Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

mesela ne vitamını tatlım adam 3 ay hap kullandı ama sonucumuz dogru cıkmadı ılıskı yasagı 3 gündü biz 12 olarak uyarladık daa

c vitamini hizlandiriyomus..e vitaminide cogaltiyomus .....yaw 12 gün cok uzun bi süre..iyice tembellesmistir spermler..en fazla 4 gün perhiz veriliyo....

Son düzenleme:
c vitamini hizlandiriyomus..e vitaminide cogaltiyomus diye.....yaw 12 gün cok uzun bi süre..iyice tembellesmistir spermler..en fazla 4 gün perhiz veriliyo....

ehhhmmm sey son ılıskıede kanamam olmustu ertesi gün yoktu ama bısey 1 hafta kandan dolayı beraber olmadık kanın ne oldugunu bılemedık korktuk sonrada adam yorgun geldı ben yorgun oldum derken 12 gün oldu

ehhhmmm sey son ılıskıede kanamam olmustu ertesi gün yoktu ama bısey 1 hafta kandan dolayı beraber olmadık kanın ne oldugunu bılemedık korktuk sonrada adam yorgun geldı ben yorgun oldum derken 12 gün oldu

canim benim bence bu test gecersiz.cünkü cok uzun bi süre..hic sordunuzmu bu kadar perhiz yaptik diye

sormadı demedik bizde bisey baska yerde bıdaha yaptırmayı düsünüoz

siz testi tekrar yaptirin,canim benim..belki durum okadar kötü degildir...en fazla bu sefer 4 gün yapin perhizi bakin bu sefer sonuc ne cikacak...

Son düzenleme:
ben geldimya yazdıklarınızı okuyunca bugün ilk defa güldüm ben allah razı olsuncanlar sıcak su olayı şöyle.başka bir topikte bir arkadaşın yolunu zamanında bir teyze kesmiş.demişki senin rahmin çok aşağıda.1pet şişeye.dayanabileceğin sıcaklıkta su koy ağzını sıkıca kapa.ilk 20 dakka rahmin sağ tarafına koy .sonra sol tarafına sonra tam ortasına böyle 45 dakkaya yakın bekle demiş.daha sonra hafıf kasıklarını ovar gibi yukarı çek demiş.sıcak olunca organlar gevşiyomuş rahatlıyomuş bunun sonrasında ilişkiye girin demiş.ilişki öncesi yarım saat kadar idrarını yapmış ol demiş.kız bunu her ilişkide denemiş.o ay hamile kalmış.ama ben bidefa yaptım.devamını getirmedim.üşendim hep.aslı nedir bilmiyorum ama söylenen bu.bide eşim kızdı bana şişenin kapağı açılcak yada patlıcak diye korktu yancam sandı yapamadım ben.

kız senin allah cızırtını vermesin emibende temelli gidiyon bidaha hiç gelmiceksin sandım kalpten gidiyodum vallahigit bakem anacına 2 3 gün hiç görememekten iyidir napalımgirmeye çalış arasıra ahanda işte şimdiden özledim valla

oyy ttatlımm sen korkma ben sizi bırakırmıyım hiççarada gelcemm annişlerde telden internet arıza veriyo ama aklımda sizde haaa.müptela olmuşum kız ben sizle sohbeteee

oyy ttatlımm sen korkma ben sizi bırakırmıyım hiççarada gelcemm annişlerde telden internet arıza veriyo ama aklımda sizde haaa.müptela olmuşum kız ben sizle sohbeteee

oley oley oley oleybebem çok özletme nolur.yarın dua et kız çok beklenen sınav yarın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…