Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

neka güzel mesleğin varmış
hemşirem diyim ben sana bundan sonra:94::94::94::94::94:
istersen sana bu gülen suratları yapmayıda öğretirim.yaz dersen nasıl yapıldığını hemen yazarım hemşirem

Tabiki ogret cok isterm valla baktm da yapamadm telden de zor oluyor braz bu arada sen cok tatlisin yaa hayalotum

slm bi yazı paylaştım her sayfadada hemen hemen paylaşmaya çalışıyorum gebelik için faydalı bitkiler muhakkak deneyın
Allah razı olsun canımsende kavuşursun en yakın zamanda inşalah..rabbım gönlüne göre versin...
benddeee özleddimmm sizlerrriiii...

ozaman bekle bakalım bi kaç ay daha..ama yine olmasssa doktor kontrolünde devam edersin .yumurtlama takibiyle başlayabilirsiniz en azından.rabbım yardımcın olsun canım..

Son düzenleme:

scorcipim hoşgeldinizçok özlemişim ya aman kuzum iyi ol fazla yorma kendini dicem ama nasıl olcak bilmiyorum rabbım yardımcın olsun çok dikkat et kendine scorcipimhamişimiz var çok şükürayşemiz hamişşşş rabbım nazarlardan saklasıninşallah yoğunluğun çabuk biterde konuşuruz uzun uzunseni seviyorum teyzoşum annesinemi bakıcakmış salı günü hadi bakalım hayırlısı kuzum Allaha emanet ol

Tabiki ogret cok isterm valla baktm da yapamadm telden de zor oluyor braz bu arada sen cok tatlisin yaa hayalotum

bak şimdik kızçem
sayfanın yukarsında kullanıcı kontrol panalini tıkla
solda seçenekleri düzenleye gir
çeşitli seçenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
enson sayfayı indir kaydete bass
sonram bizlere mesaj yazarkene bu suratlardan çıkacak kızçem
anlamadığın yer olursa yine anlatırım hemşiremo senin tatlılığın bu arada teşekkür ederim

hayde gel gel
gonzalezim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

gelcem gelceem
enistenin basın etini yiyorm zaten..
ne zaman götürcen beni diyebasın etini yiye yiye, basında et kalmıycak adamın

hsbudum balım, snde hsgledin, e naptın anlat bakim

Son düzenleme:

yapma gulbis.. site çöker

gelcem gelceem
enistenin basın etini yiyorm zaten..
ne zaman götürcen beni diyebasın etini yiye yiye, basında et kalmıycak adamın

hsbudum balım, snde hsgledin, e naptın anlat bakim

napam gonzalezim dün eniştenin patronuna gittik yemeğe aldılar sağolsunlar güzel geçti eğlendik
gecede eniştenin kuzeni gelmişti ankaradan yanına gittik gece 3 tü eve geldik
sabah bütün kuzenleri bana geldi kahvaltıya aldım sonram temızlık market yemekti falan
yarın annemler gelcek kahvaltıya
ölem işte sen naptın doktor nasıl geçti bitanem
kız dur adamı yersen nasıl gelcen yanımakol kola nası gezcez sonram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…