- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.801
sanirim turkcesi kistten buyuk birazcik tehlikeli fransada yasiyorum kist degil dedi birazcik degisikmis. her adet kanamanla buyuyo benimki rahimin tamamen dis duvarinda olsa alinmasi mumkun ama benimki hem dista hem icte birlesik bilmiyorum ne olcak nasil olcak allah yardimcim yardimcimiz olsun hepimizin
sanirim turkcesi kistten buyuk birazcik tehlikeli fransada yasiyorum kist degil dedi birazcik degisikmis. her adet kanamanla buyuyo benimki rahimin tamamen dis duvarinda olsa alinmasi mumkun ama benimki hem dista hem icte birlesik bilmiyorum ne olcak nasil olcak allah yardimcim yardimcimiz olsun hepimizin
hamlemisin çabuk söle
hamlemisin çabuk söle
amin aslinda engel degil dediler 3 doktor incelemesi altindayim dusunun artik ama hamile kalamiyorum hamile kalinca buyur bebekle birlikte belki zara verebilir dediler belki dusuk yaparsin devamli dediler hamile kalmis bir cocugum olmus olsaydi hemen alcaklardi ama olmadigi hamilelikten sonra bakacaklar durumuma bakilim olursa tabii
Evet kızlar bugün kan testi yaptırdım..Darısı sizlere inşallahhh
selaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya bu kaçakhayal bana küsmü selam bile vermiyo bana
sevindim adina canim bunun icin ozel neler yaptin anlatsana azcik bize
Ovulasyon testi kullandım canım çok işime yaradı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?