Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy ben yine hamile değilim galibaaa hiç bi hareket yok şu nacissss vicuudumda

hahahah ahh kusumm.. benimde yok netcess

hele smdi ki kullan dedikleri ilac var ya.. onu içerken, koruncakmışız..
hey yarabbim dedim.. yıllardır korunna nedir bilmedik.. simdi korunun diyolar bize

bu mayıs adetim 4-5 gibi olucam her zaman ki günüm gibi olursam..1-2 gün oynar belki ilaçlardan düzene girene kadar ..

haziran adetimde kontrol için çağırdılar..

o da olur kismetse ins ben antepde oturuyorm ozel bi dyaliz merkeznde calsyrm sen nerde oturuyordun :26::26:

ooo antep .. ne güzeldir oralara hiç gelmedim.. tatlısı meshur ya.. sende ögğrenmişindir yapmayı.. dimi

e bizede yaparsın artıkın... dimi kızlaarrr

hayalotum kmiblir kaç kilo verdi yürürkene
eğer park gibi bi yerde yürüyüş yapıyosa, önünde ki ağacı görse dicekdim

aaaaa :44::44: 5000 msj üstüne. :124::124::124:
5 kalpciğim olduu

canıma can geldii

Son düzenleme:
haa hmm evt biliyorum galiba :26::26::26: yani yapamasamda ismarlari gulluoglundan

ben de bendeeeee isterimm .. canım istedğinde kayın peder getirtiyoo valla antep güllüoğlundan fıstıklı tereyağlıı... ayy canım istedi bak şimdi

he korunun canı m

aman biz de gezeriz tozarıss napalım di me şekerim :13::13::13:

ben de bendeeeee isterimm .. canım istedğinde kayın peder getirtiyoo valla antep güllüoğlundan fıstıklı tereyağlıı... ayy canım istedi bak şimdi

kız valla ben hayret ediyom bazen.. o kadar fıstığı nasıl buluyolar, hani fıstık pahalıydı ya

gulbiss.. o güllüoğlunun tadlılarından hayalotumuz yemesin.. smdi verdiği kilocukları geri almasın

Ayseemmm hsgledin kuzum.. napıyosun.. nasıl gidiyor bebisli günlerr

hoşbuldkk bebegımm iğne vuruldum geldmm şimdi annemde kalıcam ayın 9 una kadar iyiz teyzesii napalımm bebiş yerleşiyo ara sıra sancımm oluyo ayın 9 unda kalp atışlarını duymya gidicez bi aksilik olmazsa inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…