- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.461
neka güzel mesleğin varmış
hemşirem diyim ben sana bundan sonra:94::94::94::94::94:
istersen sana bu gülen suratları yapmayıda öğretirim.yaz dersen nasıl yapıldığını hemen yazarım hemşirem
Tabiki ogret cok isterm valla baktm da yapamadm telden de zor oluyor braz bu arada sen cok tatlisin yaahayalotum
slm gülbis aramıza hoşgeldin nasılsın bakalım
Allah razı olsun canımslm bi yazı paylaştım her sayfadada hemen hemen paylaşmaya çalışıyorum gebelik için faydalı bitkiler muhakkak deneyın
benddeee özleddimmm sizlerrriiii...
ngasg , gulbis iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
amin..evet tanıdığım bir dr arkadasım var 3 ay once adetim gecikince kosa kosa gitmistim.''yok bişey hamile değilsin ama bir sorun da görünmüyor.müdahale etcek bişey yok.şimdilik devam ''demişti.
ya ben hepinizi ayrı ayrı özledim canlarımmmmm..sanırım yoğunluğum 1 hafta daha sürecek...işyerinde çok yoğunuz bu ara..oturarark çalışıyorum ama bi,raz zorlanıyorum bel ağrılarım başladı..evde de işlerim var bitirmem gereken..onlarla da uğraşınca akşama anca yatmak kalıyo bana..
yardıma gelen ablam da umreye gitti.Allah kabuletsin..ama ben çok boşta kaldım ütüler birikti yaz geldi camlar leş gibi..ayyy bi fenalardayım ki sormayın..
çok şükür minnakım büyüyor sanırım..salı günü doktorumuz var..bakalım ne kadar büyümüş..
bulantılarım azaldı ama iştahsızlığım devamediyor tabii..ama son iki haftam..3. aydan sonra benden beslenecek minnakım..işte ozaman iyi yemem sağlıklı yemem gerekecek..
bende haberler böyle kuzularım..sizler nasılsınız..herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhh..güzel haberler varmı acep geçmişe de bakamıyorum artıkkkk:26:
çok öpüyorum hepiniiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiii
çokkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tabiki ogret cok isterm valla baktm da yapamadm telden de zor oluyor braz bu arada sen cok tatlisin yaahayalotum
gelcem kuzum sana, sürprizin en büyüğünü yapcem
hayde gel gel
gonzalezim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
bak şimdik kızçem
sayfanın yukarsında kullanıcı kontrol panalini tıkla
solda seçenekleri düzenleye gir
çeşitli seçenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
enson sayfayı indir kaydete bass
sonram bizlere mesaj yazarkene bu suratlardan çıkacak kızçem
anlamadığın yer olursa yine anlatırım hemşiremo senin tatlılığın bu arada teşekkür ederim
gelcem gelceem
enistenin basın etini yiyorm zaten..
ne zaman götürcen beni diyebasın etini yiye yiye, basında et kalmıycak adamın
hsbudum balım, snde hsgledin, e naptın anlat bakim
yapma gulbis.. site çöker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?