- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.121
çok sağol priorimmm. ben bile inanamıyrm. 3 haftalıkmışız daha :))))
karam sen şimdi dr a gitcen mi öğrenir öğrenmez beklicen mi napmaı planlıosun
çok sağol canım darrısı tüm isteyenlerin başına rabb,im herkese nasip etsinn. bende öptüm yavrukuşummmmmm
ya şu alta bebiş takipi yapsana görelim bakim tezesinin kuzusu
tebrikler canım allah kucağınada almayı nasip etsin peki belirtilerin var mı şu an 3 haftalıksa adetin geçtimi yoksa batına varmı daha ?ay çok soru sordum kusura bakma
çok sağol canım darısı sizlere inşşşş.... adetim geçti 5-6 günzaten her ay test yapıyrm bu ay da yok diye gittim pztesi 4.2 çıktı değerimiz şimdi yetm,işleri aşmışızz
karam_karm gözün aydın canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....
myasal gebelik geçirmemein sebebide tüplerde genişleme olduğndanmış mlesef...bakalm artık düzelmezse ya ameliyat olcaz ya
da tüp bebektabi olursa zaten diğer ay istanbula gtcem ablam kendi doktoruylada konşmuış benm durumumu hemen atalsn gelsn dedmş ama benm dersler var bırakp gdemem oyzden maysta gtcem :14
aaammmmiiiiiiiiiiiiinnnnn diyeyim herkes adına ...sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş
amin canım sağlıcakla sorunsuz geçiriiz inş. aylarımızı. okunan mübarek ezan-ı şerif hürmetine rabbim istyen herkese nasip etsin. ben bugün ki duygularımı analatamam. herkes yaşar bu duyguları inş...
canim benim yaa cok sevindim kizzz onceki yazdklarini okudm da nasilda karamsarmissin cok iyi oldu Rabbim yuzunu guldurdu ins kucagina almayida nasip etsn tabi bzede dua et hamissin artik kabul olur ins :)))))))))
canım benım Rabbım kucagınada almayı nasıp etsın hayırlısıylakac yıllık evlısın cnm yas kac ne kadr oldu bebıs ısteyelı cok soru sordum
tayzesi annesi pek anlamıyo ki bu işlerden daha yeniyiz biz bu sitede nasıl yapılıyo canım ooo..
yaa kızlar hayalotum nerde o belkim yardımcı olur bana yada umudum.??
profilini düzenle war ya koca bi sayfa çıkıo orda ewlilik tarihi beklenen tarih die orda bebekle ilgili olanı dolduruosun sanırım hayalotum gelsin sana aşama aşama anlatır hıııı ebelerden çok korkarım bn ama wardır bi bildiği demek
amin sağol canımmm. 20 aylık evliyim hiç korunmadık yaklaşık 15 aydır tedavi görüyorum. 25 yaşındayım tatlımmm. Darısı başına inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?