- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.421
umudum seksenbirim nasılsın kıscem
canım sana pıhtılaşma testi yaptılar mı bana yapmışlardı sende istesen doktorlardan
benimde çıkmıştı kuzumda ondan dedimsaolasın kuzumk.. biraz yorgunum.. şehre gidip kan verdim bgün..yol yorgunuyum sadece..
sen nasılsın :))
yapılıd kuzum..bütün kan tahlilleri yapıldı.. genetik kromozmlar dahil..benim ve esimin..
ve pıhtı sorunu benimde olusmus maalesefve bu yüzden.. tutarsa bigün..9ay boyunca iğne yapıcam kendime.., cleaxan bilirsin
yeni tedavi merkeziniz nere:26::26:sisimdik ben anlatayım..
bu sabah yollara düstüm.. beta hcg kan tahlili vermeye..
hani benden istemislerdi ya.. onun için ..
11 gibi vardım..kanı verdim.. 2saat sonra çıkıyo dediler sonucu..öğleden sonra gittim almaya..
sonuc 0.1
snra bunu arayıpta, tüp bebek hemsirelirime demeye zamanım kalmadı, sonuc aldığım gibi otobüse yetiscekdim. artık yarın konusurum.. hani bunu tedbir için yaptınrıyolarmıs mutlaka..ama zaten yumurtacıklarımı almıslardı..zaten de kendiğilinden birsey olması çok zor bu sekilde..
işte bu duruma göre , ilaç başlancak ama zamanını onlar diyicek..
bakalım yarın arim konuşiim da, ne diyecekler
demin görmüsdüm.. Alpınımm habiptem le, keserim vardı.. nerdesiniz çıkın ortayaa,öpecem sizi
benimde çıkmıştı kuzumda ondan dedimiyiydim canım ama grip :2::2 ldum şimdi namazımı kılıp uyucam bu sabah yine hamileymişim ruyamda ama uyandım bitti herşey
yeni tedavi merkeziniz neresi:26::26:
amin canım inş kabul eder allahım ...aman balım sorma.. o tedavimiz sırasında benimde bi nezle-grip halim olmusdu..ama ilaç kullanamadım tedavi sırasında.. ıhlamurdu..neni-limandu.. derken tam bi intibiyotik kullanamadığım için..smdi sesim gripli kaldıı
bunun için dr a gidicem..sesim böyle kaldı diye.. kimle konussam sesine noldu grip misin diyolar.. ?
Allah kabul etsin cnm..namazını kıl da uyu..dinlenirsin.. birde nane-limon kaynatsana, iyi gelir kuzum :26:
o rüyalara takılma kusum..
bnde tedavi esnasında çok rüya gördüm.. ama hepsi sadece rüyaymıs..
tatlil sonucumu almıssım..50 çıkmıs..
ultr. bakılıyodu.. iki tane kalp sesleri duyuyordum..
yok kız bunlar dediler..
heepsini gördüm yani..
hele o kalp atısları varya.. o kadar belliydik i rüyamda bile.. sanki canlı canlı duuyuyordum..o derece yani..
---
cnm.. beninm bu tedaviden bana kalan bi ates basmalarım vardı.. epey bi etkiliyodu beni..ha geçer die bekledim ama..sıkınıt oluncada duramadım.. aradım tüp bebek hemsirelirimi..dedim böyle böyle..onlarda dr a soralım bi dediler..
hoşbulduk canım elhamdulillah canım iyyim ne olsun her şey aynı sen nasılsın sana bir şey soracaktım fırsat olmadı hani ben yazmıştım bir sürü yumurta var diye sende önemli olan yumurtaların dolu olması demiştin...işte ben bu ay akıntımı koımıntrol ettim hç sünmedi acaba diyorum bu ay yumurtlama olmadı mı ...cnm hsgledin nasılsın , nasıl gidiyor :)
amin canım inş kabul eder allahım ...
bebek düşüne düşüne psiklojimiz bozuldu işte iyice
ne zaman başlıcaksın tedaviye :26::26:
yine ankaraya mı gideceksiniz:44::44:
hoşbulduk canım elhamdulillah canım iyyim ne olsun her şey aynı sen nasılsın sana bir şey soracaktım fırsat olmadı hani ben yazmıştım bir sürü yumurta var diye sende önemli olan yumurtaların dolu olması demiştin...işte ben bu ay akıntımı koımıntrol ettim hç sünmedi acaba diyorum bu ay yumurtlama olmadı mı ...
bugün 17. günüm hala akıntım normal anlamadım bir türlü
çok şükür kızçemYok estfrllhhosbuldk tsk ederm sizler nasilsiz
benim sonuçlarda hep 0,1 çıkıyo yasimdik ben anlatayım..
bu sabah yollara düstüm.. beta hcg kan tahlili vermeye..
hani benden istemislerdi ya.. onun için ..
11 gibi vardım..kanı verdim.. 2saat sonra çıkıyo dediler sonucu..öğleden sonra gittim almaya..
sonuc 0.1
snra bunu arayıpta, tüp bebek hemsirelirime demeye zamanım kalmadı, sonuc aldığım gibi otobüse yetiscekdim. artık yarın konusurum.. hani bunu tedbir için yaptınrıyolarmıs mutlaka..ama zaten yumurtacıklarımı almıslardı..zaten de kendiğilinden birsey olması çok zor bu sekilde..
işte bu duruma göre , ilaç başlancak ama zamanını onlar diyicek..
bakalım yarın arim konuşiim da, ne diyecekler
demin görmüsdüm.. Alpınımm habiptem le, keserim vardı.. nerdesiniz çıkın ortayaa,öpecem sizi
kızlar scorpionsum dan haberi olan var mı.. göremedim ne zamandır :26::26:
slm fıstıklar herkese hayırlı cumalarr Rabbim dularınız kabul etsin inşşş
ben kaç gündür geziyorum eşimle
dr gittimm benim sıpa göstermedi kendinii
hani göstemediya dr belki kız olabilir dedi saglıklı olsunn Rabbim hangisi hayırlı ise onu versi,n
hala eşim evde şimdik cumaya gitmişken yazim dedim kızlaraa geçmişe bakamadım:26::26:
temizlik yapıcam eşim gelene kadar çamaşır asıcam
yemekti derken akşamada misafirlige gidicez anacımm gittim yerlerde uyku bastırıyoo zor oturuyorumm
arkadaşlarım konuşuyo bana ninni gibi geliyo 12 eve geliyoruzzz tabi ben yarı göz acık yarı göz kapalı vaziyette
kızlar kendimden çok konuştumm inşş hepiniz iyisi,nizdir
giremedigim için bana yazdıklarınızı takip edemiyorum:26::26:
hepinizi öpüyorummm
kuzum bi anlamda da iyi düşünüyosunuz..
nden dersen eğer ?
cünkü, ıvır zıvır. ha onla olur belki, he bu basit bunla deneyelim olur belki..
bütün bu uğraşlar, insanı sadece yoruyor..baskada hiçbirsey değil..
direk tüpe geçtiğin iyi oldu..zaten tüp te, dr un şansı % 85 fln demiş.. bu fazla yorulmamış halinle, tutma şansı ruhen daha çok..
en azından vücudun dinlengin simdi..benim ruh halime göre..bzde zamanında çok onla, bunla, şunla olursa diye denediğimiz neler yok ki ?,,,ama hepsi zahmeti yanına kar kalıyor..baskada hiçbisey.. anca git-gel yorgunluk..
enistenin bi arkadasının da olmuyodu..bay-bayan çalısıyordu..
erkeğin olmuyor diye hiç bunlar onla, bunla şunla yorulmayalım, nasılsa erkeğin abisininde tüp olmus..bizde direk öyle yaparız demislerdi.. 1. de tutmadı ama 2. de tüp tuddu.. o biraz büyüyünce yine tüp yapalım nasılsa olmuya kendilğinden demisler..
bir kere daha tüp yapmıslar.. 3 tane koymuslar yaş geçiyor diye..3 ü birden tutmus.. ve simdi üçüzlerr neredeyes 1. sınıfa gidecek kadar büyümüşler ..
anladın kuzum dimi beni
ha birde.. karnım davul gibi şişiyo fln demisin. ona birsey yazamamıstım..eskiden benimde olurdu..okul yani ortaokul zamanımda bir kere çok fena olmusdu..demen gibi karnım 6aylık var gibiydi..sancıdan eve zor gitmistim..yürüyemiyor insan o halde de..
bu biraz üşütmekten.. biraz da aile de anne-baba da böyle şikayeti olan biri varsa, ondan da ırsi olarak geçebiliyo..
bizim babam da vardır böyle gaz sıkışması vs. sorunlar.. ondanda bize yansımış.. geriç annemin de vardı da..
babam saolsun diyeyim ben yinede
ben iyi olmaya çalısıyom cnm..
evt yumurtanın çokluğundan ziyade, yumurtanın kalitesine bakıyo dr lar..
bizim için 1 tane olsun, dolu olsun yani, 1. kalitede olsun yumurta deniliyor..
hani bazande.. 40-50 yumurta oluyomus..ama kalitesi bozuk olnca işe yaramıyormuş
valla cnm.. o sünme konularını bilmiyorum ben..hiç ona dikkat edip, onu beklemedim..
bazen geç yumurtlayabiliyosundur..ondan da olabilir.. her ay aynı olmaz..birde yaş geçtikce adet konusunda farklılık oluyor..
sen kaç yasındaydın cnm ?
Herkese merblar burda hava cok guzel ve ben clisiyorum cumartesi cumartesi .sizler naslsnz
canım ben çıkıyorum.. uykum çok geldi.. yola gititm geldim yorulmusum iyice..sabahda erken kalkıcaz.. bi yere gidicez..
görsümek üzere yine.. öptüm, hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?