Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosbulduk cnm.ilerleyen süreçte aşılamaya karar verirsem eğer onada gidebilirim.bu arada ücretler nasıl.benim bide devlet karşılamıyo.

asetonum zaman ne çabuk geçti yaaa son 1 ayın kalmış ya kuzumnasıl doğurcan canbonum ay ben heyecan yapıyorum yaaa rabbım kolay doğum nasıp etsın

evet canım zaman cabuk geçti.valla nasıl doğurcağımı bende bilmiyorum zaman daraldıkça iyice strese giriyorum..duanı eksik etme

hosbulduk cnm.ilerleyen süreçte aşılamaya karar verirsem eğer onada gidebilirim.bu arada ücretler nasıl.benim bide devlet karşılamıyo.

aşılamanın fiyatlarını sormadım canım ama 2000 diye tahmin ediyorum arayıp bilgi alman lazımdevlet niye karşılamıyorki :26:benim karşılıyor ama tüpün öncesinde istekleri çok bende oyuzden devleti tercih etmedim ben

hayalotum ne zamandır giremedim hamiş haberi var mı?:26:

evet canım zaman cabuk geçti.valla nasıl doğurcağımı bende bilmiyorum zaman daraldıkça iyice strese giriyorum..duanı eksik etme

stres yok no panik gelirim ben göbeğine bi bastırdımmı hemen çıkıverir görkemim
allahım tek sancıda kurtarsın inşallah asetonumetmemmı bıtanem doğuma giderkene ılık bi duş al kolay oluyomuş ozaman belki biliyosundur ama yapta gitdoğum esnasındada bizlerede bi beddua et be kızçem sizde böyle sancı çekin inşallah dede bizlerde doğurlım

Son düzenleme:

tamam o bedduayı edicem merak etme görürsünüz siiizzzz

şimdilik beklemedeyiz canım eşim akşam tekrar bi test yap dyor bakalm:))

yap istersen tatlım.ben 1 aylık hamileydim ama bilmiyorum tabi.günüm geçince evde test yaptım negatif çıktı.2 gün sonra kan testi yaptım oda negatif cıktı. ultrasona girince hamile olduğumu öğrendim

yap istersen tatlım.ben 1 aylık hamileydim ama bilmiyorum tabi.günüm geçince evde test yaptım negatif çıktı.2 gün sonra kan testi yaptım oda negatif cıktı. ultrasona girince hamile olduğumu öğrendim

asetonum ciddimisin yaaa inşallah benimde öyledir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…