- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.641
bitanem daha erken keserim.belki geç döllenme olmuşta olabilir.eğer olmadığını varsayakta günlerin karışmışta olabilir.geçen ay kimyasal geçirdin kuzum belki oynamıştır:26:hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah meleğin seninledir
sağol esilam hoşgeldinnn bu aradabahçeci umut tüpe gittim.zaten bi uluğ beydi galiba o var bide Süleyman bey var.sadece ikisi bakıyormuş ..benim şansıma Süleyman bey çıktı ama diğer doktorda bir bukadar iyiymiş öngörüşme ücretsizmiş.ama ben direk muane olduğum için 225 tl ödedim bitanem..ama ilgi alaka sınırsız hayırlısı olsun inşallah senin içinde
keserim nasılsın
asetonum zaman ne çabuk geçti yaaason 1 ayın kalmış ya kuzum nasıl doğurcan canbonum ay ben heyecan yapıyorum yaaa rabbım kolay doğum nasıp etsın
evet canım zaman cabuk geçti.valla nasıl doğurcağımı bende bilmiyorum zaman daraldıkça iyice strese giriyorum..duanı eksik etme
hayırlısıyla doğurursun inşallah canım benim....
:18::18: inşallah canım
darısı bize inşallah :)))))
inşallah tatlım.rabbim o duyguyu en en en en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah bakalm batım dündü olmadı bugünde olamadı test yaptm negatf ama yarın kanda baktrcam...
hosbulduk cnm.ilerleyen süreçte aşılamaya karar verirsem eğer onada gidebilirim.bu arada ücretler nasıl.benim bide devlet karşılamıyo.
iim canım bi taraftan tükü dlnym bi tarftan söylüyom ahahahaah:))))))))))))
aşılamanın fiyatlarını sormadım canım ama 2000 diye tahmin ediyorum arayıp bilgi alman lazımdevlet niye karşılamıyorki :26:benim karşılıyor ama tüpün öncesinde istekleri çok bende oyuzden devleti tercih etmedim ben
evet canım zaman cabuk geçti.valla nasıl doğurcağımı bende bilmiyorum zaman daraldıkça iyice strese giriyorum..duanı eksik etme
hayalotum ne zamandır giremedim hamiş haberi var mı?:26:
bende heyecan yaptım şimdi inşallah hamişsindir rabbim meleğini karnına koymuştur..
stres yok no panikgelirim ben göbeğine bi bastırdımmı hemen çıkıverir görkemim
allahım tek sancıda kurtarsın inşallah asetonumetmemmı bıtanem doğuma giderkene ılık bi duş al kolay oluyomuş ozaman belki biliyosundur ama yapta git doğum esnasındada bizlerede bi beddua et be kızçem sizde böyle sancı çekin inşallah dede bizlerde doğurlım
şimdilik beklemedeyiz canım eşim akşam tekrar bi test yap dyor bakalm:))
tamam o bedduayı edicem merak etme görürsünüz siiizzzz
yap istersen tatlım.ben 1 aylık hamileydim ama bilmiyorum tabi.günüm geçince evde test yaptım negatif çıktı.2 gün sonra kan testi yaptım oda negatif cıktı. ultrasona girince hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?