- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.721
selam kızlar bi migrenlide benim allah kimseye wermesin berbat birrrr ağrı mide bulantısıda hediesi
hayoltum babıosun bakemm
Ii yiz senin işler nasıl pazartesi sendromu bnm günü ii geçsede delirtio direk salıdan başlasak yaSaol esilam sen nasılsın hersey yolunda
iyiyim cnm teşekkürler.sadece zaman geçmiyo.batıma 4 gün kaldı.çok merak ediyorum.
Ii yiz senin işler nasıl pazartesi sendromu bnm günü ii geçsede delirtio direk salıdan başlasak yaSaol esilam sen nasılsın hersey yolunda
iyiyim cnm teşekkürler.sadece zaman geçmiyo.batıma 4 gün kaldı.çok merak ediyorum.
iyiyim beste kızçemselam kızlar bi migrenlide benim allah kimseye wermesin berbat birrrr ağrı mide bulantısıda hediesi
hayoltum babıosun bakemm
sağol bitanem benimHayalotum çok sevindim adına hadi bakalım hayırlısı inşallah kız bide ikiz oluyomuş ayy :) yok yok rabbim tek tek verir inş onun tadı bi ayrı :)ben bunu eşimden duymaktan bıktım diyebilirim her ay aynı şey günüm yaklaşınca başlıyo ışte kötümu olur bi kerede kurtulursun bidaha uğraşmayız kolay olmuyo filan bıktırdı artık ama ben hayırlısını ve tek tek vermesini isterim Rabbimin inşallah
niyekineeofffff çok cnm sıkılıyoooo.:18::18::18::18:
sakız çiğniyorum priorimkısçelerrr napıosunuz bakiimmm
hayalot canım benım ıyıyız cok sukur
evımde net yoktu daha yenı aldık ama fırsat olmuyor okuldada pek gıremıyordum ondan arada telden bakıyordum
bu aralar bakıyorum bıraz ıste
herkes ıyı olsunda gorusuruz arada bırde olsa
slm kızceler men geldimmmmm
beste kısçeemmm biz moda girdik.. bugün öğleden önce pazartesiydi... öğleden sonra cuma ilan ettikyarın tatiilll... sonra gelcess 3 gün işeee bi bakcass haftasonuu... sonra önümüzdeki hafta 2 gün gelcesss çarşamba tatil 1 mayıss.. sonraaa 2 gün daha gelcesss.. aaa haftasonu gelivermişşş... yaşasın tatiilllll
slm kızceler men geldimmmmm
iyiyim beste kızçembeynim uyuşuk bir vaziyette dolanıyorum sen nabıyosun bakem
sağol bitanem benimvalla sağlıklı olsunlarda bitanem hayırlısı artık ben isterim 3-5 er gelsinler benden yana sıkıntı yokta eşim bize yetişebilirmi orası mesele ne gelirse rabbimden artık ama normalde 2 yada 3üz olsun isterim zaten sonra bidaha tüple falan uğraşmam artık korunmamda olursa kabulüm olmassa olanları severim
niyekinee
sakız çiğniyorum priorimsen nabıyosun
allah dahaiyi etsın canbonum
anladım bitanem sık sık gelmeye çalış eskiden neka güzel konuşuyoduk sonra ayrı düştük gerçi gönüller bir olsun oda yeter
beste kısçeemmm biz moda girdik.. Bugün öğleden önce pazartesiydi... öğleden sonra cuma ilan ettikYarın tatiilll... Sonra gelcess 3 gün işeee bi bakcass haftasonuu... Sonra önümüzdeki hafta 2 gün gelcesss çarşamba tatil 1 mayıss.. Sonraaa 2 gün daha gelcesss.. Aaa haftasonu gelivermişşş... Yaşasın tatiilllll
hoşgeldin şekerimmmminnak nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?