Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudummmm nasılsınnn

ikimiz aynı anda yazmışız..

ahh ne kadar güzell.. Rabbim sonuna kadar gidebilmeni nasip eylesin insaAllah..
Allahım bizlerede o günleri nasip ett , öyle yorgunum kii
eğer tutaydı, kan pıhtılasma sorunum vardı..o pıhtılasma olmasın die 9 ay boyunca iğne yapıcakdım kendim..ona bile razıydımm (

o taraflarda çokmuşş ondan ucudur... buralar da yok ya karaborsa ondan pahalı olsa gerek...

yaww.. ne olursa olsun kısçem.. sonuçta Türkiye sınırları içerisinde değil miyiz ??
bütün sehirlerde bu kadar pahalı olmasına ne gerek var ki.. :44::44:

aha pahalı olduğundan datlı bilem yapamıyok

sanki dersin. taaaa Avustralya 'lardan geliyor

Son düzenleme:

oooo gonzalezim kalkmış çok şükür
kızçem uyandığımdan beri başım ağrıyosağdan sağdan geliyolar bana
yok gonzalezim yemicem kendime yulaflı bisküviler aldımonlardan yicem ama kahvaltı yaparım ilaçlarım var çünküm.zaten aç kalarak kilo verilirmiyaw 4 kilo fazlam var ahh bi verebilsem manken gibim olcam vallatabi sen zayıfsın konuş bakalım
misafirde iptal olmuş.bence onlar korkmuşlardır zehırlenırız diyemoyuzden gelmemişlerdir
şaka falan biyana Allah rahmet eylesin ....
enişteme içirme şunları gonzalezim bünye kaldırmaz bak allah korusun diikkat edin alaalageçmiş olsun eniştemin midesine inşallah bugün geçer
gonzalezim beynim dönüyo yaw başıda geçtim vallabu gidişle sana kadar gelirim bi tempoyu yakalım

ee bi boğaz turuda atmak isterseniz kapı açık

hayalotum kmiblir kaç kilo verdi yürürkene
eğer park gibi bi yerde yürüyüş yapıyosa, önünde ki ağacı görse dicekdim
valla bitanem 1buçuk litre su içtim , yürürkenede 3 defa wc ye girdim suyu boşaltmaya100 gram almışımben anlamadım bu işten yahu 2 saat boşunamı yürüdüm kine

biraz evi toplım gelirim yine öpüyorum hepinizi
ha bu arada bu kkdan biri doğuruyodu rüyamda hamilelerden ama kimdi bilmiyorum
ben asetonuma yordum sancısız bi doğumu oluyomuş bebeği kucağıma alıyodum hatta
asetonum rüyamdaki sensen eger sancısız bi şekilde doğuruveririsin inşallah

herkese iyi günler. kızlar size bi sorum olcak. pkoluyum 18 aydır bebiş için uğraşıyrz 4-5 defa çatlatma iğnesi kullandım tabi sonuç hüsran en son drmu değiştirdim. 28 martta regl olmuştum 5 nisanda rahim filmi çektirdim şükürler olsun temiz çıktı. doktorum korunma hsgden sonra gebe kalma ihtimali daha fazla dedi 3 ay ilaç kullanmıcaz dedi. adetim 4 gün gecikti. bana kalsa pek bi belirtim yok sadece 1 haftadır çok sık wcye çıkıyrm ve kasıklarımda inanılmaz ağrılar oluyor. bugün kan tahlili yaptırmaya sağlık ocağına gittim sonuçları yarın verceklermiş. dönüşte eczaneden test aldım geldim yaptım ve ne yazık ki negatif saat 10dan beri ağlıyorum. sizce neden reglim bu kadar gecikti acaba enfeksiyon mu kaptım yoksa yine mi kist oluştu diye korkuyorum. aranızda hsgden sonra enfeksiyon kapan yada tekrar kist oluşan var mıı???????

korktuğum yine oldu.bu ay da olmadııııııı
pazar günü adet oldum yine.tam 30 günde adet oldum.ovulasyon tarihlerimide tutturmuşum aslında 14. ve 16. gün ilişkiye girdiğim, kalkmadan yattığım vs halde yine olmadı.artık önümüzdeki aya nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…