- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.641
alalala:44::44:ya kızlar benim göğsümün etrafında yine mavi çizgiler çıkmışee ben adetimin 3.günündeyim.sabah bişey yoktu acep dikkatımımı çekmedi:26:
bende incelerim arada adet olurken benimde olur hatta bi ara adetimi beklerken gögüslerımın etrafında fındık gıbı bısıler cıktı hamıleyım sandım ama ölesıne cıkmıs sonra gectı sonra yıne geldı
var tabiuzun zamandır halay çekmemiştik 8scorpionsum iyi gitti valla
inşallah canım..ama 9 aylık son adetımız olsun kız.daha ben 2 3 tane daha doğurcam.
kız bundan 2hafta öncede olmuştu hamileyim sandım ama mafişşimdik yine çıkmış tübe tübe bıktım yahu her tarafımda bişiler çıkıp çıkıp gidiyo
yazdım tarifiteşkür ederim bebem bişeyi merak ettim:44:niye buna sucukaki demişlerki sucukla bi alakası yok
yazdım tarifiteşkür ederim bebem bişeyi merak ettim:44:niye buna sucukaki demişlerki sucukla bi alakası yok
hele bi allahın izniyle ilki gelsinYol bi açılsın basacam gaza diyosun :))) inşallah...
canım umutlanma lütfen ama kımınde gectıgı halde bıle yanıltıo...bılmıyorum ama hamıle kalan kendınden anlıyo zaten arkadasım her ay kaldım falan derdı kırmızıyı görürdü bı ay kaldı gercekten ve anladı bunu kendındeki degısımden hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benım....bak dün ben umutsuzdum ama sizler moralımı düzeltınız sımdı kasım hazırlıklarındayım
canım medcezirim hislerin psikolojiik te olabilir ama bazı testler de güvenilir olmuyo canim.simdiden üzme kendini.insallah gelmez kırmızılar.insallah minik melegin seninkedir.azcık sabret cnm günün gecince tekrar yaparsın.ama bu ay olmazsa da dünyanin sonu degil güzelim.umudumuz kasımdan olur
rica ederim tatlımbende senin gibi düsünüm aklıma tek gelen sarımsak oldu cok girio ya ıcıne hanı sucukdada öle belki ondandır diyorum ama bılemıyorum :44::44::44: ama cok güzel oluo
Selamunaleykum gardaşlar:))
aleykümselam sümeyyemnasılsın buarada geçmiş olsun geçen gün kötü şeyler olmuş.rabbim korumuş çok şükür
Selamunaleykum gardaşlar:))
medd cezirim nasılsın
Saol hayatim cok korktum ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?