- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.741
kızlar ben kursa gidiyorum saat 9dan sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum
ya herkes kişiden kişiye qöre değiştiğini söylüyo bence umutsuz olma en kötüsünü düşünme qitmediysen de mutlaka bi doktora qit qörün tüpler kapalı olabiliyomuş....rabbim qönlüne qöre versin inşallah..
canlarım cümleten herkese selamlar.haftasonu sizlerle olamayabilirim.yada az katılabilirim.kocişim şehirdışına çıktı bugün.annişlerde kalıcam bendetelden girerim arada.ama önemli gelısme olursa bana mesaj falan atarsanız sizi çook öperim
ayakları uzatıp yatmayı denedim, yarım saat 1 saat ölece yatıyorum uyuyakaldım hatta bi keznapim herşey bi bebiş için. şöyle tombik yanaklı kolu kat kat olsun ısırayım onu offf :)
ilişki sonrası hemen altıma bi yastık koyuyorum ama yatışımda mı problem var, spermler tam olarak içeri akışkanlık sağlamıyor mu bilmiyorum. 40 kere kontrol ediyorum kendimi yatarken bile. eşime diyecem bundan sonra kasapta asılan etler gibi baş aşağı sallandırsın beni yaaaaaa :)))) tövbe Allah'ım :) ilişki öncesi idrar yapmayı ve rahime sıcak su koymayı denemedim ama. adetim bitsin o şekilde de denicem hemen. bir de 2 gün önce adet oldum yani 17 ekim. 28 günde 1 adet olduğuma göre yumurtlama dönemim 31 ekimde başlıyor değil mi ? hiç gün atlamak ve yanlış bişe yapmak istemiyoruuuuummmmmmmmmm
ayakları uzatıp yatmayı denedim, yarım saat 1 saat ölece yatıyorum uyuyakaldım hatta bi keznapim herşey bi bebiş için. şöyle tombik yanaklı kolu kat kat olsun ısırayım onu offf :)
ilişki sonrası hemen altıma bi yastık koyuyorum ama yatışımda mı problem var, spermler tam olarak içeri akışkanlık sağlamıyor mu bilmiyorum. 40 kere kontrol ediyorum kendimi yatarken bile. eşime diyecem bundan sonra kasapta asılan etler gibi baş aşağı sallandırsın beni yaaaaaa :)))) tövbe Allah'ım :) ilişki öncesi idrar yapmayı ve rahime sıcak su koymayı denemedim ama. adetim bitsin o şekilde de denicem hemen. bir de 2 gün önce adet oldum yani 17 ekim. 28 günde 1 adet olduğuma göre yumurtlama dönemim 31 ekimde başlıyor değil mi ? hiç gün atlamak ve yanlış bişe yapmak istemiyoruuuuummmmmmmmmm
sıcak su olayı ne kı yaaa nasıl yapılıodemın bı arkadas yazmıs et gıbı bas asagı fln dıye bendede gerıye cok cabuk gelır spermler bı keresınde esıme ayaklarımdan tutturdum kaldırdı ayaklarımı 30 dk düsünün artık ama ayaklar ıner ınmez geldı gerı
yehan cnm merhaba hosgeldin aramiza.valla yalnız değilsin cnm.hepimiz ayniyiz
sıcak su olayıni senden duydum ama uygulayacagım.gerci bu ayki çalışmalar bitti.sorma bende akrobasi yapiyorumhattta sıkılmayayım diye telde oyun oynuyorum.bunu da kankam tavsiye etmiştı hakkaten ise yarıyo:13:
cnm sen 10.gunden itibaren gün aşırı çalis cnm.hatta ovulasyon testleri daha iyi sonuc veriyomus.ama ben daa kullanmadim
yok saka yapiyosun demi mutluyumki?YAW ARTIK INANAMIYORUM BUNLARA:::BEBEK ICIN BASIMIZA GELMEDIK KALMADI kiz saka de yoksa gülmekten ölecem
scorpionsum anladin mi su sicak su isini?:44::44::44:ben anlamadim nasil yapacan?
kız valla bak bıldıgın dıkıldı yatagın ortasına tutturdum ayaklarımdan kaldırdı yukarıya 30 dk artık adamın halını bıde benım halımı düsün ama ne varsa ıner ınmez ayaklar bıde baktım kı gelıo ıcımde kalması gereken sahıslarneler cekıyoruz valla ayaga kalkmadım 2 saat uyuya kalıom dıye saatı kuruodum calmasına uyanıodum kalkıodum bıde bakmısım kı gelıolar
buarada ögrendım kı ada cayı yagı ıltap gıbı seylere ıyı gelıomus adetın 5.günü baslanması tavsıye edılıomus günlük pede bıraz damlatıp uyuncak mıs yanı yatmadan önce yapılması ıyımıs sabaha kadar ne var ne yok söküp alıomus bıde bıraz yakıomus denemeyı düsünüyorum eger kasımda hamıle kalmazssam
bide k.boynuzu kürü haric sperm sayısını ve hareketlılıgını ne yükseltirr
ay baskasına sperm sperm desem bı cümlede ucmus buu derler haaa
valla su an gülmekten ikinizinde halini düsünemiyorum
bari birakin su adamlara eziyet yapmayinvalla adam yine iyiymis bisey dememis..iskence yapmisin
valla yaa yazık oldu kocısımeartık yatmıo bıle nasılsa tutmuo dıye ama sperm sorunu var bizde nasıl harektlendırce nasıl cogalycaz kıııı (keciboynuzu harıc) :44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?