbim gönlüne göre versin
olsun canım vardır bundada bir hayır.bak ben yedeklerdeyimsende benimle kal kasımda beraber başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?