Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alalala:44::44:ya kızlar benim göğsümün etrafında yine mavi çizgiler çıkmışee ben adetimin 3.günündeyim.sabah bişey yoktu acep dikkatımımı çekmedi:26:

bende incelerim arada adet olurken benimde olur hatta bi ara adetimi beklerken gögüslerımın etrafında fındık gıbı bısıler cıktı hamıleyım sandım ama ölesıne cıkmıs sonra gectı sonra yıne geldı

kız bundan 2hafta öncede olmuştu hamileyim sandım ama mafişşimdik yine çıkmış tübe tübe bıktım yahu her tarafımda bişiler çıkıp çıkıp gidiyo

yazdım tarifiteşkür ederim bebembişeyi merak ettim:44:niye buna sucukaki demişlerki sucukla bi alakası yok

kız bundan 2hafta öncede olmuştu hamileyim sandım ama mafişşimdik yine çıkmış tübe tübe bıktım yahu her tarafımda bişiler çıkıp çıkıp gidiyo

bende senın durumdayım bide evlenmeden önce adet olacagım sıra gögüslerım hıc agrımazdı evlendıkden sonrada farketmedım hıc gecenlerde cok agrıdı bı hafta boyunca ben kesın kaldım dıye sevındırık dolanıodum bıde baktım adet oldum artık hep agrıyo

yazdım tarifiteşkür ederim bebembişeyi merak ettim:44:niye buna sucukaki demişlerki sucukla bi alakası yok

rica ederim tatlım bende senin gibi düsünüm aklıma tek gelen sarımsak oldu cok girio ya ıcıne hanı sucukdada öle belki ondandır diyorum ama bılemıyorum :44::44::44: ama cok güzel oluo

rica ederim tatlım bende senin gibi düsünüm aklıma tek gelen sarımsak oldu cok girio ya ıcıne hanı sucukdada öle belki ondandır diyorum ama bılemıyorum :44::44::44: ama cok güzel oluo

Hayırlısı bitanemm yaaa, çok teşekkür ederim desteğin içinnnn

8scorpionsummm hiç bi ay bu belirtiler olmamıştı o yüzden ümitlenmiştim ben dee... İnşşş dediğin gibi test güvenilir değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…