Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canbonlarım
haydik kalkın sabah olduilla yataklarınıza gelip zıplımmı
ben bugün spora başlıyorum
yürüyüş yapım vallahi çok şiştim
gelince görüşürük artık öpüyorum sizleri

günaydın kısçelerim..
havalar da birden ısındı.. dün 30 derece idi , baharı tam bi yaşamadan .. hoopp yaza girdikk vesselam
dün çok yoğundum..ee pazar olunca..biraz ev işi biraz alısverise çıktık derken..
bugün için de misafir gelecek diye.. aksamdan biraz hazırlık yapim..bugüne rahat olurum biraz derken..
sabah 8bçukta gelecek olan msafirler cenazesi çıkmıs.. bgün kü msfairlik iptal oldu smdilik..
ee ben hazırlığıımı biraz daha devam ettirsem, siz gelmez misiniz acep
hayalotumuz da spordan gelince bi güzel yer.. yürüyüp verdiği enerjinin hepsini bi anda alır hahaha
birde.. bu sabah zor kalkdım..dün gece 11buçukta yattım mtfakta islerim vardı..çok yorgundum buraya bile giremedim..
bu sabah öyle bi kalkdım ki.. her yerlerim ağrıyodu..
valla beni kaldırmak için birinin zıplaması güzel olurdu he
enisten de azıcık rahatsız oldu.. yahu bu çaksır otu hikayesi vardı ya.. enistene hiç iyi gelmiyo ..adam midem de midem dolanıp duruyo evde dedim yeme şunu.. net de bakıo.. şu var, bunla karıştırınca iyi geliyomus deyip aldı net den siparisle.. smdi of midem ah midem.. nane - limon kaynatıp verdim aksam midesi için.. ama sükür ki sabah kahvaltıyı güzel yedi diyebilirim, insaAllah bgün düzelir

hayalotum........ minik kusum yürüyüşü uzatta, bana kadar gel emi

azıcık isim var içerde, birazdan gelirim kuslarım

Son düzenleme:
priorim.. çalıs kuzum çalıss.. geçmisten tıklaya, tıklaya geliyon galiba

priorim.. çalıs kuzum çalıss.. geçmisten tıklaya, tıklaya geliyon galiba

Bebebgiiiiimmm günaydınlar olsunn hayırlı baharlar herkesleree

evet tatlım h.sonu giremedim.. misafir vardıı... geçmişten geliyodum ki seni gördümm.,. nasılsın kuzummm

Bebebgiiiiimmm günaydınlar olsunn hayırlı baharlar herkesleree

evet tatlım h.sonu giremedim.. misafir vardıı... geçmişten geliyodum ki seni gördümm.,. nasılsın kuzummm

saol kusum sanada

geçmisten gelip beni gördügüne göree.. geleceğin parlak senin

fena değilim kuzum.. havalar ve günes kendini gösterdi.. içim ferahladı vallahi..
yoksa hava kapalı olunca insan da bi kötü oluyo..

persembe bi prog. katıldım..orada esimin arakdaslarıyla tanıstım.. bayanlarda vardı.. güzel oldu.. bu tarafa taşının diyorlar.. dedim beni çağırıp, siz kaybolmayın ortadan

snra cuma memlekete gittim kan verdim geldim işte.. aynı gün, git-gel,, yorucu oldu..

cmrtesi sabah erken çıkdık.. yine esimin görevi nedeniyle.. Arapça şiir yarısması vardı.. o programa katıldık, bu bayan arkadaslarda vardı dedim ya, onlarla birlikte güzel geçti gün..

dedim şu 2-3 gün iyi oldu bana, birseylerle zamanın geçmesi güzel oluyomuş dedim enistene

gunaydinn sen baya yorulmussun yat dinlen bari bugun bu arada sadece hayalotumu cagriyon bizde davetli deyolmiyik yani gelrdik bekli

gunaydin hayalotum ohoo ben st 6 dan beri ayaktayim git yap sporunu cok zinde gel bekliyoz seni spor sart

gunaydinn sen baya yorulmussun yat dinlen bari bugun bu arada sadece hayalotumu cagriyon bizde davetli deyolmiyik yani gelrdik bekli

hıı.. evt .. yorgunluk hiç bana göre değil

bak o yazımda göremedin galiba ...:26:

bunu :

ee ben hazırlığıımı biraz daha devam ettirsem, siz gelmez misiniz acep

yazmıstımm :44::44: yani gelebilen herkes davetli :13:

yani hayalotumuz yürüyüşe çıkıyom, dediğin için.. takıldım ona..
yürüyüşü uzatta gel, yürüdüklerini geri alırsın enerjini didim

Son düzenleme:

ohh ohh maşallah kuzumaa gezin eniştemle güzel havaların tadını çıkarın.. valla benim de c.tesi yemekli misafir vardı.. gece 1,30 gibi onları evine bıraktık.. pazar günü de erken kalktım.. biraz yürüyüş bi kahvaltı azıcık eşimle gezdik sonra o arkadaşlarına gitti evi biraz dehe toplayıp avm ye attım kendimi sonra yanıma geldi biraz daha gezdik vee hoooopp cumba yatak... hee bu arada biz mayısda bi aksilik olmazsa sizin oralara pikniğeee gelcesss

bana, ohh gezin enislemle diyene bak.. sanki kendisi benden farksızz

mayıs mıı.. nereye gelcceniz tam olarkk haber vevrin bizde gelek

haa evt ca dikkat etmemisim ozur e gelek barii :13:

ayy ben yine hamile değilim galibaaa hiç bi hareket yok şu nacissss vicuudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…