- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.681
Tıpkı benn:) ne olacak bu halimiz
anam hadi ben gidiyorum 4 tllikten alıyorumbazen çok utanıyorum kocacıma sölüyom oflaya puflaya gidiyo ama çabuk kanıyo okadarda tembihliyorum 4tllikten al diye adamı nasıl ıkna edıyolarsa anam veriyolar eline 20 tllik test
kız bende eczaneleri zengin etcem yakında test ala alasayemde köşeyi döncekler valla
Bi kere yapınca alışkanlık mı yapıyo nedirr ben evde olsa bidaha yapardım vallaaa
Atlatamadim yıkık duvar karşimda hala:18:
Bi kere yapınca alışkanlık mı yapıyo nedirr ben evde olsa bidaha yapardım vallaaa
valla artık beni idrar sarmıyo .ben kana başladımgeçen ay unuttunuzmu 3kere kantesti yaptırdım ya
Haftada bir mutlaka silmem lazim yoksa mahvoluyo daha cok yoruluyorum.. bugun perdelerimi farbelalari falan yıkadm astim:) sen ne zaman yıkicaksn perdelerini:)
valla artık beni idrar sarmıyo .ben kana başladımgeçen ay unuttunuzmu 3kere kantesti yaptırdım ya
İnş daha fazla sıyırmadan, testlerle kafayı bozmadan gelir bebişlerimizzzzzzz, yoksa halimiz fenaaaa
Tembelllll miskinnnn seniiiiay herkes yapmıs temızlıgını yaaaben daha duruyom dün dolapların ıcını fln temızlıyım dedım kaldı bugün aynı sekılde cumartesi mutfagı yaparım dıodum pazarda camlar perdeler wc banyo dedım ama bakalım elım kolum kalkmadı bi türlü
Tembelllll miskinnnn seniiii
vet yaa agırlastım bu ara nedense...oysa ben bayram haftasına sakınce gıren bı ınsandım herseyım bıtmıs olurduuu
vet yaa agırlastım bu ara nedense...oysa ben bayram haftasına sakınce gıren bı ınsandım herseyım bıtmıs olurduuu
Kzlar kilo aldim ben ya vermek istiyorum ama nasil(
Niye vermek istiyosun ki bitanem, kaç kilo aldın kii hem fotoğrafına bakılırsa kilolu değilsin ki... ayyy ne çok kiii diyorum ben yaaa
Niye vermek istiyosun ki bitanem, kaç kilo aldın kii hem fotoğrafına bakılırsa kilolu değilsin ki... ayyy ne çok kiii diyorum ben yaaa
1.63 boy 66kilo oldum((((
Olsun bitanemm, sağlıklı ol daa... Ama çok da takıyorsan kafaya lahana diyetini uyguladerim ben, çok faydasını gören var...
Sevmem ki lahanayibaska ne yapsam ki nettekilerede inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?