- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.601
bugün ikili test yaptı herşey normal dedicinsiyetini göreceğiz diye gittik sıpa inatcı cıktı göstermedi
selamlar .. ben geldiimmmm
hani bakim kim varmıs.. çıksın ortaya.. ziyaretçi fln herkes toplaşın etrafıma bakim
hayalotum.. dr dan geldi ama henüz durumdan haberim yok.. konusamadık... insaAllah iyi geçmistir görüsme.. ileri ki sayfalarda belkim birsey yazmıstır.. okurumm :26::26:
keserim adet günündü bgün var mı gelen giden
canbonlarım geldik doktordan.ilgi alaka çok güzeldi gidene kadar içim sıkıntılıydı ama ordan çok büyük umutlarla ayrıldık
ilk gittik form falan doldurdular kayıt için vs.
daha sonra doktorun odasına çıktık.tanıştık falan.uzunca bir konuşmanın ardından muane etti.çok sayıda yumurtan var dedi saysak 30 bulurmu bilmem dedi hepsi pkonun açtığı belalar anlıycanız
ben olsam yaşınız genç 1 defa bile olsa aşılama denemenizi öneririm dedi.şuan olmıcak diye bi karar veremem dedi.ben olabılır dedim ama eşim kabul etmedi aşılamayı.ben tüp bebek istiyorum dedi.doktorda aksine 3 kez sordu aşılamada kesin kararamızı.eşimde dediki ben tam tüp bebek parasını denkleştirdim.aşılama için onu harcamam gerek dedi.olmadığını varsayarsakki kesin konuşmuyorsunuz ben tüp parasını bidaha denkleştiremem dediadam maddi olarak haklı bişey diyemedim.doktorda olaftan sonra tüp bebekte karar kıldı.rahim filmini hiç istemedi umudum.konusu bile geçmedi. ohss denilen hastalıktan bahsetti.olma ihtimalin çok yüksek bu yumurtalarla dedi.bu ay ilaç kullanmamana rağmen nasıl bukadar yumurtlamışın dedi hayret.hatta eşime sen bu spermlerle yandın dedi.dua etki spermlerin eşinin yumurtalarına yetişebilsin dedi. eşimi görseniz kıpkırmızı oldu burası %85 şans verdi tüpte.umutlarıda yükledi tabi bize...geçirdiğimizhastalıkları rahatsızlıkları hepsini yazdı ..hatta benim rahatsızlığım vardı ya hani belımde psikoljıkmı dedi bana teşhisini senmi koydun dedi yok dedim 3 doktor kararı.hayret çok iyi görünüyorsun dedi dedim teveccünüz konu sigaralara geldi tedaviye kadar bırakıyosun dedi azalt demiyorum bırakmanı söylüyorum dedi.yapamıcaksan haberım olsun dedi.bende yapıcam dedim.eşimede sende yarılıyosun dedi.bırak demiyorum ama az içiyosun dedi.eşimde kabul etti.. şimdik ohss olmamam için yasmin verdi bu adetımde kullanmaya başlıcam.daha sonra hap bitimindeki adetimde yani hazıran başlarında tedavim başlıyor.ilaçlarım yazılcak
kilo olarak zayıfsın dedi senin şuan karşımda bu kistlerle 100 civarı bi kiloda olman gerekiyordu dedi.şeker hastası değilsin ama önlem olarak şeker ilacı kullanmanı istiyorum dedi.bide b vitamini yazdı bana fiyat konuştuk anlaştık.güzel biyer ,ikna edici biyer böyle işte canbonlarım.
doktorun demesine göre şubat gibi doğumdasın dedi Allahtan bişey gelmesse.dedik inşallalh
bakalım şimdilik böyle ha bide ilk defa bi doktor muaneye başlamadan besmele çektidedim tamam şimdik oldu bu sülüman gerçek sülüman
sinirlerim bi yandan çok bozuk biraz çıkıyorum bi ara anlatırım sizede tabi ben çözebilirsem
öpüyorum hepınızı kızçelerim sizi seviyorum
gonzalezim nere gıttın
gıızzzzzzzzzzzzzzz umuttttttttttttt ablammm:)))))
oo geldinde daha geçmiştesin gonzalezim
hoş geldin sefalar getirdin
umudum benden test ıstedı bu sülüman devlette nekadar sürede çıkıyo bu testler yada özelde nekadar tutar bilgin varmı
oooooooooooo çok yazdım çokk:))) ovulasyon testiyle ilgili:))))) bu arada gelen giden yok:))
kızlar ovulsyon testiyle yapılan hamlelik testi doğrumudur.....
kızlar lütfen bilen varsa cevp yazsın....
neredeyse 1 haftadır gelemedim hepinizi çok çok özledim.ama hiç fırsatım olmuyor yorgunluk halsızlik bulantı bide işe git gel scorpi akşamları pestil şeklinde oturuyo sadece.geçmişi okuyaamadım herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhhhh
Hayalotumtüp konunu okudum hadi hayırlısı kuzum butedavi sana bebiş getirecek eminim.senin kadar heyecanla bekliyorum bende.şubata gelsin bebiş aramız 3 ayolr.süperrrrr
Keserim ya bi test alıverseydin çıkıp.belki de hamilelikten öyle çıkıyordur denemedim ben hiç.hadi güzell haberler ver bize de halayını çekelimmm
Hayalim senin minnoş neye bukadar inatçı anacımmmm.heyecan seviyo anlaşılan.annem babam beklesin sürpriz yapcam diyo sanırımmmm
Umudum nasıl iyidir o da insallahhh.medd kuzum ne yaptı acepp.diğer kızçelerime de çok çok selamlarr öptüm canlarımmmm
ya hala cevabımı alamadım.................
canm duymşsndr belki bu konularda bilgilisn dye demştm
Peki :44::44::44::44:
çok mu yazdınnnben görmedim yaa :26::26:
gelen giden yoksa bu kez oldu diyecez insaAllah dimi :))
nurlum hsgeldin kusum nasılsın
İyyim canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?