- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.501
hani bakim
hoş geldin gurbetkızçem
nasılsın
off ya benim herif yatalım diyorben çıkıyorum kızçelerim
öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar bol bebiş görün inşallah rüyanızda
yarın sabahtan giremem annemi yolcu eder etmez buradayım
tatlı uykularrr
oy ayşem sanırım ben çıktığımda sen geldin görmedim seni
nassın kızçem nasıl gidiyodoktor nededi
kuzumm cok sukur Binlerce kez sukurler olsun ki simdilik hersey yolundaa 198 di ilk degerim cuma gunu tekrarladik gebelik testini 573 cikti hersey yolu da gozukuyo dedi ayin 9 unda keseyi ve kalp atislarini duymaya gidicez yavrumun insaallah hamileligim Boyunca hersey yolu da gider bebegimi sag salim alirim kucagimaa Darisi sizin basinizaa Allahim isteyen berkese nasip etsin. insallah
gonzalezimmmmmmmmmm ben yanlış demişim pardondoktoru aradınmı dicektim aslında:44::44:
neysem almışlar 0.1 hadi bakalım bu seferlik onların olsun
kullan balım aksatmadan iç
bu arada haziran adetın 2.günüüübende ozaman gitcem hayırlısı olsun gonzalezim
eniştem çok yaşa senmartılara simit atcez doru dıdın balım
çökmez çökmez
arada bi aklı gidip geliyor ama olcek okadar hemşiremhoşgeldinnn
yavru kızçelerrrrr ben geldimbir bakayım hal hatır sorayım dedim
hayalim hsgeldin nassınız bakim..
benim çıkmam gerek kısçeler, alısverise gitcez.. haydin görüsmek üzere
çok şükür umudum iyiyiz sizler nasılsınıztopik sakin bugün malum haftasonu diye sanırsam
bitanem zaten senin yazdığını göremeden çıkmıştımhosbulduk canim senin ne isin var bu saate, esinin yaninda olman lazim..
iyiyim sukur ya sen canim.
kuzumm cok sukur Binlerce kez sukurler olsun ki simdilik hersey yolundaa 198 di ilk degerim cuma gunu tekrarladik gebelik testini 573 cikti hersey yolu da gozukuyo dedi ayin 9 unda keseyi ve kalp atislarini duymaya gidicez yavrumun insaallah hamileligim Boyunca hersey yolu da gider bebegimi sag salim alirim kucagimaa Darisi sizin basinizaa Allahim isteyen berkese nasip etsin. insallah
ecehanım hoşgeldinnnçok çok sevindim canım hayırlı olsun ALLAH sag salim kucagına almayı nasip etsin inş... bende ikinci aşılamamı oldum cuma günü... beklemedeyim şimdi inş tutar
hadi yaaaama adet günlerimiz aynı denk gelir mi bakalım.. olsun sen git..arada 3-5gün oynar insaAllah da.. ben önceden gelirim seni bulmaya
senın değil gonzalezimbi dk kimin aklı gidip geliyoorr :44::44::44:
yavru kızçelerrrrr ben geldimbir bakayım hal hatır sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?