Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba kızlar.ben neredeyse 4 yıllık evliyim.29 yaşındayım.1 sene önce korunmayı bıraktık.son 3 4 aydırda yumurtlama zamanıma denk gelecek olan günlere dikkat ediyorum.ama her ay başlıktaki gibi 'bu ay da olmadı((' diyorum.şimdi ise yine aynı şüpheli halim başladı.bugünlerde adet olmam gerekiyor.adet olursam ve yine olmadı dersem diye korkuyorum.Umarım bu korkumu buraya yazıp sizlerle paylaşmam uğur getirir.çünkü an itibari ile sizden başka kimseyle korkumu paylaşamıyorum.

İns hamilesindir Rabbim cumlemize hayirli evlatlar versn bnde asilama yaptrdim ama tutmadi buraya kaydolunca sanki braz rahatlamis gbi oldm cunku hepimizin derdi ayni ve burda bizi anlayabilecek cok insan var

canım çok stres yapma olcağı varsada olmaz inş hamilesindir

canım hoş geldin aramızarabbim hayırlısını versin hakkında.umarım daha fazla beklemeden meleğine kavuşursun.. işte bu ay oldu dersin en kısa zamandadoktora falan gıttınızmi ?

Ay ne guzel benmde yapmam lazim.hemsireyim ben ozel bir merkezde calisyorum sanada kolay gelsin

neka güzel mesleğin varmış
hemşirem diyim ben sana bundan sonra:94::94::94::94::94:
istersen sana bu gülen suratları yapmayıda öğretirim.yaz dersen nasıl yapıldığını hemen yazarım hemşirem

iyiym canım sen nasılsın benimde eşim namaza gitti bir bakayım dedim ne var ne yok ben geldiğimde seni görmedim mutfağa gitim geldim sen gelmişin hoşgeldin canım bu arada...

ÖNCELİKLE ÇÖREKOTU NUN FAYDALARI PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ MUHAMMED(SAV) ÖLÜM DIŞINDA HER DERDE DEVA DİYE SÖYLEMİŞ...BUNUNLA YOLA CIKARAK COK BASIR BIR KARISIM BULDUM YAZIYORUM...BEN BAŞLADIM DÜN ....

_2 Y.K.(TAHTA KAŞIK OLACAK) BAL
_1Y.K. TARÇIN
_1Y.K ÇÖREKOTU(EGER ÇEKEBILIRSENİZ ROBOTTA VAKIT KAYBETMEDEN KARISIMA KATMALISINIZ...ÇUNKU HAZIR ÇEKILMIS ÇÖREK OTU BEKLEMEDE OLDUUU İÇİN HEM ZARARLI HEMDE BİZİM İŞİMİZ İÇİN FAYDASIZ Bİ UĞRAS OLUR)...YOK ÇEKEMZSENİZ 1YK ÇÖREK OTUNU DİREK KARISIMA DÖKÜN VE ÇİĞNEYEREK YUTUN ÇÜNKÜ ÇİĞNEDEN YUTULAN Ç.OTU FAYDA SAĞLAMADIĞI GIBI BAGIRSAKLARIDA ÇİZİYOR VE HAZMEDILMEDEN DISARI ATILIYORMUS....

BUNU Bİ KAVANOZDA KARIŞTIRIN VE HERGÜN SABAH VE AKSAM AÇ KARNA 1ÇAY KAŞIGI ÇİĞNEYEREK YUT.ARDINDAN SU İÇEBILIRSINIZ...ADETİN4.VE 12.GUNLERİ ARASINDA YENEBILIR...

BUNUN DISINDA BAL POLEN VE ARISÜTÜ KÜRÜ vs.....

Aslında aktarlar bu karışımı yapıp verıyo fakat şöle bişi duydum arısütü gun işiğina maruz kalmamalı o yüzden kendınız hazırlamanızda fayda var...

1KG BAL 2Y.K. KEÇİBOYNUIZU TOZU 2T.K. ZENCEFİL 2T.K.ZERDEÇAL 1T.K ÇAMFISTIPI 2T.K. ÇÖREKOTU

1T.K. ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ 25GR POLEN 50GR ARI SÜTÜ(IŞIKLrı kapat dök) 1T.K KEREVİZ TOHUMU 1TK HAVUÇ TOHUMU 1TK ÇAKŞIR OTU

KIRMIZI GİNGSENG(red kore gingseng) tahta kasığı ile aç karna 1 tatlı kaşiği ye ve 1bardak su iç..

Kavonozu folyo ile kapla.................

Ayrıca.....Elma yaği ve sıvıyaği mucizesi

Bi pamuğu bu iki yaga bandırıp iç bölgeye koymanız gerekmektedir...
biraz yakıcı olabılıyor fakat dayanamazsanız kilodunuza günlük ped kullanıyorsanız onun üztüne yerlestırebılırsınız...

koyduğunuzdan bi vakıt sonra ağzınızda elma tadı hıssetteksınız..eger akıntı çoğalmaya baslarsa içinizdeki iltahap sökülmesi demekmiş..

3gece koy 3 gece ara ver hamıle kaldığını öğrenene kadar devam edebılırsınız...

bununlada hamıle kalan bir cok insan varmış duyduğuma göre eskı zaman kadınları böle kalıyolarmıs...

umarım bu yazı fayda sağlar...şimdiden bebişlerimize kavuşmamız dualarımızla...........

evet gerçekten doğru çörek otunun bende kitabı var 40 derde şifası varmış...emeğine sağlık canımmm

kızlar ben çıkıyorum eşim namazdan çıkmadan ayranı falan yapıp sofrayı hzırlamam lazımmm acıktımda buyrun gelin beraber yiyelim.... herkesi öptüm allaha emanet olun

ngasg , gulbis iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
canım hoş geldin aramızarabbim hayırlısını versin hakkında.umarım daha fazla beklemeden meleğine kavuşursun.. işte bu ay oldu dersin en kısa zamandadoktora falan gıttınızmi ?
amin..evet tanıdığım bir dr arkadasım var 3 ay once adetim gecikince kosa kosa gitmistim.''yok bişey hamile değilsin ama bir sorun da görünmüyor.müdahale etcek bişey yok.şimdilik devam ''demişti.

ya ben hepinizi ayrı ayrı özledim canlarımmmmm..sanırım yoğunluğum 1 hafta daha sürecek...işyerinde çok yoğunuz bu ara..oturarark çalışıyorum ama bi,raz zorlanıyorum bel ağrılarım başladı..evde de işlerim var bitirmem gereken..onlarla da uğraşınca akşama anca yatmak kalıyo bana..
yardıma gelen ablam da umreye gitti.Allah kabuletsin..ama ben çok boşta kaldım ütüler birikti yaz geldi camlar leş gibi..ayyy bi fenalardayım ki sormayın..
çok şükür minnakım büyüyor sanırım..salı günü doktorumuz var..bakalım ne kadar büyümüş..
bulantılarım azaldı ama iştahsızlığım devamediyor tabii..ama son iki haftam..3. aydan sonra benden beslenecek minnakım..işte ozaman iyi yemem sağlıklı yemem gerekecek..
bende haberler böyle kuzularım..sizler nasılsınız..herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhh..güzel haberler varmı acep geçmişe de bakamıyorum artıkkkk:26:
çok öpüyorum hepiniiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

kendine ve bebeğine dikkat et canım ....ben iyiyim kızlarda iyi diye biliyorum tabi sadece hayolotla umuduu görebildim diğer kızlardan benimde haberim yok bende ümit ediyorum bekliyorumgüzel hamişş haberleri sağlıcakla kal selametle canım ağır işlerde yapma bence canım o miniği ve seni öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…