Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım dını yonden soruyosan sat ılk lekelendıgın gun ama doktorlar sat olarak sokuldugu gunu baz alıyorlar

bazen öyle doluyorum ki.. tamam olmasınn..!!! bunca uğrastığıma canım dayanmıyo.. canımdan bezdim.... dercesine yorgunluğumu anlıyorum ama..

bazen de bebis görüyorum,istiyorumm bebis sevesim, benim olsun istiyorum yüreğimi, etrafımı doldurucak birsey olsun istiyorum olmuyo ağlamak geliyor ... :'(

birde etrafın hep bana soruşları yok mu... ???

-- bebeğiniz yok mu.. --- bebeğiniz var mı ...

yahu bisey varsa görürsün, yoksa da görmezsin.. sormanın ne alemi var..

bazen evde knde halimeyken.. biri böyle sorduğunda :

--- herseyi sormamak lazım !...

diyeyim diyorum..

ama bazen de.. öyle bi yerde denk geliyor ki.. bu diyeceğimi unutuyorum..

sorana da " yok " deyip geçiyorum ama snradan da sinir oluyorumm, aklıma gelmeyip öyle diyemediğim için ..

Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş

umudum canım benim ?sakın umudunu yitrme inşallah o güzel bebişin birgün gelicek seni bulucak biraz daha sık dişini kuzum nolursun...

priorim sen nasılsın canım benim

Son düzenleme:
umudum canım benim ?sakın umudunu yitrme inşallah o güzel bebişin birgün gelicek seni bulucak biraz daha sık dişini kuzum nolursun...

priorim sen nasılsın canım benim

sağol yafrukuşş iyiyim çalışıyorum hala bitmedi mesaiii.... sen nasılsın moraller nasıl bakalım

slm kızlar herkese nasılsınız bakalım priori inş hamilesindir benimde bat 6 nisan bakalım artık ama ben bu aydan hç ümitli değilim hç bir belirti yok ...

sağol yafrukuşş iyiyim çalışıyorum hala bitmedi mesaiii.... sen nasılsın moraller nasıl bakalım

pek ii değilm yaa doktorum aradı eğer iltihap geçmezse tek seçenek kalıyor o da tüp bebek diyor offff çıldrcam...peki tüp bebekte en az 3 yıllık evli olmak şartı var diyorlar bilgin varmı canm

slm kızlar herkese nasılsınız bakalım priori inş hamilesindir benimde bat 6 nisan bakalım artık ama ben bu aydan hç ümitli değilim hç bir belirti yok ...

bende hiçbişeyin belirtisi yok.. ne kırmızıların ne bebişinn... :44:

pek ii değilm yaa doktorum aradı eğer iltihap geçmezse tek seçenek kalıyor o da tüp bebek diyor offff çıldrcam...peki tüp bebekte en az 3 yıllık evli olmak şartı var diyorlar bilgin varmı canm

bilmiom ki kuzum ben o konuları ama bak kafama bişi takıldı... sen kimyasal gebelik geçirdin.. bu senin normal yoldan hamile kalabildiğini gösterioo.. başka bi hastaneyi denesen canım

bilmiom ki kuzum ben o konuları ama bak kafama bişi takıldı... sen kimyasal gebelik geçirdin.. bu senin normal yoldan hamile kalabildiğini gösterioo.. başka bi hastaneyi denesen canım

myasal gebelik geçirmemein sebebide tüplerde genişleme olduğndanmış mlesef... bakalm artık düzelmezse ya ameliyat olcaz ya
da tüp bebek tabi olursa zaten diğer ay istanbula gtcem ablam kendi doktoruylada konşmuış benm durumumu hemen atalsn gelsn dedmş ama benm dersler var bırakp gdemem oyzden maysta gtcem :14

Son düzenleme:
karam sen şimdi dr a gitcen mi öğrenir öğrenmez beklicen mi napmaı planlıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…