Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hosbulduk bebegim ya bende okudum hayalot ama rahim dusuklugu icin mi o hic bir problem yoksa da yapilabilirmi?

valla canım benim kız kkda falan okumuş öncesinde sıcak suyun etkisi varmış ben rahmimi yukarı doğru bastırmadım ama sıcak su koymuştum bir defasında.

selam cnmmm.kızlara güzel haberini verdin mi tatlımm

hani nerde ben niye göremiyorum yawsen söyle bari neymis o güzel haber

scorpionsum yaw sende biseyler yazip kaciyosun... yoksa yine yazamiyomusun,mutfaktamisin

Son düzenleme:
bende araniza yeni katildim bebis yoksa bilgilenmek istiyosun ve kendimi burda buldum.benimki daha bi degisik rahim duvarinda FIBROME var 6 ay oldu ama bebisim yok 3 senelik evliyim daha onceleri bebisimin olmayacagini bilseydim dogum kontrol hapini kullanmazdim 6 ay once hapi birakiyorum diye doktora gittigimde rahimimde sorun oldugunu ogrendim ee tabii haliyle yikildim 25 ekim randevum var bakalim ne dicek

fibrome ne canim benim biraz aciklasan....:44::44::44:

hoşgeldin canım aramıza .söylediğin kelime çok yabancı geldi allah yardımcın olsun canım.hayırlısı bakalım

Sende nasil bir etki oldu peki

slm arkadaşlar... bende yeni üyelerdenim aranızda yaklaşık 2 aydır takip ediyorum sizi ve kendimibuldum sizde adet olmama 3gün var ve nerdeysealdığım nefesi bile hamilelik belirtisi olarak düşünüyorum kafamı dağıtamıyorum sadece ona odaklandım çok istiyorum bi bebeğim olsun allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah bizlerede sabır...

Selam canim aramiza hosgeldin herkes hemen hemen geciktiginde ayni hisleri yasiyo emin ol ama seninki daha gecikmemis bile bence sakin ol ve akisina birak gectikten 5-6 gun sonra idrar testi yap derim yada kan onu sen bilirsin.. Ama biraz daha sabirli ol biliyorum bizlere SABIR kelimesi cok ters ama Allah veriyor sabrini bizde cok istiyoruz bi bebis ama hakkimizda hayirlisi diyoruz sende boyle dusun insallah guzel haberlerini aliriz

canim benim bu kadarda kaptirma kendini.... is olacagina varsin...valla benimde 5-6 günüm var ama hic kafama takmiyorum...hic belirti varmi diye düsünmüyorum bile....simdiden kendimi adet görmeye hazirladim...böylesi daha iyi sonradan psikolojim bari bozulmuyo...

sanirim turkcesi kistten buyuk birazcik tehlikeli fransada yasiyorum kist degil dedi birazcik degisikmis. her adet kanamanla buyuyo benimki rahimin tamamen dis duvarinda olsa alinmasi mumkun ama benimki hem dista hem icte birlesik bilmiyorum ne olcak nasil olcak allah yardimcim yardimcimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…