- 15 Eylül 2012
- 8.429
- 6.895
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.101
hayalottt ne dicem benn bak sana.. bilemedim şimdi tek başıma... geçen ay benim bat karıştı.. ayın 3 ü ve 4 ünde asscikk asscikk k.rengi leke geldi asıl ayın 5 inde başladı .. benim sat şimdi 3 ü mü 5 imi geçen ayki..:44::44: eğer 3 üyse bugün bat oluoo ve bende hiç bi kırmızı belirtisi yokk... azıcık gögüs uçlarım elleyince acıyo o kadar... eğer sat 5 nisansa o zaman bat 5 mayıs beklicem az daha
canım dını yonden soruyosan sat ılklekelendıgın gun ama doktorlar sat olarak sokuldugu gunu baz alıyorlar
Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş
........................................
Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş
umudum canım benim ?sakın umudunu yitrme inşallah o güzel bebişin birgün gelicek seni bulucak biraz daha sık dişini kuzum nolursun...
priorim sen nasılsın canım benim
sağol yafrukuşş iyiyim çalışıyorum halabitmedi mesaiii.... sen nasılsın moraller nasıl bakalım
slm kızlar herkese nasılsınız bakalım priori inş hamilesindir benimde bat 6 nisan bakalım artık ama ben bu aydan hç ümitli değilim hç bir belirti yok ...
pek ii değilm yaa doktorum aradı eğer iltihap geçmezse tek seçenek kalıyor o da tüp bebek diyor offff çıldrcam...peki tüp bebekte en az 3 yıllık evli olmak şartı var diyorlar bilgin varmı canm
bende hiçbişeyin belirtisi yok.. ne kırmızıların ne bebişinn... :44:
aaaaa süper tebrik ederim tatlım hiihhhh inanmıorum çok güzel bi haber bu yaaaaagel bi öpem seni wooooowwwwwwwwww
bilmiom ki kuzum ben o konuları ama bak kafama bişi takıldı... sen kimyasal gebelik geçirdin.. bu senin normal yoldan hamile kalabildiğini gösterioo.. başka bi hastaneyi denesen canım
tatlımmm tebrik ederimmm.. dur halayını çekelimmm:118::118::118::118::118::118::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?