Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh ne güzel eğlenmis benim hayaoltum
ama bned istiom o kahvaltılardan

kuzum dr a gitmedim ki ben, sadece kan verdim, sonuç aldım.. 0.1 işte..
bgün aradım söyyledim sonuç bu..dedim zaten bu olacaktı..
yok dedi.. biz onu tedbir amaçlı yaptırıyoruz..cünkü bu verdiğimiz ilacı kullanırken, hamile olmaması gerekiyor hastanın..ve içerken ed koruncağnız dedi..valla bunca yıldır basıma hiç böyle bisey gelmemisti.. koruncan
dedim zaten yumurtalarım alındı..hani adet oldum ama yalancı adet gibim..
ve sonrasında daha yumurtlamadım ki ... dedim..
olsun dedi.. biz ne hastalar gördük.. o yüzden.. tedbir amaçıl illa ki istiyoruz..
iyi dedim.. alın 0.1 sizin olsunn
ilaç zaten devlet karsılamıyormus..vitamin desteği gibi birseymis..kendiniz alıcaksınız dedi..
birde...önümüzde ki mayıs adetini olucam bitcek.. bir sonra ki adetimde yani haziran adetimin 2.günü oraya gidip, kan ve ultrason olcakmıs..muayene için ..haziranda ki adetime kadar o haptan kullancakmısım..
artık sabah alıcak enisten..aksam üstü burdaki eczaneye gittik kapalıydı.. sabaha kaldı alma işi
--
heya bana napcağnız diyo enisten dedim kol kola sahilde gezcezz
martılara simit atcez didim dondurma yicez didim

Son düzenleme:
Cokmez heralde ya cokmesiin daha yeni geldm ben nereye cokuyo

Hosbulduk bu arada tanstigima memnun oldm ;-)

hehe çökmez çökmez.. takıldım öle.. yeni gelene şaka yapıyoruz da.. derrmişiimm :))

bnde memnun oldum kısçem.. bazen dolup tasıyoruz, buğünde böyle oldu.. diğer arkadaslrn isleri var heralde

gonzalezimmmmmmmmmm ben yanlış demişim pardondoktoru aradınmı dicektim aslında:44::44:
neysem almışlar 0.1 hadi bakalım bu seferlik onların olsun
kullan balım aksatmadan iç
bu arada haziran adetın 2.günüüübende ozaman gitcemhayırlısı olsun gonzalezim
eniştem çok yaşa senmartılara simit atcez doru dıdın balım

Tmm hayalotum cok tsk edrim en kisa zamanda sana bissuru gulucukler gondercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…