Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayakları uzatıp yatmayı denedim, yarım saat 1 saat ölece yatıyorum uyuyakaldım hatta bi kez napim herşey bi bebiş için. şöyle tombik yanaklı kolu kat kat olsun ısırayım onu offf :)
ilişki sonrası hemen altıma bi yastık koyuyorum ama yatışımda mı problem var, spermler tam olarak içeri akışkanlık sağlamıyor mu bilmiyorum. 40 kere kontrol ediyorum kendimi yatarken bile. eşime diyecem bundan sonra kasapta asılan etler gibi baş aşağı sallandırsın beni yaaaaaa :)))) tövbe Allah'ım :) ilişki öncesi idrar yapmayı ve rahime sıcak su koymayı denemedim ama. adetim bitsin o şekilde de denicem hemen. bir de 2 gün önce adet oldum yani 17 ekim. 28 günde 1 adet olduğuma göre yumurtlama dönemim 31 ekimde başlıyor değil mi ? hiç gün atlamak ve yanlış bişe yapmak istemiyoruuuuummmmmmmmmm

canlarım cümleten herkese selamlar.haftasonu sizlerle olamayabilirim.yada az katılabilirim.kocişim şehirdışına çıktı bugün.annişlerde kalıcam bendetelden girerim arada.ama önemli gelısme olursa bana mesaj falan atarsanız sizi çook öperim

canım ya ayrıca şeyi sorucam,sen bu renkli yazıyı nasıl yapıyosunnnnn bu 1 ve 2. olarak ben simge gülen surat falan gönderemiyorum bunu nasıl yapıcam 2.
Allah gönlümüze göre versin hepimizin, tüp falan kapalıysa amaannn yaniii.. ne zor işler bunlar yaaaa

tamam oldu canim benim

yinede arasirada olsa ses ver ama özletme kendini

eşime diyecem bundan sonra kasapta asılan etler gibi baş aşağı sallandırsın beni yaaaaaa :)))) bu cümlene cok güldüm yaw...

bazilari tek iliski ile hamile kalirken bizler neler yapmak zorunda kaliyoruz

bide rahme sicak su koyma isini daha önce hic duymamistim benne alakasi varmis acaba ..

yaw daha hamile kalmak icin ne yöntemler cikacak merak ediyorum....:bide doktora bunlari söyleyince gülüyo oda ayri bi konu

yehan cnm merhaba hosgeldin aramiza.valla yalnız değilsin cnm.hepimiz ayniyiz
sıcak su olayıni senden duydum ama uygulayacagım.gerci bu ayki çalışmalar bitti.sorma bende akrobasi yapiyorum hattta sıkılmayayım diye telde oyun oynuyorum.bunu da kankam tavsiye etmiştıhakkaten ise yarıyo:13:
cnm sen 10.gunden itibaren gün aşırı çalis cnm.hatta ovulasyon testleri daha iyi sonuc veriyomus.ama ben daa kullanmadim

sıcak su olayı ne kı yaaa nasıl yapılıo demın bı arkadas yazmıs et gıbı bas asagı fln dıye bendede gerıye cok cabuk gelır spermler bı keresınde esıme ayaklarımdan tutturdum kaldırdı ayaklarımı 30 dk düsünün artık ama ayaklar ıner ınmez geldı gerı

yok saka yapiyosun demi mutluyumki?YAW ARTIK INANAMIYORUM BUNLARA:::BEBEK ICIN BASIMIZA GELMEDIK KALMADIkiz saka de yoksa gülmekten ölecem

Son düzenleme:

scorpionsum anladin mi su sicak su isini?:44::44::44:ben anlamadim nasil yapacan?

yok saka yapiyosun demi mutluyumki?YAW ARTIK INANAMIYORUM BUNLARA:::BEBEK ICIN BASIMIZA GELMEDIK KALMADIkiz saka de yoksa gülmekten ölecem

kız valla bak bıldıgın dıkıldı yatagın ortasına tutturdum ayaklarımdan kaldırdı yukarıya 30 dk artık adamın halını bıde benım halımı düsün ama ne varsa ıner ınmez ayaklar bıde baktım kı gelıo ıcımde kalması gereken sahıslar neler cekıyoruz valla ayaga kalkmadım 2 saat uyuya kalıom dıye saatı kuruodum calmasına uyanıodum kalkıodum bıde bakmısım kı gelıolar

buarada ögrendım kı ada cayı yagı ıltap gıbı seylere ıyı gelıomus adetın 5.günü baslanması tavsıye edılıomus günlük pede bıraz damlatıp uyuncak mıs yanı yatmadan önce yapılması ıyımıs sabaha kadar ne var ne yok söküp alıomus bıde bıraz yakıomus denemeyı düsünüyorum eger kasımda hamıle kalmazssam

bide k.boynuzu kürü haric sperm sayısını ve hareketlılıgını ne yükseltirr

ay baskasına sperm sperm desem bı cümlede ucmus buu derler haaa

valla su an gülmekten ikinizinde halini düsünemiyorum

bari birakin su adamlara eziyet yapmayinvalla adam yine iyiymis bisey dememis..iskence yapmisin

valla su an gülmekten ikinizinde halini düsünemiyorum

bari birakin su adamlara eziyet yapmayinvalla adam yine iyiymis bisey dememis..iskence yapmisin

valla yaa yazık oldu kocısıme artık yatmıom bıle nasılsa tutmuo dıye ama sperm sorunu var bizde nasıl harektlendırce nasıl cogalycaz kıııı (keciboynuzu harıc) :44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
bu gün bide kirmizi giyilmeyecegini..cünkü adetler geliyomus hamis kalinamiyomus...

valla artik bende bunlari duydukca aklimi kacirmaya baslicam.....her gün neler duyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…