- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.761
vitamin kullandir canim benim...
mesela ne vitamını tatlım adam 3 ay hap kullandı ama sonucumuz dogru cıkmadı ılıskı yasagı 3 gündü biz 12 olarak uyarladık daa
c vitamini hizlandiriyomus..e vitaminide cogaltiyomus diye.....yaw 12 gün cok uzun bi süre..iyice tembellesmistir spermler..en fazla 4 gün perhiz veriliyo....
ehhhmmm sey son ılıskıede kanamam olmustu ertesi gün yoktu ama bısey 1 hafta kandan dolayı beraber olmadık kanın ne oldugunu bılemedık korktuksonrada adam yorgun geldı ben yorgun oldum derken 12 gün oldu
canim benim bence bu test gecersiz.cünkü cok uzun bi süre..hic sordunuzmu bu kadar perhiz yaptik diye
sormadı demedik bizde bisey baska yerde bıdaha yaptırmayı düsünüoz
siz testi tekrar yaptirin,canim benim..belki durum okadar kötü degildir...en fazla bu sefer 4 gün yapin perhizi bakin bu sefer sonuc ne cikacak...
bakalım randevu alcam ptesiaraya 1 girmesi gerekıomus herhaldee :44::44::44::44::44:
oyy ttatlımm sen korkma ben sizi bırakırmıyım hiççkız senin allah cızırtını vermesin emibende temelli gidiyon bidaha hiç gelmiceksin sandım kalpten gidiyodum vallahi git bakem anacına 2 3 gün hiç görememekten iyidir napalım girmeye çalış arasıra ahanda işte şimdiden özledim valla
hosgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
oyy ttatlımm sen korkma ben sizi bırakırmıyım hiççarada gelcemm annişlerde telden internet arıza veriyo ama aklımda sizde haaa.müptela olmuşum kız ben sizle sohbeteee
hoşbulduk canımın içimerakla beklenen sıcak su tarifi yukarıda okudunmu bu arada loorim hoşgeldin
hoşbulduk canımın içimerakla beklenen sıcak su tarifi yukarıda okudunmu bu arada loorim hoşgeldin
oyy ttatlımm sen korkma ben sizi bırakırmıyım hiççarada gelcemm annişlerde telden internet arıza veriyo ama aklımda sizde haaa.müptela olmuşum kız ben sizle sohbeteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?