- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.781
Hosbulduk bebegim ya bende okudum hayalot ama rahim dusuklugu icin mi o hic bir problem yoksa da yapilabilirmi?
selam cnmmm.kızlara güzel haberini verdin mi tatlımm
valla canım benim kız kkda falan okumuş öncesinde sıcak suyun etkisi varmış ben rahmimi yukarı doğru bastırmadım ama sıcak su koymuştum bir defasında.
Sende nasil bir etki oldu peki
hiç bir yan etkisini hissetmedim açıkcası 1 gün yaptığım için yararını görmedim sonuç ortada zaten
hani nerde ben niye göremiyorum yawsen söyle bari neymis o güzel haber
scorpionsum yaw sende biseyler yazip kaciyosun... yoksa yine yazamiyomusun,mutfaktamisin
bende araniza yeni katildim bebis yoksa bilgilenmek istiyosun ve kendimi burda buldum.benimki daha bi degisik rahim duvarinda FIBROME var 6 ay oldu ama bebisim yok 3 senelik evliyim daha onceleri bebisimin olmayacagini bilseydim dogum kontrol hapini kullanmazdim 6 ay once hapi birakiyorum diye doktora gittigimde rahimimde sorun oldugunu ogrendim ee tabii haliyle yikildim 25 ekim randevum var bakalim ne dicek
bende araniza yeni katildim bebis yoksa bilgilenmek istiyosun ve kendimi burda buldum.benimki daha bi degisik rahim duvarinda FIBROME var 6 ay oldu ama bebisim yok 3 senelik evliyim daha onceleri bebisimin olmayacagini bilseydim dogum kontrol hapini kullanmazdim 6 ay once hapi birakiyorum diye doktora gittigimde rahimimde sorun oldugunu ogrendim ee tabii haliyle yikildim 25 ekim randevum var bakalim ne dicek
Kac gun yapilmasi gerekiyomus ki tatlim valla bulamadim suanda o yaziyi
Neredesin tatlim her yere yazdim gormedin herhalde
valla maus nereye sürüklerse ordayim...bi türlü bi yerde sabit kalamiyorum .. o yüzden yazilanlarida kaciriyom bazen
Sende nasil bir etki oldu peki
slm arkadaşlar... bende yeni üyelerdenim aranızda yaklaşık 2 aydır takip ediyorum sizi ve kendimibuldum sizde adet olmama 3gün var ve nerdeysealdığım nefesi bile hamilelik belirtisi olarak düşünüyorum kafamı dağıtamıyorum sadece ona odaklandım çok istiyorum bi bebeğim olsun allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah bizlerede sabır...
slm arkadaşlar... bende yeni üyelerdenim aranızda yaklaşık 2 aydır takip ediyorum sizi ve kendimibuldum sizde adet olmama 3gün var ve nerdeysealdığım nefesi bile hamilelik belirtisi olarak düşünüyorum kafamı dağıtamıyorum sadece ona odaklandım çok istiyorum bi bebeğim olsun allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah bizlerede sabır...
Belli valla atlamissin yine supurgene geziyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?