- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.581
ama bi sorun var kısçem.. korunmayı bilmiyokhahahaha
he balım gezerikk , Allahım can sağlıığı verdiği sürece
Ayseemmm hsgledin kuzum.. napıyosun.. nasıl gidiyor bebisli günlerr
umudummmm nasılsınnn
hoşbuldkk bebegımm iğne vuruldum geldmm şimdi annemde kalıcam ayın 9 una kadariyiz teyzesii napalımm bebiş yerleşiyo ara sıra sancımm oluyo ayın 9 unda kalp atışlarını duymya gidicez bi aksilik olmazsa inş.
o taraflarda çokmuşş ondan ucudur... buralar da yok ya karaborsa ondan pahalı olsa gerek...
hehhehe deliii
umudumm ben cok acıktım kahvaltıya kacıyorumm bebegmm kendnee iyi bakkk cook öpüldünn
günaydın kısçelerim..
havalar da birden ısındı.. dün 30 derece idi , baharı tam bi yaşamadan .. hoopp yaza girdikk vesselam
dün çok yoğundum..ee pazar olunca..biraz ev işi biraz alısverise çıktık derken..
bugün için de misafir gelecek diye.. aksamdan biraz hazırlık yapim..bugüne rahat olurum biraz derken..
sabah 8bçukta gelecek olan msafirler cenazesi çıkmıs.. bgün kü msfairlik iptal oldu smdilik..
ee ben hazırlığıımı biraz daha devam ettirsem, siz gelmez misiniz acep
hayalotumuz da spordan gelince bi güzel yer.. yürüyüp verdiği enerjinin hepsini bi anda alır hahaha
birde.. bu sabah zor kalkdım..dün gece 11buçukta yattım mtfakta islerim vardı..çok yorgundum buraya bile giremedim..
bu sabah öyle bi kalkdım ki.. her yerlerim ağrıyodu..
valla beni kaldırmak için birinin zıplaması güzel olurdu he
enisten de azıcık rahatsız oldu.. yahu bu çaksır otu hikayesi vardı ya.. enistene hiç iyi gelmiyo ..adam midem de midem dolanıp duruyo evdededim yeme şunu.. net de bakıo.. şu var, bunla karıştırınca iyi geliyomus deyip aldı net den siparisle.. smdi of midem ah midem.. nane - limon kaynatıp verdim aksam midesi için.. ama sükür ki sabah kahvaltıyı güzel yedi diyebilirim, insaAllah bgün düzelir
hayalotum........ minik kusum yürüyüşü uzatta, bana kadar gel emi
azıcık isim var içerde, birazdan gelirim kuslarım
maşallah sana hemşiremgunaydin hayalotumohoo ben st 6 dan beri ayaktayim git yap sporunu cok zinde gel bekliyoz seni spor sart
ee bi boğaz turuda atmak isterseniz kapı açıkohh ohh maşallah kuzumaa gezin eniştemle güzel havaların tadını çıkarın..valla benim de c.tesi yemekli misafir vardı.. gece 1,30 gibi onları evine bıraktık.. pazar günü de erken kalktım.. biraz yürüyüş bi kahvaltı azıcık eşimle gezdik sonra o arkadaşlarına gitti evi biraz dehe toplayıp avm ye attım kendimi sonra yanıma geldi biraz daha gezdik vee hoooopp cumba yatak... hee bu arada biz mayısda bi aksilik olmazsa sizin oralara pikniğeee gelcesss
ayy ben yine hamile değilim galibaaahiç bi hareket yok şu nacissss vicuudumda
valla bitanem 1buçuk litre su içtim , yürürkenede 3 defa wc ye girdim suyu boşaltmayahayalotum kmiblir kaç kilo verdi yürürkene
eğer park gibi bi yerde yürüyüş yapıyosa, önünde ki ağacı görse dicekdim
aaaaa:44::44: 5000 msj üstüne. :124::124::124:
5 kalpciğim olduu
canıma can geldii
ben hazır baklava sevmemkigulbiss.. o güllüoğlunun tadlılarından hayalotumuz yemesin.. smdi verdiği kilocukları geri almasın
hoşbuldkk bebegımm iğne vuruldum geldmm şimdi annemde kalıcam ayın 9 una kadariyiz teyzesii napalımm bebiş yerleşiyo ara sıra sancımm oluyo ayın 9 unda kalp atışlarını duymya gidicez bi aksilik olmazsa inş.
ee bi boğaz turuda atmak isterseniz kapı açık
merhaba kızlar.ben neredeyse 4 yıllık evliyim.29 yaşındayım.1 sene önce korunmayı bıraktık.son 3 4 aydırda yumurtlama zamanıma denk gelecek olan günlere dikkat ediyorum.ama her ay başlıktaki gibi 'bu ay da olmadı((' diyorum.şimdi ise yine aynı şüpheli halim başladı.bugünlerde adet olmam gerekiyor.adet olursam ve yine olmadı dersem diye korkuyorum.Umarım bu korkumu buraya yazıp sizlerle paylaşmam uğur getirir.çünkü an itibari ile sizden başka kimseyle korkumu paylaşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?