Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doğrusun hayalotum o kaybetti şansını
bencede kaybeden biri varsa oda gebelik testi
kızlar hepinize duam minicik bebekleriniz karnınızda olsun durmadan sizi tekmeleyip varlığını hissettirsin
allah razı olsun ayışığı inşallahhoş geldin bu arada sen evlimisin peki
kızlarr bu priorm nerde yaaa merak ettm valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım hafta sonu ya belki işleri vardır yada geziyodur

bencede kaybeden biri varsa oda gebelik testi

allah razı olsun ayışığı inşallahhoş geldin bu arada sen evlimisin peki

canım hafta sonu ya belki işleri vardır yada geziyodur

hoşbuldum yok evli değilim ama bende anne olmayı çok istiyorum evlenicek birini bulsam evlenicem bi süredir biriyle konuşuyorum evlilikten filan bahsetti ama ilerde ne olur bilemem forumda gezinirken bu konuyu gördüm yazmak istedim

anladım canım inşallah hayırlı biri ise inşallah evlenirsiniz ne diyim.Rabbim gönlüne birini nasip etsin inşallah.evlenincede beklemeden meleğine kavuşursun

kuzum iim şükür yarını bekliyorum işte sabah kan testi yaptrcam sonucu akşam 5 gibi alırım sanırım okldan o saatt çkmş olcam çünkü:)

hadi bakalım hayırlısı keserim bende çok heyecanlandım yaçıkmassada üzülmek yıkılmak yok hayırlısı ne ise o olsun hakkında

anladım canım inşallah hayırlı biri ise inşallah evlenirsiniz ne diyim.Rabbim gönlüne birini nasip etsin inşallah.evlenincede beklemeden meleğine kavuşursun

amin inşallah dediğim kişiyle daha evlenip evlenmiceğimiz belli değilken bi de bana ben ilk geceden itibaren çocuk isterim diyo :18: :26: korktum açıkçası ben en az 3 ya da 6 ay çocuk istemem en azından birbirimize bi süre vakit ayırırız diye düşünüyorum sonuçta 2sene 3 sene demiyorum sonra kendisine söyledim sanki nişanlandık haftaya evleniyoruz bu konuyu açmak için henüz erken dedim bi daha bişey söylemedi

hadi bakalım hayırlısı keserim bende çok heyecanlandım yaçıkmassada üzülmek yıkılmak yok hayırlısı ne ise o olsun hakkında

öyle tabi canım hayırlısı olsun ama kimyasal yaşadığım için de geckmş olablr bence....

valla bu mesele tartışılır tabiki ortak bi karara varmanız gerek ama bunlar için emin ol erken .hani nişanlılık döneminde konuşulabilecek konular belki tanıma amaçlı fikrini almak istemişte olabilir sende fikrini belirtmişin sorun olcağını sanmıyorum.hayırlısı ne ise o olsun hakkında

ayyy evetttt cannımmm nerde bu hayalot gelsinde halayın ucundan tutsun kızzzzz nerdesin ama priorimde yok scorpinsmda yok nirde bu hatunlarrrrrrr

kuzumm nasılsın.. ya haftasonu temizlik yaptım.. pazar günü de migrenim tuttu yattım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…