- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.521
slm canlarım nasılsınız görüşemiyorz yahu:)) bende yemek hazrlıyorum :)) bugün çok güzeldi arkadaşla bebişyle parkta takldık... bu arada salı günü doktora gdyoz benm herifi ikna ettim sonunda:)))) birazcık naz yaptım küstüm ağladım vee oldu:))))) ama şimdi hsg korkusu sardı biraz araştırdm ama acılı oluyormş ee napalm artık dayancaz:)
keserim hoş geldin canbonumdemek enişte ikna oldu sonunndaa eee ikna olmayıpta napcak
kuzum okdara acısı olmuyormuş ya çok acılı olsa insanlar bu şekil yaparmıydı sende dayanabilirsin emin ol böyle düşünüpte kendini kasma sakınhem ona dayanamassak doğumda napcaz kızçem
slmmm hayalotum uyumadın mı hala:26:
yok bitanem uyumadım daha önce misafirim vardı yeni gittiler bi 20 dakka oluyo
eşim daha gelmedi çalışıyo hala
sen nassın iyimisin sende yatmamışın daha kızçem
ne kadar cok misafirin geliyor böyle...eşim bugün çalışıyor gecede ondan ayaktayım bide aöf sınavlarım var ona calısıyodum..
öyle bitanem bana çok gelen olurbide bebek olursa bu evi düşünemiyorum
Allah zihin açıklığı versin asetonumgörkemimle aran nasıl
sağol canım..çocukta olunca tam cümbüş olur ama eskisi kadar çok gelen gidenin olmaz gibime geliyor kısıtlanıyosun ya ondanoğluşumla şimdilik iyi aramız galiba yeri daraldı sürekli sıkıştırıyor bi sağımı bi solumu
inşallah öyle olur asetonum zaten 40 çıktımı gündüzleri evde olmamki kkyada anca akşamları gelirimevde kalırsam valla bende kalırlar hep
yirim ben onu doğsada sevsek biraz ya
aynenbi doğsun hemen resimleri atıcam... kız bu arada eşin avize dükkanı açmıştı galba kardeşiyle ortak noldu randımanını aldınız mı bari aklıma geldi sorayım dedim:26:
inşallah kuzum azkaldı ogünlerede
avize işi devam asetonum.şuan hala orda avize yapıyolar.yarın abılerı şehir dışına satışa çıkıyolar bunlarda avize hazırlıyolar yol içinşuanlık hane içlerine gelen bi kar yok çünkü gelen para direk ürüne yatırılıyor..ama işler güzel diyolar ve ben hala bu olaya soğuk olduğum için artık sormuyorum bile komşulardan öğreniyorum çoğu zaman yada eltimlerden ama biliyomuş gibi davranıyorum
ömürsün valla işler iyi diyorsa inşallah karınıda görürsün hayalotum bak şu saat olmuş adam çalışıyorsa demekki işin ciddiyetinde peşinde.. sende destek ol hayalotum yada öleymiş gibi yapp
yok kuzum çalışıyolar ama ben sindiremiyorum daha bu işi
hatta işyeri ile ev arası 2 sokak mesafede ama inan şuana kadar 3 kez gittim daha ..bi triblerdeyim
böyle olunca daha iyi belki ben alışmış gibi yapsam kaynımlar hemen zıvanadan çıkacak yada eşim biraz boşlayacak.ama ben bu şekil onu küçümsedikçe adam işkolik oldu
tabi sen daha iyi bilirsin hayalotumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?