- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.661
Nasilsn cnm
meddcezircim yapmışın artık olsun .napalım yoksa bile zamanı değilmiş demekki.ama bekle bakalım umudunu kaybetme hemen kırmızıyı daha görmedinki napım aynı bende yarın için randevu almaya çalışıyorum.ama yok yok
a.s. canımmmmmm, nasılsınn bitanem
meddcezircim yapmışın artık olsun .napalım yoksa bile zamanı değilmiş demekki.ama bekle bakalım umudunu kaybetme hemen kırmızıyı daha görmedinki napım aynı bende yarın için randevu almaya çalışıyorum.ama yok yok
Ya bu hastaneleri anlayamıyorum ben yaa, işinin acele olduğunu bile bile nasıl randevu vermezler ki sanaa
İyim balımm ne olsun bugun temizlik günümdù yoruldumm :)
Ya bu hastaneleri anlayamıyorum ben yaa, işinin acele olduğunu bile bile nasıl randevu vermezler ki sanaa
yok diyo kadın dolu diyo.bende çok acil mutlaka görünmem lazım dedim yalvar yakar.yarın sabah 8de ara dedi doktorunla konuş dedi.bakalım doktor nederse oyarın son günüm.alamadım ya beynimde durdu ben nezaman başlıcam çalışmaya ya
İlk testimdi ya o yüzden çok etkilendim sanırım, dediğin gibi hayırlısı bitanem yaa
sagol canım ıyıyım sen nasılsın dünden sonra atlattın mı korkunu
yok diyo kadın dolu diyo.bende çok acil mutlaka görünmem lazım dedim yalvar yakar.yarın sabah 8de ara dedi doktorunla konuş dedi.bakalım doktor nederse oyarın son günüm.alamadım ya beynimde durdu ben nezaman başlıcam çalışmaya ya
Çok ısrarcı davran bebeğim başka türlü vermiyolar randevuyu.... Az kaldı inş bitaneeemmm, yakına sahalara döncen inşşş
Atlatamadim yıkık duvar karşimda hala:18:
İlk testimdi ya o yüzden çok etkilendim sanırım, dediğin gibi hayırlısı bitanem yaa
kız bende eczaneleri zengin etcem yakında test ala alasayemde köşeyi döncekler valla
OH OHHHHH elllerine sağlık canımın içiiiidarısı başıma o zaman, ben de yarın okula gitmeden yetiştirebildiğim kadarını yapmayı düşünüyorum, yetiştiremediğimi de okul dönüşü yapcam artık.. Haftasonu yatılı misafirim var, o yüzden yarın bitirmeliyim
Çok ısrarcı davran bebeğim başka türlü vermiyolar randevuyu.... Az kaldı inş bitaneeemmm, yakına sahalara döncen inşşş
y sen varya.kahkaha ata ata güldüminşallah
kız bende eczaneleri zengin etcem yakında test ala alasayemde köşeyi döncekler valla
Tıpkı benn:) ne olacak bu halimiz
Yaw 160m2 ev temizle temizle bitmiyo 8 tane cam var silsem o yorgunluk yetiyo zaten
selam kızlar ben bu ay ilaca başladım
Bilmez miyimm benim evde 190 m2 ama Allahtan 6 tane camı var.. Ama ben öyle çok sık silemiyorum zaten camları.. Ayda bir kez ancak vaktim oluyo vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?