Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlı kuşummmmmmm hayırlısı olsun inşallah bebeğimmm.. adına çok sevindimm öpüyorumm seniii

herkese günaydınn kızlarr iyi bir hafta diliyorumm sorunsuz

kızlar ben daralıryorum şimdiden napcam ben yaa acaba alerjimdenmi kaynaklnıyoo yoksa hamileliktenmi
:26::26::26:
şimdiden böle daralırsam son aylarda naparım yazın ortasında

baya zorluyo benii

günaydın güzelim allah razı olsun güzelim inşallah güzel bi hafta olur....haklısın eminim çok zordur allah büyük belki sende sonlarında rahat edersin kuş gibi hafif geçirirsin allahım en hayırlı şekilde kawuştrsun yawruna

saol bitanemmm Allah razı olsunnn
aminn inş cümlemizi kavuştursunn

annneemmmm kuzummm kıyamam sanaa sende de mi migren varrr... ağlarım ben yaa.. bu arada ben bi kolye aldım netten... strese bağlı ağrılarım bitti.. sadece boynum tutulursa ağrım oluyooo onun için de ilaç sürüom ... sıcak tutuom boynumu ve omzumu..

Gunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımla çok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim

Gunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımla çok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim

şekerimmm günaydınnn... Allah kavuştursun inşallahhh minnak nasılllll

tatlı kuşş nasılsın bakem.. günaydınlar olsun inşallah...
ii dir walla ne olsun yatıoz kalkıoz hayat hep aynı inşalh hepimiz için güzel bi hafta olsun 40 kere söleyelim de olsun

allah kawuştursun bi tanem çok zor olmalı allah yardımcın olsun bebeğinede kocacığınada hayırlısıyla kawuş

alpınn habıbte masallah buyutmussun kızını he tabı bıde kızmıs ben daha yenı ogrenıyom saglıkla kavus ınsallah
sen nerdesınkı esın arabıstanda?turkıyeyemı geldın yoksa??
sayılı gun cabuk gecer sıkma canını

herkesler ıyıdıır ınsallah
gun sayanlar bende sayıyorum 6 mayıs bat bakalım ne olacak
hakkımızda hayırlısı

nolduki:44::44::44::44:canın mı sıkkın gonzalezim:26::26::26::26:
oy kıyamam ben sana enişte masaj yapsa biraz başına:26:karanlıkta uyumaya çalış bitanem iyi gelir :26:geçmiş olsun
tatlı kuşummmmmmm hayırlısı olsun inşallah bebeğimmm.. adına çok sevindimm öpüyorumm seniii
sağol priorim hayırlısı artık dur bi, sarılam
alerjimi bi doktora gitsen canbonum:26:rabbım kolay hamılelık ve doğum nasıp etsın ınsallah
anemmmmmmmmmmmmmmmm habıbtem gelmişhayde Allah kavuştursun bıtanem uzulme sayılı gun çabuk geçer Rabbim bidaha ayırmasın sizi bu son olsun inşallahfındıkım nasıl benim naziremim iyimi

hoşgeldişnnnn hayde bismallah.hayırlısı olsun suedam küçük suedam nasıl iyimiartık çok gelmiyosun eskisi gibi ,okul nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…