- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.661
Allah razı olsun
yap istersen tatlım.ben 1 aylık hamileydim ama bilmiyorum tabi.günüm geçince evde test yaptım negatif çıktı.2 gün sonra kan testi yaptım oda negatif cıktı. ultrasona girince hamile olduğumu öğrendim
teyzesi bir hareketli ki sorma artık tekme atınca sıçrıyorum
asetonum ciddimisin yaaa inşallah benimde öyledir yaaa
evet bende sasırdım ama öleydi valla.o testte çift çizgi heyecanını yasayamamak koydu bana ama yine çok şükür bağışladı bana.1 hafta o saskınlığı atamamıştım
ay ben yirim onu yamaşallah benim teyzoşuma merak etme şimdi seni doğuncada babasını tekmelicek yatakta
olsun sen bitane yapsaydın yine test alıp saklardın
ayyy ne güzel bi duygu olmştr allahım inşallah bizlerede yaşatırevet bende sasırdım ama öleydi valla.o testte çift çizgi heyecanını yasayamamak koydu bana ama yine çok şükür bağışladı bana.1 hafta o saskınlığı atamamıştım
aynen böyle olmuştu keserim
ayyy ne güzel bi duygu olmştr allahım inşallah bizlerede yaşatır
valla çok güzel olmş annesine süpriz yapmş:)))
babasının dünyası şimdiden görkem.işten gelince direk dizlerin üstüne çöker karnmı öpmeye baslar hadi anneye bi tekme at oğlum derbende siz erkeler hep şiddetten yanasınız anne karnında bile diyorum
o ilk heyecan gibi olmaz diyerekten almadım hayalotum
enişteye bak seno görür bakalım tekmeyi görkemim doğunca
aynen bende öle diyorum görecek o gününübende o tekmeledikçe alkışlar takdir ederim heralde
hani vardıya bi filmde TÜKÜR OĞLUM BABANIN SURATINA
asetonum düşünsene bu testler şuan bile yapsan sende gösteriyormuş
boşver bitanem sonuçta hamılesın hem test kaybettı şansını o ikinci çizgi olaydı çöpe gitmiycekti zavallıcık
hay sen çok yaşa hayalotum..biliyorum o filmii aynen öle valla
kızlar hepinize duam minicik bebekleriniz karnınızda olsun durmadan sizi tekmeleyip varlığını hissettirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?