Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canlarımsabah kuşları bugün sizi solladım sizden önce geldimama çok uykum var halaherkese hayırlı güzel bir gün diliyorummmm

gunaydın arkadslr bugun cumanın hatrına guzel gun ıcın regl bekleyen test sonucu alcka olanların ALLAH yuzune gulsun herkes bebısıne kavussun kızlar benım sorum olcak

ben regl ayın 25 ınde ıdı dun dayanamayıp kan testı yaptırdım negatıf ıdrar yaptım negatıf acaba halan samsım olabılırmı bu ay ıcın bılgııs olan varmı

canım kan testinde olsaydı eğer kesin çıkardı.sonuç negatif diyosun hayırlıı olsun.sen yine adetini bekle canım.eğer gecikirsen doktoruna git beklemeden

vallahi bu aralar o kadar yoğun ki :)kafayı tırlatcam artık bu ay boş geçti hep hiç düşünemedim bebk flan gerçi düşünmeyince daha ii insan sterese girmiyorr:)))

ne güzel canım rahatlat böyle kendinisevindim valla seni gördüğümeolsun önünde dolu dolu kasım var canımhayırlısı olsun napalım gelicekler bi gün inşallah

ne güzel canım rahatlat böyle kendinisevindim valla seni gördüğümeolsun önünde dolu dolu kasım var canımhayırlısı olsun napalım gelicekler bi gün inşallah

evet cnm ya bu ay çok rahat kafam hiç düşünecesi bile yok kasım da doğum gnüm var inş. bi sürpriz olur:))edavut arkadaşımız dün içime doğru bu ay senn ayın dedi bakalım dedikleri yüksek ihtimalle çıkar :)heycanlandırdı ama oldun nasıl olsa bitmek üzere bu ay:))

günaydın desem olmıcak, en iyisi Hayırlı Cumalarınız olsun diyeyim, Rabbim ins dualarımızın ardından bizleri bu ay sevindirir, o mutluluğu taddırır..
bu gece rüyamda, 7-8aylık hamileymişim yada doğuma yakın bi zamanmış sanki gördüm ve birden bide kundakta bebek gördüm..ve doğum yapmısım.. o benim bebeğimmis .. neydi bilmiyorum o rüyayla uyandım birden .. hayırdır insalalh dedim .. :26:snrada belki sırası simdidir dedim hemen çalısmaya basladım ve derken sabah oldu yani yorgun bi sabaha uyandım halen daha uyumadım

ee nasılsınız bakim kızlar görmeyeli,. öğleden sonra çayımız var, gelin binanın önünde piknik gibi

Son düzenleme:
ben geldim kızlar ama kistlerimle geldimbirazdaha çocuğu unut dedi malesefsana bugün yumurtlama takibi vericektim dedi ama adet olmam için verdiği hap kist yapmış sözde.pko var zaten bende2 ay hap kullancakmışım.önüzmüzdeki ay kontrole çağırdı yine.geçen ayki kistim adet olduğumda patlamış.onun yerine şuan zincir gibi 5 6 tane daha çıkmış .nekadar sadık bu kistler yasanırım bu kistler hiç gitmicek çok yoruldum artık ama pes etmek istemiyorum.artık herkese bağıra bağıra düşünmüyoruz kistim var diyebilirim sanırım olmuyo demekten daha iyi bir çözüm olucak.hayırlısı olsun napalım.içim dolu dolu ama ağlamak istemiyorum .doktor sabret dedi bir sürü şey sordu ailede böbrek karaciğer kan pıhtılaşması gibi sorunlar varmı dedi.hepsine yok dedim .zaten bizimkiler ikiz üçüz gidiyolar hep maşallahları vareşimlede konuştuk biraz ağlamaklı oldum anlatırken oda demezmi haytım napalım bizimde kedimiz var çocuğumuz olmasada olur diyesinirlerim bozuldu.bu olayı bu sefer çabuk kabullenemicem galiba.yinede vardır bundada bir hayır diyorum.rabbim beterinden korusun bizleri.çaresiz bir sorun değil ama busefer kaldıramıcam gibi geliyor.yani anlıcağınız artık ne ekim ne kasım belki rabbim yüzüme gülerse aralık diyorum artık.

Son düzenleme:

inşallah tatlım.belki en güzel doğum günü hediyen olur.dualarım seninle

hayırlara çıksın canım.ne güzel bir rüya görmüşün.ben iyiyim biraz mutsuz sadece.

cnm benm üzülme ne olur o kadar şeyler okuyoruz bizden beterler bizim komşumuz 19 senedir umutla bekliyor dile kolay 19 seneeee düşün artıık ben hep üzülceğim zaman aklıma onu getirrim ve buna da şükür rabbim senin bildiğin vardır derim tabi önceden öle değildim hemen isyan eder ağlar üzülürdüm içime atardım şimdi öle değilim çok şükür herşey allahtan onun bi bildiği bi zamanı vardır elbet ve inşallah o zaman bu yazdıklarımızı okuyup gülümseyecez meğer zamanı varmış diyecez..)

anladım cnm ins.. geçicek Allah'ın izniyle.. hepimizin kucağı dolucak hayırlısınla
bende soğansuyu nu yapmaya çalısıyorum iste.. alıstım gibi bise tadına :26:
benm çıkmam lazım kızlar grsmk üzere, soranlara slm.. mktubuma burada son verirkene

haklısın canım benimde tesellim hep beterin beteri vardır demek zaten.ama insan üzülmedende edemiyor işte.bizim alt komsununda 17 senedır olmuyor.kadın hala guluyor bana diyor gel yarış yapalım.tamam diyorum tabi her ay boş çıkıyoruz ikimizdekısmet napalım rabbim nederse o olcak.

afiyet olsun soğan suyuşifa olur inşallah görüşürüz bitanem

Slm kızlar... Hayalot üzüldüm umarım bi an evvel kurtulursun kist olayından...

Benim sormak istediğim bişiy var... Düşük nasıl anlaşılır yaşayan var mı acaba içimizde???

Slm kızlar... Hayalot üzüldüm umarım bi an evvel kurtulursun kist olayından...

Benim sormak istediğim bişiy var... Düşük nasıl anlaşılır yaşayan var mı acaba içimizde???

inşallah canım benim..sorunun cevabını bilmiyorum ben sana yardımcı olamıcam ama hayırdır nerden çıktı canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…