- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.721
inşallah canım benim..sorunun cevabını bilmiyorum ben sana yardımcı olamıcam ama hayırdır nerden çıktı canım:44:
Ben dün gece kırmızıları tam anlamıyla görür görmez sağ kasığıma daha önce yaşamadığım bir sancı girdi biraz dinlendim eşim sıcak su torbası yaptı hafifledi yarım saat içinde dedim bir duş yapayım söylemesi ayıp ama ayağımı küvete atarken kayısı kadar bi parça düştü bi yerde okumuştum o parçayı suya tutunca dağılıp giderse pıhtı gitmezse bebiş diye suya tuttum o aklıma gelince et gibi rengi değişti zaten çok değişikti şekil ve görünüş olarak üzgün ve korkuluyum açıkçası Pazartesi randevu aldım ilk defa doktora gideceğim... Yaşayan var mı buna benzer şeyler merak ettim belki yol gösterir bana....(
Aklıma gelmedi zaten inanılmaz korktum attım yani
gerçi bu nekadar doğru bılmıyorum ama bende denemıstım bayagı oldu suya atmıstım kıstım patlamıstı yıne.ama sadece rengı degısmıstı ustelık bebekte degıldı tozpembe gıbı bı renk olmustu.ama bebekte degıldı.sende atmasaydın keske.sen bı gıt bakalım doktora ne dıyecek.çok geçmiş olsun canım.bazen olabılyor oyle korkma hemen.
Benim ki suya tutunca afedersin hani et sıcakta kalınca rengi bi tuhaf olur ya tuhaf bi kısmı vardı orası o renk oldu üst tarafı ciğer gibiydi ayy kusura bakma böyle benzete benzete anlatıyorum ama sağol ilgin için hakkımızda hayırlısı diyecek başka bişey yok(
lenacim anlattiklarin sanki düsürmeye benziyo gibi..bende iki ay önce bunu yasadim ama parca cok daha kücüktü..bilmiyorum ama daha 4 .haftada okadar büyük olamaz gibime geldi.. bide kanaman nasildi...mesala benimki normal adet kanamasindan cok ama cok fazlaydi..rengide acik pembe renginde cok kücük bi parcaydi...doktora gittigimde bisey kalmamis temizlenmis demisti....
Kayısı dedim ama nasıl anlatayım işaret ile baş parmağı yuvarlak yapınca tahminen o kadardı top şeklinde değil yassı şekilde üst kısmı ciğer gibi altında bi kısım vardı solucan şeklinde diyeyim kafası ve gövdesi bakabildiğim kadarıyla 2 3 boğuma benziyordu suya tutunca o kısım çürümüş et gibi oldu üst tarafın rengi fazla değişmedi anneme anlattım o da düşük sanırım dedi... Tiroid sorunumda var yüksek derece de anemi de mevcut lakin kan ilacımı içmiyorum baş ağrısı ve afedersiniz kabızlık yapıyor acaba kansızlıktan düşmüş olabilir mi???? Ayrıca kanamam da normale oranla çok daha fazla ve koyu şekilde geliyor...
Ve bebek diye deliriyorum. evlendiğimizden beri korunmuyoruz. ama olmuyor. ayakları uzatıp yamalar falan yok yani. kür tarzı şeyler denemedim ama eşime de söylüyorum ya biz bu işi beceremiyoruz yada bir rahatsızlığımız var. bebeğimi kucağıma almak istiyorum. nasıl hamile kalınır, başka bir yöntem var mı bilmiyorum artık. Bu ay biraz ümitliydim, adetime 2 hafta varken göğüs sızılarım başlamıştı. erken diye düşündüm acaba dedim ama yine olmadı. adetim şuan. kasım ayına inşallah diyorum ama her ay hayal kırıklığı yaşamak da çok üzücü...
canım çok tşk ederim. O kadar istiyorum ki, Allah'ım bana vermicek diye korkuyorum. ilk 1 senede normal ama evlenip 2 ayda hamile kalan arkadaşlarım da var. nasıl oluyor farklı ne yapıyorlar anlamıyorum yaa..30 yaşındayım, yeni evliyim ve tecrübesizimne yalan sölim. yumurtlama günü hesaplayıcı testler varmış inan onu bile bugün öğrendim. hiç işim olmadı böyle şeylerle. eşimi o kadar seviyorum ki, ondan 1 bebek sahibi olduğumda en mutlu kadın ben olucam...
Hayalot çok teşekkür ederim tekrar ilgin için... Pazartesi gideceğim anlatırım şikayetlerimi başıma geleni bakalım doktor ne diyecek...
çevreme söylediğimde 1 sene bekle diyor. benim kuzenim de hiç korunmadığı halde 2.sene hamile kalmıştı mesela.kist falan olduğunu sanmıyorum,hiç farklı tarzda bir kanamam olmadı ve adetlerim de düzenlidir. 28 günde 1 oluyorum,evlendikten sonra 1-2 gün erken yadageç geldiği oluyor ama normal diye düşünüyorum.sabır sabır ama çok yorucu, beklemek, yumurtlama günlerini hesaplamak falan, gün saymak ne bilim zor geliyor. daha erken diye düşündüğüm için doktora da gitmek yok aklımda henüz. devamlı takip ediyorum, arkadaşlarıma soruyorum nasıl yapıyosunuz diye, cahil cüheda oldum valla. yaw hamile kalmak bu kadar zor muymuş,millet 1 yatmaya hamile kalıyor ne iştir anlamadım gitti.çok sağol cvpladığın dikkate aldığın için. canım çok tatlısın :)
nasılsın YaaMuuR
canım çok tşk ederim. O kadar istiyorum ki, Allah'ım bana vermicek diye korkuyorum. ilk 1 senede normal ama evlenip 2 ayda hamile kalan arkadaşlarım da var. nasıl oluyor farklı ne yapıyorlar anlamıyorum yaa..30 yaşındayım, yeni evliyim ve tecrübesizimne yalan sölim. yumurtlama günü hesaplayıcı testler varmış inan onu bile bugün öğrendim. hiç işim olmadı böyle şeylerle. eşimi o kadar seviyorum ki, ondan 1 bebek sahibi olduğumda en mutlu kadın ben olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?