Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim dedigini hic duymadim Allah yardimcin olsun insallah oncelikle sagligina kavusur sonrada bebegini kucagina alirsin..

anladim..allah yardimcin olsun canim benim..peki hamile kalmana engelmi yada bi zarari varmi hamile kaldiktan sonra...

kesinlikle doğru söylüyorsunuz benim adetim gününü hiç şaşmazken bebeğimi bekliyorum diye 1hafta gecikmeyle geliyo ve çok üzülüyorum sanırım bu ay yumurtlamayı yakaladık belkide bu yüzden daha çok heyecan var içimde

amin aslinda engel degil dediler 3 doktor incelemesi altindayim dusunun artik ama hamile kalamiyorum hamile kalinca buyur bebekle birlikte belki zara verebilir dediler belki dusuk yaparsin devamli dediler hamile kalmis bir cocugum olmus olsaydi hemen alcaklardi ama olmadigi hamilelikten sonra bakacaklar durumuma bakilim olursa tabii

hayırlısı olsun canım benim rabbim şifa versin.sanada güzel sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…