Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karam sen şimdi dr a gitcen mi öğrenir öğrenmez beklicen mi napmaı planlıosun

bana kalsa yarın gidicektim doktoruma ama sağlık ocağındaki ebe salı günü git bi kaç gün daha değerler yükselsin dedi. valla içim içimi yiyoo keseyide bi görseydim hayırlısıyla.

çok sağol canım darrısı tüm isteyenlerin başına rabb,im herkese nasip etsinn. bende öptüm yavrukuşummmmmm

tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin peki belirtilerin var mı şu an 3 haftalıksa adetin geçtimi yoksa batına varmı daha ?ay çok soru sordum kusura bakma

tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin peki belirtilerin var mı şu an 3 haftalıksa adetin geçtimi yoksa batına varmı daha ?ay çok soru sordum kusura bakma

çok sağol canım darısı sizlere inşşşş.... adetim geçti 5-6 günzaten her ay test yapıyrm bu ay da yok diye gittim pztesi 4.2 çıktı değerimiz şimdi yetm,işleri aşmışızz

karam_karm gözün aydın canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....

çok sağol canım darısı sizlere inşşşş.... adetim geçti 5-6 günzaten her ay test yapıyrm bu ay da yok diye gittim pztesi 4.2 çıktı değerimiz şimdi yetm,işleri aşmışızz

aaammmmiiiiiiiiiiiiinnnnn diyeyim herkes adına ...sağlıkla kucağına alırsın inşallah

karam_karm gözün aydın canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....

amin canım sağlıcakla sorunsuz geçiriiz inş. aylarımızı. okunan mübarek ezan-ı şerif hürmetine rabbim istyen herkese nasip etsin. ben bugün ki duygularımı analatamam. herkes yaşar bu duyguları inş...

kuzummm bizim şer bildiğimizde hayır vardır.. sabırla bekle bakalım canım benim.. Rabbim yardımcın olsun.. dua et bol bol..

Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş

canim benim yaa cok sevindim kizzz onceki yazdklarini okudm da nasilda karamsarmissin cok iyi oldu Rabbim yuzunu guldurdu ins kucagina almayida nasip etsn tabi bzede dua et hamissin artik kabul olur ins :)))))))))

canım benım Rabbım kucagınada almayı nasıp etsın hayırlısıyla kac yıllık evlısın cnm yas kac ne kadr oldu bebıs ısteyelı cok soru sordum

canim benim yaa cok sevindim kizzz onceki yazdklarini okudm da nasilda karamsarmissin cok iyi oldu Rabbim yuzunu guldurdu ins kucagina almayida nasip etsn tabi bzede dua et hamissin artik kabul olur ins :)))))))))

inş.. canım darısı sizlerin başına sizlerinde en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız burdannn. Hemde ne karamsardım canım yaa. kesin tüp bebeğe kaldık diyodum ondan bile umudum yoktu. kaç defa çatlatma iğnesi oldum. geçen ay doktoorumu değiştirdim rahim filmi çekindim ve bu ay bebeğim bize gelmişş... inş.. bu ayda sizler hamiş olursunuz bebeklerimiz beraber büyür. ben her doğum yapan arkadaşımın bebeğinin kulağına, sen meleksin benimde meleğime söyle annesi sabırsızlıkla seni bekliyo de derdim. çok şükür bugünleride gördüm. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn meleklerini inş... Dularım sizlerle canlarımmm

canım benım Rabbım kucagınada almayı nasıp etsın hayırlısıyla kac yıllık evlısın cnm yas kac ne kadr oldu bebıs ısteyelı cok soru sordum

amin sağol canımmm. 20 aylık evliyim hiç korunmadık yaklaşık 15 aydır tedavi görüyorum. 25 yaşındayım tatlımmm. Darısı başına inş..

tayzesi annesi pek anlamıyo ki bu işlerden daha yeniyiz biz bu sitede nasıl yapılıyo canım ooo..

profilini düzenle war ya koca bi sayfa çıkıo orda ewlilik tarihi beklenen tarih die orda bebekle ilgili olanı dolduruosun sanırım hayalotum gelsin sana aşama aşama anlatır hıııı ebelerden çok korkarım bn ama wardır bi bildiği demek

karammmmm bu ay ki 2. hamiş sensinnnn...

haydi bakalımmmm gelsin 3. hamişşş

Son düzenleme:
yaa kızlar hayalotum nerde o belkim yardımcı olur bana yada umudum.??

yaa kızlar hayalotum nerde o belkim yardımcı olur bana yada umudum.??

kuzummm umut yemek yapıooo.. eşi geldi gelecekk.... hayalot da dışardaydııı.. çarşıya çıkcaktııı döndü mü bilmiommm .. gelirlerrr bebemmmmm konuşur rahatlarsın..

tamam canım denicem bakalım yapabilcem mi? bizim ebemiz çok tatlıı kadın ara ara arıyodu beni hamile misin diye hep yok daha değilim olunca haber vercem size diyodum. bugün o bana haber verdii o da çok sevindi çünkü ne kadar çok istediğimi biliyodu

amin sağol canımmm. 20 aylık evliyim hiç korunmadık yaklaşık 15 aydır tedavi görüyorum. 25 yaşındayım tatlımmm. Darısı başına inş..

amın canım ınsallah
bende 20 aylık evlıyım ve bız 3ay korunduk sankı ılk gunden kalcakmıs gıbı28 yasındayım ve 5cm 3 cm caplarında mıyomlarım var doktorum 6 ay klomen tedavısı verdı daha 3 ay oldu batım 16 mayıs bakalım artık 6 ayda olmazsa mıyomlarımı aldırmam lazımmıs ve cok rısklı korkuyorum kanama cok olursa rahımı alabılıyorlarmıs rahım fılmı ıstedı ondanda korktum acısından degıl oda rısklıymıs bakalım cesaretımı toplarsam cekılcem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…