Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bu avatar sana daha çok yakışıyor.
Canım tabi ki seni tamamen anlamama imkan yok,
duygularımla,çevremde gördüklerimle,okuduklarımla empati kurmaya çalışıyorum.Her zaman her duamda emin ol sizleri de anıyorum.

Sen mücadeleni, yapabileceklerini yapıyorsun ,yapmaya da devam etmelisin,
İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip edecek.
Kulum benden iste diyo Rabbim,sürekli hayırlısıyla isteyeceğiz umudumuzu yitirmeden inşallah açılan eller,yürekler,edilen dualar geri çevrilmeyecek.

Son düzenleme:
Hayalotum canım benim,seni üzen canını sıkan herneyse Allah a havale et,içini ferah tut.
Hayırlısıyla yeni bir yola giriyosun,bu yolda psikoloji sen daha iyi biliyorsundur çok önemli.
Allah a emanet ol,yolun açık olsun inşallah bitanem.

Güzel,neşeli ekşınların bol olsun

Öptüm canım,

canım benım Allah yardımcın olsun inşallahhhh rahim filmi neden istemedi daha once cekılmısmıydın benden ılla ıstıyolar ama ben cekılmek ıstemıyorum:26:

bitanem aşılama işini konuştuk ama derine inemedik sayesinde.zaten ben o koltuğa oturdummu doktorlar beni kolay ikna eder çünkü biryerden başlamak istiyorum olsun atlatım istiyorum.ben kafa salladım gözlerimden belli olmuşturki doktor 3 kez sordu eşime son kararınızmı diye.ama tahminen aşılama 2000civarı otarz yerlerdeeşimde bunu biliyor direk tüp dedi.öyle bir tüpe alıştırdı odaklandıki çıkar çıkmaz şubatta şimdi benim hayatım doğuracakmı dedibozuldum ben olmamasından korkuyorum.heyecan bile yapamıyorum aslında eşimden dolayı çünkü kendini çabuk kaptıryor.olmadığı zaman Allah korusun ama bu yönüde var o durumda ben kendimimi toparlıcam benim herifimiinşallah olur umudum.sonrasında bu ohss durumuna baktımda şeker hapı vermişti bana bi diğer nedenide sanırım ohss olmamam için.orda anlatırken ben korktum doktorun anlattıklarından.bu ohss olmaktanda korkuyorum biraz.yani şuan tedavinin olumsuz çıkabılecegıne kendımı alıştırdım en baştan yıkılmım fazla diye ama beynimi kurcalayan çok şey varmış ta çıkmak için zamanı bekliyormuş sanırımkeşke yakın olsaydık valla daha şimdiden içimdekileri anlatcagım bırılerıne ıhtıyacım varbu arada şu esas elti dün öyle bir canımı sıktıki anlatamam bu sabahta eşim bian herşeyden vazgeçmek istiyorum ben kendi eşimden bile duyamıcam sözler işittim ağzından kaçırdı birden ama sinirlerim bozukböyle işte gonzalezim karışık işler içindeyim.benim psikolojım bozuk sanırsak
anladım umudum şimdi bende kromozom dıye bişey yazmıyodu bende yazanları yazım sana en ıyısı
benden tsh,st4,HIV1+2ab,hbs ag,antihcv,rubella lgG bunları istedi
eşimden de HIV1+2ab,hbs ag,antihcv bunları istemiş
dediki ssk geçen herhangi bir hastanede yaptırabilirsiniz dedi okadar.
ha buarada burda tüp paket program 6100 müş.ben dedimki durumum yok kızda dediki ozaman doktorununz ılaç yazdığında yanıma gelin.ohss durumunda ilaçlar çok çok az kullanılıyor dedi.ilaçların buyuk ıhtımal 1000 geçmez dedi. 4600 tedavı parası alırız 1000 de ilaçlar tutar dedi 5600 oluyo ozaman .tamam dedik. sen yınede 6100 kenara bırak zorlanma dedi okey dedim.muane ücreti verdik.225 şimdi tedavi bıtene kadar daha para ödemicem muane parası yokmuş işte Allahtan
evet psikoloji önemli nurlum da başka işlerle psikolojimi bozuyorum daha tedaviye varken
Allaha havale edıyorum bıtanem elden başka ne gelir.aslında saç başa girişcen tam böyle tüpe 1 ay kala ohhhh valla butun sıkıntım gıder tüp bebeklerime huzurlu gıderim ekşın dedinde fare bulsam evıne mi salsam bunların
canım benım Allah yardımcın olsun inşallahhhh rahim filmi neden istemedi daha once cekılmısmıydın benden ılla ıstıyolar ama ben cekılmek ıstemıyorum:26:

sağol bitanem rahim filmi belki ben aşılama deneseydim isterdi ama biz direk tüp istedik belki ondandır.eğer doktorun istediyse çektir gerekli bişey benceniye istimiyorsunki çektirmek:26:

kızlar ben hala adet olmadım test yaptm negatif offf kafayı yiycem yarın sabah kan testi yaptrcam artık olmazsam...

Cnm çok sevindim umutlu haberler almanıza.inş. hayırlısıyla olcak.dr da çok güzel motive etmiş.buda çok önemli.cnm hangi dra gittin.bende şimdi araştırma yapıyorum ya ondan sordum.

bu arada cnm tüp bebek tedavisine başladığında haberimiz olsun sanada dua okuyalım.

Son düzenleme:
dün olmam gerekiyordu ama olmadım neden böyle oldu anlamadım

cnm seni umutlandırmak istemem ama.daha erken ya idrarda çıkmamış olabilir.benim bi arkadaşımın günü geçmiş kan testi yaptırmış.negatif çıkmış.biraz zaman geçtikten sonra bidaha yapmış.ozaman çıkmış.dr.geç döllenme olmuş.ondan çıkmadı demiş.seninde belki idrarda çıkmamış olabilir.bence kan testi yaptır.inş.hamişsindir.

inşallah canım yarına kadar olmazsam (inşallah olmam) kan testi yaptrcam yarın...

cnm hadi hayırlısı.inş. olmazsın.inş hamişsindir.bende gün sayıyorum.iğneden sonraki 13.günüm çok heycanlıyım.inş.bende hamişimdir

inşallah canım dua ediyorum sanada banada bebeğini bekleyen herkes için inşallah bu ay uğurlu gelmiştir bize:) diğer ay kimyasal yaşadım ya korkuyorm aslında...

kızlar ben hala adet olmadım test yaptm negatif offf kafayı yiycem yarın sabah kan testi yaptrcam artık olmazsam...
bitanem daha erken keserim.belki geç döllenme olmuşta olabilir.eğer olmadığını varsayakta günlerin karışmışta olabilir.geçen ay kimyasal geçirdin kuzum belki oynamıştır:26:hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah meleğin seninledir

sağol esilam hoşgeldinnn bu aradabahçeci umut tüpe gittim.zaten bi uluğ beydi galiba o var bide Süleyman bey var.sadece ikisi bakıyormuş ..benim şansıma Süleyman bey çıktı ama diğer doktorda bir bukadar iyiymişöngörüşme ücretsizmiş.ama ben direk muane olduğum için 225 tl ödedim bitanem..ama ilgi alaka sınırsız hayırlısı olsun inşallah senin içinde

senin adına çok sevindim hayalotum..hadi başlangıçta yaptığımıza göre gelsin bebişleeeeerrrrr teyze olmak istiyoruuuuuuuummmmm

evet canım hayırlısı olsun bakalım:)

asetonum zaman ne çabuk geçti yaaa son 1 ayın kalmış ya kuzumnasıl doğurcan canbonum ay ben heyecan yapıyorum yaaa rabbım kolay doğum nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…