- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.701
günaydın canımm çokk geçmiş olsunkuzumm nasılsın.. ya haftasonu temizlik yaptım..pazar günü de migrenim tuttu yattım benn
sülemem dr randevun geçsin sonra diyecektim ki,umudum söylemiş, merakını gidermiş tatlım
Hayalotum hadi bakalım günü geldi çattı.İnşallah hayırların başlangıcı olur diyelim Rabbim yanında olsun.
Peki göreyim bari
[/B]
Amin canım amin.
Priorin tatlım nasılsın,ohh bugün hafta sosnu sana tatil demi
Hoşbulduk canım ,hayırlısı ,
'tebdili mekanda ferahlık vardır' hadis bile var bak,
değiş umudum değiş havanda ,çehrende değişir inşallah
:44: canım şifa olsun inşallah faydasını görürsün
İyi yapmışsın kuzum,Bak eşin hala kıskanıyo seni maşallah.
Çıkmasın canım evde huzursuzluk Allah korusun,bi daha ararsa ver eniştem konuşsun kuzum.
Benimki çok kıskanç değil öyle ,ne yapar diye düşündüm de çalan telle kendi konuşur bana da açma der o kadar heralde :44::44::44::44:
Bir sevgi pıtırcığı daha maşallah
Hemen geliyorum
Her davete icabet eder gibi oldum ama napıyım iştahım çok açık.
aman tatlım açam sakın ya sapık mıdır nedir Allah korusun.
Ben demedim mi seni ekşıncı seni
hayalotum sende mi ekşıncısın kuzum ,ne işin var fareyle
Kırmızılar gelmediyse ,dikkat et kendine kesercim,soğuk almadıysan eğer ayakların üşümesi iyidir.
hayırlısı olsun inşallah.
Sernescim çok geçmiş olsun ihmalt etme bence de ilerlemeden doktora git,doktor ne gerekiyorsa yapar,
Benim kuzenin 2 sene kimseye söylemedi düzelir diye,ameliyat oldu kurtuldu
Çok ta korkulacak bişey değildir sanırım bu kadar acı çekmektense 2 gün sıkıntı çeker kurtulursun inşallah.
Hepinizi
evet şekerim mübarek haftasonu geldi geçti bilee.. yine pazartesiii. ... çok şükür iyiymm tatlımmm sen nasılsın.. keyifler nasıl inşallah
canbonlarım nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bitanemmm meleğimmm
canbonlarım geldik doktordan.ilgi alaka çok güzeldi gidene kadar içim sıkıntılıydı ama ordan çok büyük umutlarla ayrıldık
ilk gittik form falan doldurdular kayıt için vs.
daha sonra doktorun odasına çıktık.tanıştık falan.uzunca bir konuşmanın ardından muane etti.çok sayıda yumurtan var dedi saysak 30 bulurmu bilmem dedi hepsi pkonun açtığı belalar anlıycanız
ben olsam yaşınız genç 1 defa bile olsa aşılama denemenizi öneririm dedi.şuan olmıcak diye bi karar veremem dedi.ben olabılır dedim ama eşim kabul etmedi aşılamayı.ben tüp bebek istiyorum dedi.doktorda aksine 3 kez sordu aşılamada kesin kararamızı.eşimde dediki ben tam tüp bebek parasını denkleştirdim.aşılama için onu harcamam gerek dedi.olmadığını varsayarsakki kesin konuşmuyorsunuz ben tüp parasını bidaha denkleştiremem dediadam maddi olarak haklı bişey diyemedim.doktorda olaftan sonra tüp bebekte karar kıldı.rahim filmini hiç istemedi umudum.konusu bile geçmedi. ohss denilen hastalıktan bahsetti.olma ihtimalin çok yüksek bu yumurtalarla dedi.bu ay ilaç kullanmamana rağmen nasıl bukadar yumurtlamışın dedi hayret.hatta eşime sen bu spermlerle yandın dedi.dua etki spermlerin eşinin yumurtalarına yetişebilsin dedi. eşimi görseniz kıpkırmızı oldu burası %85 şans verdi tüpte.umutlarıda yükledi tabi bize...geçirdiğimizhastalıkları rahatsızlıkları hepsini yazdı ..hatta benim rahatsızlığım vardı ya hani belımde psikoljıkmı dedi bana teşhisini senmi koydun dedi yok dedim 3 doktor kararı.hayret çok iyi görünüyorsun dedi dedim teveccünüz konu sigaralara geldi tedaviye kadar bırakıyosun dedi azalt demiyorum bırakmanı söylüyorum dedi.yapamıcaksan haberım olsun dedi.bende yapıcam dedim.eşimede sende yarılıyosun dedi.bırak demiyorum ama az içiyosun dedi.eşimde kabul etti.. şimdik ohss olmamam için yasmin verdi bu adetımde kullanmaya başlıcam.daha sonra hap bitimindeki adetimde yani hazıran başlarında tedavim başlıyor.ilaçlarım yazılcak
kilo olarak zayıfsın dedi senin şuan karşımda bu kistlerle 100 civarı bi kiloda olman gerekiyordu dedi.şeker hastası değilsin ama önlem olarak şeker ilacı kullanmanı istiyorum dedi.bide b vitamini yazdı bana fiyat konuştuk anlaştık.güzel biyer ,ikna edici biyer böyle işte canbonlarım.
doktorun demesine göre şubat gibi doğumdasın dedi Allahtan bişey gelmesse.dedik inşallalh
bakalım şimdilik böyle ha bide ilk defa bi doktor muaneye başlamadan besmele çektidedim tamam şimdik oldu bu sülüman gerçek sülüman
sinirlerim bi yandan çok bozuk biraz çıkıyorum bi ara anlatırım sizede tabi ben çözebilirsem
öpüyorum hepınızı kızçelerim sizi seviyorum
herkese günaydınn kızlarr iyi bir hafta diliyorumm sorunsuz
kızlar ben daralıryorum şimdiden napcam ben yaa acaba alerjimdenmi kaynaklnıyoo yoksa hamileliktenmi:26::26::26:
şimdiden böle daralırsam son aylarda naparım yazın ortasında
baya zorluyo benii
saol bitanemmm Allah razı olsunnngünaydın güzelim allah razı olsun güzelim inşallah güzel bi hafta olur....haklısın eminim çok zordur allah büyük belki sende sonlarında rahat edersin kuş gibi hafif geçirirsin allahım en hayırlı şekilde kawuştrsun yawruna
kızlarr bu priorm nerde yaaa merak ettm valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydın canımm çokk geçmiş olsunbenimde hafta sonu delirdim resmn baş agrısından ilaçta alamadımm çıldırdımm
bitanemmm meleğimmmgelmeyi çok istedim ama başım çok agrıyoduu:26: agrıdı anda mide bulantısı yapıyo yattım hep ilaç alamıyorumm alsamda tek bi ilaç var hamileler i,çin oda bana fayda etmiyoo migren oldugu için
kısçeleerrrrrr
günaydınlarrr bebekleriimmmmmmm
günaydın bi tanem
Gunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımlaçok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim
ii dir walla ne olsun yatıoz kalkıoz hayat hep aynı inşalh hepimiz için güzel bi hafta olsun 40 kere söleyelim de olsuntatlı kuşş nasılsın bakem.. günaydınlar olsun inşallah...
Gunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımlaçok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim
oy kıyamam ben sana enişte masaj yapsa biraz başına:26:karanlıkta uyumaya çalış bitanem iyi gelir :26:geçmiş olsunbitanemmm meleğimmmgelmeyi çok istedim ama başım çok agrıyoduu:26: agrıdı anda mide bulantısı yapıyo yattım hep ilaç alamıyorumm alsamda tek bi ilaç var hamileler i,çin oda bana fayda etmiyoo migren oldugu için
sağol priorim hayırlısı artık dur bi, sarılamtatlı kuşummmmmmm hayırlısı olsun inşallah bebeğimmm.. adına çok sevindimm öpüyorumm seniii
alerjimi bi doktora gitsen canbonum:26:rabbım kolay hamılelık ve doğum nasıp etsın ınsallah
herkese günaydınn kızlarr iyi bir hafta diliyorumm sorunsuz
kızlar ben daralıryorum şimdiden napcam ben yaa acaba alerjimdenmi kaynaklnıyoo yoksa hamileliktenmi:26::26::26:
şimdiden böle daralırsam son aylarda naparım yazın ortasında
baya zorluyo benii
anemmmmmmmmmmmmmmmm habıbtem gelmişGunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımlaçok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim
alpınn habıbte masallah buyutmussun kızını he tabı bıde kızmıs ben daha yenı ogrenıyom saglıkla kavus ınsallah
sen nerdesınkı esın arabıstanda?turkıyeyemı geldın yoksa??
sayılı gun cabuk gecer sıkma canını
herkesler ıyıdıır ınsallah
gun sayanlar bende sayıyorum 6 mayıs bat bakalım ne olacak
hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?