- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.621
nasıl olim işte.. iyi olmaya gayret ediyoruz..
evt.. onu dsündüm bende.. dedim benim içim kara.. birde milletin içini karartmıyayım.. o yüzden bu resim de denk geldi bi sayfada.. hemen koydum bende..
inan şu rsim de ki elin tamamına sahip olabilmek için ne çaba sarfediyoruz.. keske Rabbim nasip etsee
resim de ki bebisin elinde ki şu boğumlar beni asıl mafediyo.. o ele dokunmak çok kolay olmuyomaalesef amaa
neyse bende çıkayım bari.. hayırlı geceler.. tatlı rüyalar
canbonlarım geldik doktordan.ilgi alaka çok güzeldi gidene kadar içim sıkıntılıydı ama ordan çok büyük umutlarla ayrıldık
ilk gittik form falan doldurdular kayıt için vs.
daha sonra doktorun odasına çıktık.tanıştık falan.uzunca bir konuşmanın ardından muane etti.çok sayıda yumurtan var dedi saysak 30 bulurmu bilmem dedi hepsi pkonun açtığı belalar anlıycanız
ben olsam yaşınız genç 1 defa bile olsa aşılama denemenizi öneririm dedi.şuan olmıcak diye bi karar veremem dedi.ben olabılır dedim ama eşim kabul etmedi aşılamayı.ben tüp bebek istiyorum dedi.doktorda aksine 3 kez sordu aşılamada kesin kararamızı.eşimde dediki ben tam tüp bebek parasını denkleştirdim.aşılama için onu harcamam gerek dedi.olmadığını varsayarsakki kesin konuşmuyorsunuz ben tüp parasını bidaha denkleştiremem dediadam maddi olarak haklı bişey diyemedim.doktorda olaftan sonra tüp bebekte karar kıldı.rahim filmini hiç istemedi umudum.konusu bile geçmedi. ohss denilen hastalıktan bahsetti.olma ihtimalin çok yüksek bu yumurtalarla dedi.bu ay ilaç kullanmamana rağmen nasıl bukadar yumurtlamışın dedi hayret.hatta eşime sen bu spermlerle yandın dedi.dua etki spermlerin eşinin yumurtalarına yetişebilsin dedi. eşimi görseniz kıpkırmızı oldu burası %85 şans verdi tüpte.umutlarıda yükledi tabi bize...geçirdiğimizhastalıkları rahatsızlıkları hepsini yazdı ..hatta benim rahatsızlığım vardı ya hani belımde psikoljıkmı dedi bana teşhisini senmi koydun dedi yok dedim 3 doktor kararı.hayret çok iyi görünüyorsun dedi dedim teveccünüz konu sigaralara geldi tedaviye kadar bırakıyosun dedi azalt demiyorum bırakmanı söylüyorum dedi.yapamıcaksan haberım olsun dedi.bende yapıcam dedim.eşimede sende yarılıyosun dedi.bırak demiyorum ama az içiyosun dedi.eşimde kabul etti.. şimdik ohss olmamam için yasmin verdi bu adetımde kullanmaya başlıcam.daha sonra hap bitimindeki adetimde yani hazıran başlarında tedavim başlıyor.ilaçlarım yazılcak
kilo olarak zayıfsın dedi senin şuan karşımda bu kistlerle 100 civarı bi kiloda olman gerekiyordu dedi.şeker hastası değilsin ama önlem olarak şeker ilacı kullanmanı istiyorum dedi.bide b vitamini yazdı bana fiyat konuştuk anlaştık.güzel biyer ,ikna edici biyer böyle işte canbonlarım.
doktorun demesine göre şubat gibi doğumdasın dedi Allahtan bişey gelmesse.dedik inşallalh
bakalım şimdilik böyle ha bide ilk defa bi doktor muaneye başlamadan besmele çektidedim tamam şimdik oldu bu sülüman gerçek sülüman
sinirlerim bi yandan çok bozuk biraz çıkıyorum bi ara anlatırım sizede tabi ben çözebilirsem
öpüyorum hepınızı kızçelerim sizi seviyorum
bitanem aşılama işini konuştuk ama derine inemedik sayesinde.zaten ben o koltuğa oturdummu doktorlar beni kolay ikna eder çünkü biryerden başlamak istiyorum olsun atlatım istiyorum.ben kafa salladım gözlerimden belli olmuşturki doktor 3 kez sordu eşime son kararınızmı diye.ama tahminen aşılama 2000civarı otarz yerlerdehayalotum benim... ay hadi hem insaAllah.. hem masaAllah diyecez hersey bititğinde...
zaten tüp için gittiğin neresi olursa olsun.. ilgi-alaka çok önemli hasta pskilojosi için ..sevindim beğendiğine.. bu baslangıç için güzel bir durum.. gititğin yere seve seve gidicen ki... hersey güzel gelişsin kuzum
kuzum esin.. asılama için hayır cvbını vermis ama.. onda çok bi para harcarmıyo ki.. asılama konusunu hiç mi anlatmadı dr unuz ?:26::26: yumurtacıklarınada masaAllah balım yaa.. insaAllah kalitesi olanları da çoktur içlerinden..sonrada gelsin ikizler., üçüzlerrr hepsi bi yandan viyakladığında görecen sen umudum , keserim, scorpim yetişin kızlar diyecen ama ses gelmeyecek ayy yakın olaydık ne güzel birbirimize yardım ederdik zor anlarımızda..
evtt sigara içmiyorsunuzz..gebertirim ikinizi de.. sen zaten küçügğümsün.. eniste bey de küçük müş benden.. .1: o yüzden ablalık hakkımı kullanaraktan.. bebis tedavisi sırasında.. yasaklıyorumm, aynen ilet enisteye
birde size verilen :85 lik şansınıza da çifter çifter masaAllah..Allah'ım insaAllah tutunurlar.. ilkin de..
hadi bakalım.. tedaviye.. benim son ki gibi basladınız galiba.. yasmin le... geris artık diğer ilaç ve iğnelerel gelicek insaAllahh
sülüman insaAllah iyi gelecek kuzuma.. snrada gelsin sağlıklı bebislerrr
kuzum noldu dicem ama.. 9 da arıcaktım belki müsait olmassın die aramadım :26::26: konusmak istersen konusalım balım, neyin var beraber çözelim
bende öptüm kusum.. seni çok seviyorummm
anladım umudum şimdi bende kromozom dıye bişey yazmıyodu bende yazanları yazım sana en ıyısıkusum hangi testleri istedğine bağlı çıkacağı süre ?
bizim özeldi gititğimiz yer mesela..
yapılan bütün testler, hem benim hem enistenin genetik kromozom tahlilleri..hormon tahlilleri vs. dr un neleri istedğine bağlı..
birde yaptıracağınız yer.. ha birde bazı dr bi isim söylüyo, burada yapılcak diyor.. kendileri oraya gönderiyor fln..
yine özel adı altında olursa, tahlilleri devlete göre biraz pahalı oluyor..
ama şu saydığım tahliller özellerde yapılıyo.. her yerde yapılmayan tahlil oluyo vs.
bizim ilk görüsmeye gititğimiz zaman, ilk dosyamız açıldı, dr la görüstük fln.. 4 tüp kan alındı benden.. enisten den de alındı.. ve labaratuvar da ayın binada alt kaltta idi.. orada bandrol veriyolar sana.. ücret olarak da,, hepsi 500 tl tutmuştu..
hatta şu genetik kromozom tahlillerinin belli bi çıkıtğı süre var.. 1 ayı geçer hemen olmaz diye haber gelmiş istsanbul dan.. dr umuz hayır olmaz dedi.. en geç 20 güne bu sonuçlar elimde olması lazım dedi.. ona göre islemler baslıycak dedi.. ona göre 20 güne çakıcak gibi erkene alıp, yapmıslardı istanbul dakiler.. :26:
ha devlette hepsi yapılıyor mu..? ne kadar sürede çıkıyor, yada ücreti nedir onları bilmiyorum kuzum :44::44:
evet psikoloji önemli nurlum da başka işlerle psikolojimi bozuyorum daha tedaviye varkenHayalotum canım benim,seni üzen canını sıkan herneyse Allah a havale et,içini ferah tut.
Hayırlısıyla yeni bir yola giriyosun,bu yolda psikoloji sen daha iyi biliyorsundur çok önemli.
Allah a emanet ol,yolun açık olsun inşallah bitanem.
Güzel,neşeli ekşınların bol olsun
Öptüm canım,
canım benım Allah yardımcın olsun inşallahhhh rahim filmi neden istemedi daha once cekılmısmıydın benden ılla ıstıyolar ama ben cekılmek ıstemıyorum:26:
canbonlarım geldik doktordan.ilgi alaka çok güzeldi gidene kadar içim sıkıntılıydı ama ordan çok büyük umutlarla ayrıldık
ilk gittik form falan doldurdular kayıt için vs.
daha sonra doktorun odasına çıktık.tanıştık falan.uzunca bir konuşmanın ardından muane etti.çok sayıda yumurtan var dedi saysak 30 bulurmu bilmem dedi hepsi pkonun açtığı belalar anlıycanız
ben olsam yaşınız genç 1 defa bile olsa aşılama denemenizi öneririm dedi.şuan olmıcak diye bi karar veremem dedi.ben olabılır dedim ama eşim kabul etmedi aşılamayı.ben tüp bebek istiyorum dedi.doktorda aksine 3 kez sordu aşılamada kesin kararamızı.eşimde dediki ben tam tüp bebek parasını denkleştirdim.aşılama için onu harcamam gerek dedi.olmadığını varsayarsakki kesin konuşmuyorsunuz ben tüp parasını bidaha denkleştiremem dediadam maddi olarak haklı bişey diyemedim.doktorda olaftan sonra tüp bebekte karar kıldı.rahim filmini hiç istemedi umudum.konusu bile geçmedi. ohss denilen hastalıktan bahsetti.olma ihtimalin çok yüksek bu yumurtalarla dedi.bu ay ilaç kullanmamana rağmen nasıl bukadar yumurtlamışın dedi hayret.hatta eşime sen bu spermlerle yandın dedi.dua etki spermlerin eşinin yumurtalarına yetişebilsin dedi. eşimi görseniz kıpkırmızı oldu burası %85 şans verdi tüpte.umutlarıda yükledi tabi bize...geçirdiğimizhastalıkları rahatsızlıkları hepsini yazdı ..hatta benim rahatsızlığım vardı ya hani belımde psikoljıkmı dedi bana teşhisini senmi koydun dedi yok dedim 3 doktor kararı.hayret çok iyi görünüyorsun dedi dedim teveccünüz konu sigaralara geldi tedaviye kadar bırakıyosun dedi azalt demiyorum bırakmanı söylüyorum dedi.yapamıcaksan haberım olsun dedi.bende yapıcam dedim.eşimede sende yarılıyosun dedi.bırak demiyorum ama az içiyosun dedi.eşimde kabul etti.. şimdik ohss olmamam için yasmin verdi bu adetımde kullanmaya başlıcam.daha sonra hap bitimindeki adetimde yani hazıran başlarında tedavim başlıyor.ilaçlarım yazılcak
kilo olarak zayıfsın dedi senin şuan karşımda bu kistlerle 100 civarı bi kiloda olman gerekiyordu dedi.şeker hastası değilsin ama önlem olarak şeker ilacı kullanmanı istiyorum dedi.bide b vitamini yazdı bana fiyat konuştuk anlaştık.güzel biyer ,ikna edici biyer böyle işte canbonlarım.
doktorun demesine göre şubat gibi doğumdasın dedi Allahtan bişey gelmesse.dedik inşallalh
bakalım şimdilik böyle ha bide ilk defa bi doktor muaneye başlamadan besmele çektidedim tamam şimdik oldu bu sülüman gerçek sülüman
sinirlerim bi yandan çok bozuk biraz çıkıyorum bi ara anlatırım sizede tabi ben çözebilirsem
öpüyorum hepınızı kızçelerim sizi seviyorum
kızlar ben hala adet olmadım test yaptm negatif offf kafayı yiycem yarın sabah kan testi yaptrcam artık olmazsam...
cnm bişey sorcam günün nekadar geçti.
dün olmam gerekiyordu ama olmadım neden böyle oldu anlamadım
cnm seni umutlandırmak istemem ama.daha erken ya idrarda çıkmamış olabilir.benim bi arkadaşımın günü geçmiş kan testi yaptırmış.negatif çıkmış.biraz zaman geçtikten sonra bidaha yapmış.ozaman çıkmış.dr.geç döllenme olmuş.ondan çıkmadı demiş.seninde belki idrarda çıkmamış olabilir.bence kan testi yaptır.inş.hamişsindir.
inşallah canım yarına kadar olmazsam (inşallah olmam) kan testi yaptrcam yarın...
cnm hadi hayırlısı.inş. olmazsın.inş hamişsindir.bende gün sayıyorum.iğneden sonraki 13.günüm çok heycanlıyım.inş.bende hamişimdir
bitanem daha erken keserim.belki geç döllenme olmuşta olabilir.eğer olmadığını varsayakta günlerin karışmışta olabilir.geçen ay kimyasal geçirdin kuzum belki oynamıştır:26:hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah meleğin seninledirkızlar ben hala adet olmadım test yaptm negatif offf kafayı yiycem yarın sabah kan testi yaptrcam artık olmazsam...
Cnm çok sevindim umutlu haberler almanıza.inş. hayırlısıyla olcak.dr da çok güzel motive etmiş.buda çok önemli.cnm hangi dra gittin.bende şimdi araştırma yapıyorum ya ondan sordum.
bu arada cnm tüp bebek tedavisine başladığında haberimiz olsun sanada dua okuyalım.
bitanem daha erken keserim.belki geç döllenme olmuşta olabilir.eğer olmadığını varsayakta günlerin karışmışta olabilir.geçen ay kimyasal geçirdin kuzum belki oynamıştır:26:hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah meleğin seninledir
sağol esilam hoşgeldinnn bu aradabahçeci umut tüpe gittim.zaten bi uluğ beydi galiba o var bide Süleyman bey var.sadece ikisi bakıyormuş ..benim şansıma Süleyman bey çıktı ama diğer doktorda bir bukadar iyiymiş öngörüşme ücretsizmiş.ama ben direk muane olduğum için 225 tl ödedim bitanem..ama ilgi alaka sınırsız hayırlısı olsun inşallah senin içinde
bitanem daha erken keserim.belki geç döllenme olmuşta olabilir.eğer olmadığını varsayakta günlerin karışmışta olabilir.geçen ay kimyasal geçirdin kuzum belki oynamıştır:26:hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah meleğin seninledir
sağol esilam hoşgeldinnn bu aradabahçeci umut tüpe gittim.zaten bi uluğ beydi galiba o var bide Süleyman bey var.sadece ikisi bakıyormuş ..benim şansıma Süleyman bey çıktı ama diğer doktorda bir bukadar iyiymiş öngörüşme ücretsizmiş.ama ben direk muane olduğum için 225 tl ödedim bitanem..ama ilgi alaka sınırsız hayırlısı olsun inşallah senin içinde
senin adına çok sevindim hayalotum..hadi başlangıçta yaptığımıza göre gelsin bebişleeeeerrrrrteyze olmak istiyoruuuuuuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?