Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eyvah eyvah:18:yarın doktor full doluymuş yabana 4.gün gel demişti.gündüz arıyamadım vaktim yoktu.danışmana anlattım durumu sabah 8de tekrar ara dedi.ben şimdik napam :26:

evet ya hamiş değilsem ya kist olmuşsa yine diye 9.ay bu ay biraz yoruldum sanırım

anladım canım.bendede geçen ay kist çıkmıştı yine.bakalım yarın doktora gitmeyi başarabilirsem belli olcak gidip gitmediği.sen kendini ferah tut canım.nce bi testi yap bakalım sonrada muaneye git aksatmadan bakalım nolcak.

hehe gecen yedik daha yaa bide kocısım ısten gec gelıo yemek yıyıp yatıo üzerıne agır kacar agır yemeklerı ızınlı oldugunda tercih edıyorum ama fırına patates tavuk süreyim diyorum

sağol canım yarın cuma inş hayırlı haberler alırım

inşallah canım.aslında bende çok heyecanlıyım bu kist patlamışmı ,yumurtam varmı,çatlatma iğnesine başlıcakmı,yoksa kist duruyomu diycek.bakalım yarın mübarek gün.hayırlısı olsun

inşallah canı dediğin gibi kist mist kalmamıştır Allah dualrımızı kabul etsin canım

alalala:44::44:ya kızlar benim göğsümün etrafında yine mavi çizgiler çıkmışee ben adetimin 3.günündeyim.sabah bişey yoktu acep dikkatımımı çekmedi:26:

yolla bakem şu tarifi nasılmış saolsaın buarada yemiş kadar olduk canım

Sucukaki Köfte
1kg yagsız dana kıyma
2 sogan
1 yumurta
Sarımsak (ne kadar cok olursa okadar ıyı)
2 dilim ekmek ıcı
kimyon
karabiber
kekık
tarcın
tuz
sos ıcın:
3 domates
sarımsak
sirke
Hazırlanısı:
2 tane soganı ve sarımsakları rendele sorna kıymayı ekle üzerine 1 tatlı kasıgı tuz 2 tatlı kasıgı kımyon 1 tatlı kasıgı karabiber 1 tatlı kasıgı kekık, kasıgın ucu ıle cok az tarcın ve yogurt.yag kızana kadar köftelerı sekıllendır ve cıft taraflı kızart.
3 domatesi rendele hafif zeytın yagı ıle pisir piserken üzerine bıraz sarımsak dogra (ufak ufak) tuzunu ılave et ve 1 yemek kasıgı sirke ılave et bıraz pissin kapat altını.köftelerı tabaga al sosu dök üzerine servis et. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…