Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

off ya benim herif yatalım diyor ben çıkıyorum kızçelerim
öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar bol bebiş görün inşallah rüyanızda
yarın sabahtan giremem annemi yolcu eder etmez buradayım
tatlı uykularrr

Aynen canm bende uyucam cok yorgunum gorusmek dilegiyle hepnize ii geceler

oy ayşem sanırım ben çıktığımda sen geldin görmedim seni
nassın kızçem nasıl gidiyo doktor nededi

kuzumm cok sukur Binlerce kez sukurler olsun ki simdilik hersey yolundaa 198 di ilk degerim cuma gunu tekrarladik gebelik testini 573 cikti hersey yolu da gozukuyo dedi ayin 9 unda keseyi ve kalp atislarini duymaya gidicez yavrumun insaallah hamileligim Boyunca hersey yolu da gider bebegimi sag salim alirim kucagimaa Darisi sizin basinizaa Allahim isteyen berkese nasip etsin. insallah

çok çok sevindim canım hayırlı olsun ALLAH sag salim kucagına almayı nasip etsin inş... bende ikinci aşılamamı oldum cuma günü... beklemedeyim şimdi inş tutar

hadi yaaa ama adet günlerimiz aynı denk gelir mi bakalım.. olsun sen git..arada 3-5gün oynar insaAllah da.. ben önceden gelirim seni bulmaya

benim çıkmam gerek kısçeler, alısverise gitcez.. haydin görüsmek üzere

hayalim meraba sen dogal yolla mı hamıle kaldın yoksa tup bebekmı? nıye sordun dıceksen valla meraktan umut olması acısından

hadi ayşem çok sevindimamın kuzum amınnn

çok çok sevindim canım hayırlı olsun ALLAH sag salim kucagına almayı nasip etsin inş... bende ikinci aşılamamı oldum cuma günü... beklemedeyim şimdi inş tutar
ecehanım hoşgeldinnnhayırlısı olsun çok sevındım haberım yoktu benım:44::44:dualrım senınle kuzum tutcak inşallah bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…