Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bugün ikili test yaptı herşey normal dedi cinsiyetini göreceğiz diye gittik sıpa inatcı cıktı göstermedi

masaAllah hayalim... bigün dayanamaz gösterir artık heralde... =)

bizimkiler ne zaman öyle naz yapacak.. aman varsın naz yapsınlar göstermesinler, en sonnuda ne çıkcak görürdük

oo geldinde daha geçmiştesin gonzalezim
hoş geldin sefalar getirdin
umudum benden test ıstedı bu sülüman devlette nekadar sürede çıkıyo bu testler yada özelde nekadar tutar bilgin varmı

hayalotum benim... ay hadi hem insaAllah.. hem masaAllah diyecez hersey bititğinde...
zaten tüp için gittiğin neresi olursa olsun.. ilgi-alaka çok önemli hasta pskilojosi için ..sevindim beğendiğine.. bu baslangıç için güzel bir durum.. gititğin yere seve seve gidicen ki... hersey güzel gelişsin kuzum
kuzum esin.. asılama için hayır cvbını vermis ama.. onda çok bi para harcarmıyo ki.. asılama konusunu hiç mi anlatmadı dr unuz ?:26::26: yumurtacıklarınada masaAllah balım yaa.. insaAllah kalitesi olanları da çoktur içlerinden.. sonrada gelsin ikizler., üçüzlerrr hepsi bi yandan viyakladığında görecen sen umudum , keserim, scorpim yetişin kızlar diyecen ama ses gelmeyecek ayy yakın olaydık ne güzel birbirimize yardım ederdik zor anlarımızda..
evtt sigara içmiyorsunuzz.. gebertirim ikinizi de.. sen zaten küçügğümsün.. eniste bey de küçük müş benden.. .1: o yüzden ablalık hakkımı kullanaraktan.. bebis tedavisi sırasında.. yasaklıyorumm, aynen ilet enisteye
birde size verilen :85 lik şansınıza da çifter çifter masaAllah.. Allah'ım insaAllah tutunurlar.. ilkin de..
hadi bakalım.. tedaviye.. benim son ki gibi basladınız galiba.. yasmin le... geris artık diğer ilaç ve iğnelerel gelicek insaAllahh

sülüman insaAllah iyi gelecek kuzuma.. snrada gelsin sağlıklı bebislerrr

kuzum noldu dicem ama.. 9 da arıcaktım belki müsait olmassın die aramadım :26::26: konusmak istersen konusalım balım, neyin var beraber çözelim
bende öptüm kusum.. seni çok seviyorummm

Son düzenleme:
oo geldinde daha geçmiştesin gonzalezim
hoş geldin sefalar getirdin
umudum benden test ıstedı bu sülüman devlette nekadar sürede çıkıyo bu testler yada özelde nekadar tutar bilgin varmı

kusum hangi testleri istedğine bağlı çıkacağı süre ?
bizim özeldi gititğimiz yer mesela..
yapılan bütün testler, hem benim hem enistenin genetik kromozom tahlilleri..hormon tahlilleri vs. dr un neleri istedğine bağlı..
birde yaptıracağınız yer.. ha birde bazı dr bi isim söylüyo, burada yapılcak diyor.. kendileri oraya gönderiyor fln..
yine özel adı altında olursa, tahlilleri devlete göre biraz pahalı oluyor..
ama şu saydığım tahliller özellerde yapılıyo.. her yerde yapılmayan tahlil oluyo vs.

bizim ilk görüsmeye gititğimiz zaman, ilk dosyamız açıldı, dr la görüstük fln.. 4 tüp kan alındı benden.. enisten den de alındı.. ve labaratuvar da ayın binada alt kaltta idi.. orada bandrol veriyolar sana.. ücret olarak da,, hepsi 500 tl tutmuştu..

hatta şu genetik kromozom tahlillerinin belli bi çıkıtğı süre var.. 1 ayı geçer hemen olmaz diye haber gelmiş istsanbul dan.. dr umuz hayır olmaz dedi.. en geç 20 güne bu sonuçlar elimde olması lazım dedi.. ona göre islemler baslıycak dedi.. ona göre 20 güne çakıcak gibi erkene alıp, yapmıslardı istanbul dakiler.. :26:

ha devlette hepsi yapılıyor mu..? ne kadar sürede çıkıyor, yada ücreti nedir onları bilmiyorum kuzum :44::44:

Son düzenleme:

scorpionsum cankusum özlüyoz seni ya.. bu bıcırık geldi geleli, bizimle olamıyorsun çok fazla..
bıcırık annemi vermem diye tutturuyor simdilik ama, insaAllah şu hallerin geçince bizlerle olursun balım..
iyi olmaya çalısıyoz kuzum, bazen iyi. bazen kötü..
msjıma yazmışın, smdi ona cvp yazscam.. çok öpüyom seni kusum

Son düzenleme:
İyyim canım sen?

nasıl olim işte.. iyi olmaya gayret ediyoruz..

evt.. onu dsündüm bende.. dedim benim içim kara.. birde milletin içini karartmıyayım.. o yüzden bu resim de denk geldi bi sayfada.. hemen koydum bende..

inan şu rsim de ki elin tamamına sahip olabilmek için ne çaba sarfediyoruz.. keske Rabbim nasip etsee

resim de ki bebisin elinde ki şu boğumlar beni asıl mafediyo.. o ele dokunmak çok kolay olmuyo maalesef amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…