Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum seksenbirim nasılsın kıscem

saolasın kuzumk.. biraz yorgunum.. şehre gidip kan verdim bgün..yol yorgunuyum sadece..
sen nasılsın :))
canım sana pıhtılaşma testi yaptılar mı bana yapmışlardı sende istesen doktorlardan

yapılıd kuzum..bütün kan tahlilleri yapıldı.. genetik kromozmlar dahil..benim ve esimin..

ve pıhtı sorunu benimde olusmus maalesef ve bu yüzden.. tutarsa bigün..9ay boyunca iğne yapıcam kendime.., cleaxan bilirsin

simdik ben anlatayım..
bu sabah yollara düstüm.. beta hcg kan tahlili vermeye..
hani benden istemislerdi ya.. onun için ..
11 gibi vardım..kanı verdim.. 2saat sonra çıkıyo dediler sonucu..öğleden sonra gittim almaya..
sonuc 0.1

snra bunu arayıpta, tüp bebek hemsirelirime demeye zamanım kalmadı, sonuc aldığım gibi otobüse yetiscekdim. artık yarın konusurum.. hani bunu tedbir için yaptınrıyolarmıs mutlaka..ama zaten yumurtacıklarımı almıslardı..zaten de kendiğilinden birsey olması çok zor bu sekilde..
işte bu duruma göre , ilaç başlancak ama zamanını onlar diyicek..
bakalım yarın arim konuşiim da, ne diyecekler

demin görmüsdüm.. Alpınımm habiptem le, keserim vardı.. nerdesiniz çıkın ortayaa, öpecem sizi

Son düzenleme:
benimde çıkmıştı kuzumda ondan dedim iyiydim canım ama grip :2::2ldum şimdi namazımı kılıp uyucam bu sabah yine hamileymişim ruyamda ama uyandım bitti herşey
yeni tedavi merkeziniz nere:26::26:si

kızlar scorpionsum dan haberi olan var mı.. göremedim ne zamandır :26::26:

benimde çıkmıştı kuzumda ondan dedim iyiydim canım ama grip :2::2ldum şimdi namazımı kılıp uyucam bu sabah yine hamileymişim ruyamda ama uyandım bitti herşey

yeni tedavi merkeziniz neresi:26::26:

aman balım sorma.. o tedavimiz sırasında benimde bi nezle-grip halim olmusdu..ama ilaç kullanamadım tedavi sırasında.. ıhlamurdu..neni-limandu.. derken tam bi intibiyotik kullanamadığım için..smdi sesim gripli kaldıı
bunun için dr a gidicem..sesim böyle kaldı diye.. kimle konussam sesine noldu grip misin diyolar.. ?

Allah kabul etsin cnm..namazını kıl da uyu..dinlenirsin.. birde nane-limon kaynatsana, iyi gelir kuzum :26:

o rüyalara takılma kusum..
bnde tedavi esnasında çok rüya gördüm.. ama hepsi sadece rüyaymıs..
tatlil sonucumu almıssım..50 çıkmıs..
ultr. bakılıyodu.. iki tane kalp sesleri duyuyordum..
yok kız bunlar dediler..
heepsini gördüm yani..
hele o kalp atısları varya.. o kadar belliydik i rüyamda bile.. sanki canlı canlı duuyuyordum..o derece yani..
---
cnm.. beninm bu tedaviden bana kalan bi ates basmalarım vardı.. epey bi etkiliyodu beni..ha geçer die bekledim ama..sıkınıt oluncada duramadım.. aradım tüp bebek hemsirelirimi..dedim böyle böyle..onlarda dr a soralım bi dediler..

amin canım inş kabul eder allahım ...
bebek düşüne düşüne psiklojimiz bozuldu işte iyice

ne zaman başlıcaksın tedaviye :26::26:
yine ankaraya mı gideceksiniz:44::44:

cnm hsgledin nasılsın , nasıl gidiyor :)
hoşbulduk canım elhamdulillah canım iyyim ne olsun her şey aynı sen nasılsın sana bir şey soracaktım fırsat olmadı hani ben yazmıştım bir sürü yumurta var diye sende önemli olan yumurtaların dolu olması demiştin...işte ben bu ay akıntımı koımıntrol ettim hç sünmedi acaba diyorum bu ay yumurtlama olmadı mı ...
bugün 17. günüm hala akıntım normal anlamadım bir türlü

Son düzenleme:
amin canım inş kabul eder allahım ...
bebek düşüne düşüne psiklojimiz bozuldu işte iyice

ne zaman başlıcaksın tedaviye :26::26:
yine ankaraya mı gideceksiniz:44::44:

yok cnm..suan ki bu ates halimmi..ortadan kaldırmak için..
bu da FSH değerim yükseliyo, ondan oldu sanırım..
bazen çok sarsıyo beni, bazen durgun halinde yine anlıyorum elimi alnıma , boynuma fln koyduğumda da..
bilmiyom benim giib olanınız oldu mu aranızda.. tüp te ki diğer arksadaslardan ?

biesteron diye bi ilaç kullanacağımı söylediler..
bu ilaçta.. yumurta rezervini çoğaltmak ve kaliteli hale getirmek içinmiş..

yoksa.. tüp ü bir sonrakine. ist düsünüyoz

ben iyi olmaya çalısıyom cnm..
evt yumurtanın çokluğundan ziyade, yumurtanın kalitesine bakıyo dr lar..
bizim için 1 tane olsun, dolu olsun yani, 1. kalitede olsun yumurta deniliyor..
hani bazande.. 40-50 yumurta oluyomus..ama kalitesi bozuk olnca işe yaramıyormuş

valla cnm.. o sünme konularını bilmiyorum ben..hiç ona dikkat edip, onu beklemedim..

bazen geç yumurtlayabiliyosundur..ondan da olabilir.. her ay aynı olmaz..birde yaş geçtikce adet konusunda farklılık oluyor..

sen kaç yasındaydın cnm ?

Son düzenleme:
canım ben çıkıyorum.. uykum çok geldi.. yola gititm geldim yorulmusum iyice..sabahda erken kalkıcaz.. bi yere gidicez..
görsümek üzere yine.. öptüm, hayırlı geceler

Yok estfrllh hosbuldk tsk ederm sizler nasilsiz
çok şükür kızçemkarşılamadık bi türlü
benim sonuçlarda hep 0,1 çıkıyo yakankim napalım hayırlısı bakalım doktor ne diycek sanakeşkem ordan bana geleydin hazır otobüslerin yanındasın
kızlar scorpionsum dan haberi olan var mı.. göremedim ne zamandır :26::26:

benimde haberim yok belkim bu gece gelir scorcipim

gezentim bnimolsun sen gezde uykun gelsin canbonum olcak okadar
selencelkım canbonum bu teyzoşlar neka inatçı ya klnimin soğan cücüğüde göstermedi
hayırlısı olsun herşeyden önce sağlıklı olsun da gerçi gerisi hiç önemli değil
sana yazdıklarımızı takip edemiyosan bizde özelen mesaj atarız bundan sonram

gonzalezim eşimin düşündükleri bu şekil.Aslında onun böyle düşünmesinin sebebide ankaradaki doktorun söylediklerinden kaynaklanıyo yoksa onun hiç bi bilgisi yok bu konularda
o doktorda öyle demişti ben sana söylüyorum 3 kerede aşılama yaptırsan senin çocuğun olmaz dediydi ama denemek size kalmış demiştisen sadece kendini yıpratcaksın demişti.zaten hormonların tavan yapmış bu aşılamalarla psikolojin bozulcak demişti.tüp bebek denediğinde yıpranmış olcaksın demişti:26:eşimde bu sözlerden yola çıkarak aşılama istemiyorbide bunun yanında maddi sebep başta geliyor tabiki
bana kalırsa dediğim gbi bi kez olsa bile aşılama isterdim ..niyedir bilmiyorum ama böyle düşünüyorumbide bi kaç Tüp bebek topiğine girdim pkolular da da çok deneyen varmış ya..5.kez 6.kez:26:Rabbim nasip etmedikçe olmuyor işte ama eşimde bu tüp bebek sanki kesin olcakmış gibi düşünüyor..mesela hani ben diyordum ya yaklaşıorum diye hissediyorum diye.şimdi o duyguların hiçbiri yok sanki daha çokk bekliycekmişim gibi geliyor bu strestenmi yoksa eşim çok olumlu düşündüğünden birimizin daha tam tersi olması gerekir ya onun düşüncesiylemi oluyo bu duygularım bilmiyorum..Hayırlısı ,hayırlısıişte umudum..
bide bu tüp bebek meselesini herkes duydu çevremde :26:nasıl oldu nasıl gelişti hiçbişey anlamadım.sanıyorum bukadar olumsuz düşünmemin bi diğer sebebide çeremdeki insanlar olabilir..mesela dün öğlen bi arkadaşım hamile o geldi.son 24 günün içindeler tabi yanında kaynansıyla geldi.kız bunalmış artık aradı gel dedimsonra kız sormadıki bana noldu diye kaynanası pat dedi doğurmadın doğurmadın şimdi tüp bebek yaptırıyomuşun dedibir sinirlendim dedim nereye doğuraydım dedim kaynanamla oturuyodum gelipte bakcakmıydın dedim ona.eee dedi öyleydi böyleydi düşünürken şimdi koşturuyosun dedi bana dedim abla evimdesin tüp bebek yaptırıyorumda sanane yada kime ne dedim.benim derdim size mi batıyo dedim ama şeytan dedi yani kolundan tut kapıya koy.ayrıcada dedim 10 tane çocuğun var hangisine gelecek verdin dedim..hangisini evlendirebildin..yada hangisini okutabıldın.bak ilkokulları bitti işe koydun dedim.sen düşün öbür dünyada bunun hesabını dedim bende...onların geleceğiyle oynuyosun dedim..tüp bebek tüpten çıkmıyorya benden çıkıyo dedim .senin Allah bilgin varmıdır bilmiyorum ama kısmet denen bir şey var nasipte varsa olur olmassa şükredersin milletin dedikosunu yapmassın dedi.zaten rabbımın konusunu geçirince ben gidiyorum dedi güle güle dedim bende:26:sonra geliniyle konuştuk işte gelinde nefret ediyo zaten özür diledim yine ondan ama kusura bakma dedim kızda haklıydın dedi ayıp oldu ama zihniyetlerine sinir oluyorum.hayır bide bunlar nasıl duydu bunu dediğim kişi evime bile gelmez ya:26:
eşime söyledim böyle böyle diye oda dediki neyin açıklamasını yapıyosun yapıyoruz size ne desene diyo..bukadar basittii..size ne demek.o sizene demenin yanında ağızdan eklemeler çıkıyo işte tutamıyosunki kendini.
Tüp bebek sanki acayip bişey ..olmuyo işte normol yolla napalım daha başlamadan sinir ediyolar beni yaah bitane olsun dicem tükür evladım bunların suratına
şimdik daha dur tüp bebek yapcaz olmadıını varsayarsak kendim için bile üzülemiycem.millete açıklama yapmak zorundayım zaten ben yapmasam bunlar konusuyo bende sessiz kalamıyorumbüyük eltim diyorki ben sana bakarım ederim iptal ettik diyin diyo.öyle bile olsa millet sanki anlamıcak hiç bişey
neysem işte umudum nerden nereye geldim bayada uzun oldu yahu
ha bide bu kasık şişliğim gaz gibi değil umudum:44:çünkü bi sıkıntısı yok bana .sana nasıl anlatım kasığımın sol tarafında yumurta gibi belki birazda da buyuk olabılır sıvrı bişey şişiyo içten.hissediyorum birden oluyo.sonra oynuyo içten aynı kalp atar ya onun gibi atıyobirden kasıklarım şişiyo mideme bulantı geliyo:26:ama şişme nasıl şişme eşim bile diyo artık yine hamilesin diye.her ay oluyo bu bazen 15.günde bir ama herzaman mide bulantım olmuyo tabi bu şişliğin yanında.ve ben her ay bunu doktora sormaya unutuyorum.acaba diyorum kistlerlemi bi alakası var yada su içmiyorum böbreklerimle bi alakasımı olabilir Allah korusun :26:gaz sıkışması olsa anlattığım gibimi olur ben hiç yaşamadım onuda vallababan sağolsun kuzum

23 yaşındaym canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…