- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.141
tamam canım denicem bakalım yapabilcem mi? bizim ebemiz çok tatlıı kadın ara ara arıyodu beni hamile misin diye hep yok daha değilim olunca haber vercem size diyodum. bugün o bana haber verdii o da çok sevindi çünkü ne kadar çok istediğimi biliyodu
karammmmm bu ay ki 2. hamiş sensinnnn...
haydi bakalımmmm gelsin 3. hamişşş
amin priorim umudum hayalotum sen böleee sırayla gidelim yaaaaaa
kiz Allah iyiligini versin valla aglattin beni zaten sulugozuminş.. canım darısı sizlerin başına sizlerinde en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız burdannn. Hemde ne karamsardım canım yaa. kesin tüp bebeğe kaldık diyodum ondan bile umudum yoktu. kaç defa çatlatma iğnesi oldum. geçen ay doktoorumu değiştirdim rahim filmi çekindim ve bu ay bebeğim bize gelmişş... inş.. bu ayda sizler hamiş olursunuz bebeklerimiz beraber büyür. ben her doğum yapan arkadaşımın bebeğinin kulağına, sen meleksin benimde meleğime söyle annesi sabırsızlıkla seni bekliyo de derdim. çok şükür bugünleride gördüm. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn meleklerini inş... Dularım sizlerle canlarımmm
canlarım benım kocam gelmeden gıdeyım yemek yapayımpc basında gormesın benı hepınız Allaha emanet olun
kiz Allah iyiligini versin valla aglattin beni zaten sulugozumbende melegimi istiyorum artk ( Allahm nolur karami bi daha aglatma bizim yuzumuzude guldur artk amin..
amin canım rabbim hiç birimizi ağlatmasın. çocuk özlemini çok iyi biliyorummm hele bide çevre faktörüde ekleniyosa çok zor. düşün eşimin anneannesi bana kısır dedi. ama şükür ki rabbim bu günü gösterdi inş.. tez zamanda darısı sizlere
benim işlerden şuan habersizim ilaçlarımı kullanıyorum bitanem.inşallah haziran başı yada ortası gibi doktorla konuşcazhosbulduk canım
nassın ya? ne var ne yok senın ısler ne alemde?
ben ardarda fos cıkıom baksana napsamkı
ovu testı almaya calıstım gıttıgıdıyordan bankamatık kartla alamadım kredı kartımı olması gerekıor acaba
gıttıgıdıyor guvenılırmı ya?
bitanem allah sendende razı olsun.hiç bişey yapmadıkki kuzumsaol kuşum.. Allah razı olsun..
bir ilaç yüzüne benim için seferber oldunuz..
biliyom kuzum, net de de satışı yok..
o ilk sordğn eczanede ki bayanın bilmediği belli..
cünkü bu ilaç vitamin desteği olduğu için devlet ödemiyo zaten..biz cepten alıcakmışız o hapı..
net de ki satış fiyatı 85 tl civarlarında ama orda da yok..
bana sanki bulunabilen bi ilaçmış gibi..
hemsireme dedim ki.. eğer buludğumuz yerde getirdiklerinde kaç kutu kullanmam lazımsa, o kadar alalım dedim..
bana diyo ki.. bittikçe , bitmeden önce isteyin, 1ay kullancaksınız...
anasını satim..vallahi bütün sinirim tepemde... sanki PAROL alıyoruz yaa.. eczaneye her gititğimde olsun !!!!!!
Allahım ne günlere kaldık Yarabbim tükendim artık .. sen yardım eyle....amiinnn..((((((((
Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş
pek ii değilm yaa doktorum aradı eğer iltihap geçmezse tek seçenek kalıyor o da tüp bebek diyor offff çıldrcam...peki tüp bebekte en az 3 yıllık evli olmak şartı var diyorlar bilgin varmı canm
yaa kızlar hayalotum nerde o belkim yardımcı olur bana yada umudum.??
profilini düzenle war ya koca bi sayfa çıkıo orda ewlilik tarihi beklenen tarih die orda bebekle ilgili olanı dolduruosun sanırım hayalotum gelsin sana aşama aşama anlatır hıııı ebelerden çok korkarım bn ama wardır bi bildiği demek
karamım bizde hamişlerin ilk halayı çekilir çekilmeden olmaz şimdik sen oturuyon biz halayımızı çekçez tebrik ederim canbonum .rabbım sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah
karam karam
şimcik kullanıcı kontrol paneline gir
solda profilimi düzenle var ona tıkla
daha sonra sayfayı indirdiğinde beğinizin tahmini doğum tarihi yazar o kısma tarihi bu şekilde yazıcaksın gg-aa-yyyy
bu tarihi hesaplamak için zaten orada koyu renkli bi bölümde hesaplıyıcı programı koyulmuş.yada doktoruna sorcan kızçem tahmini doğum nezaman diye
beste kızçem sende bu işleri biliyon he
haydık hayırlısı olsun
çok sağol hayalotumm teyzeleri halayı çeksin biz bebişimle alkışlıyrz siziiii. inş... isteyen herkesinnn halayını çekeriz hep beraber canımmmm
canbonum şimdik tüplerin tıkılı ve ilaçla açılmassa eğer sanıyorum laparoskopiyle tüpler açılmaya çalışır.açıldıktan sonra zaten normal şekilde hamile kalabilirsin.ama laparoskopi her doktor yapamaz ben bu olayı düşünürken çok sitede okudum rahimde yapışıklıklara neden olabiliryor.oyüzden bilinmiş yerde güvenilir doktorlarda yaptırman en iyisi
tüp bebeğe gelince valla ben kendi adıma çok mutluyum geçtim diye kızçem.Herşey yolunda giderse sonu bebek Rabbim izin verirse ve oranları çok yüksek.tüp bebek yaptırıken konuşman lazım doktorla devlet hastanesinde laparoskopi yaparlar oda olmasa histeroskopi kesin yapılıyor.ve en az 2 defa aşılama denemek zorundasın.daha sonra tüp bebek raporu alıyosunuz ondan sonra tüp bebek yapılıyor.ben buyüzden devleti seçmedim uzun ve yıpratıcı bi süreç çünkü :26:ben direk özel tüp bebek merkezine gittim zaten adam dedi yaşınız genç isterseniz 1 kere deneyelim ama biz istemedik tüp daha garantili yinede.Tabiki bunun sonucundada olmaz belki Rabbim büyüktür.bide devlette sene istiyolar zaten bu dediklerimden senin geçmen 1 seneyi hayli hayli geçer...okadar yıpranma derim ben sana ..ama özel merkezlerdede seneye bakılıyormu durum nasıl işliyor orasını bilmiyorum.çünkü benim sene olayı müsait kalıyorki gittiğimdede doktor direk 6 yıl olarak ele aldı 2 senedir istiyor yazmadılar hiç..devlettede aynı şekilde yazmışlardı sanırım direk sene işliyor....ama bi doktorla kalma sakıngerekirse dolaş ameliyatlar korkutucu değil heleki laparoskopi için okuduklarımda pek zorlananını görmedim zaten narkoz veriliyor.ama bulabildiğin iyi doktorlara durumunu anlat derim ben .
hayalotum canım benim şu ayı bi atlatayımda mayıs sonu haziran başında istanbula gelicem inşallah...ablam bugün kendi doktorunada anlatmş benm durumu oda hemen gelsn burda bakalm demş ama dersler falan varya hemen gidemem çocukların notlarını falan halledeym heön gtcem artık araştrp ameliyat olrm ona görede bi yol belirlenir sanırım canım sıkkn nasıl olcak blmyrm çünkü tüplerde genişleme olmasıda sorun dedi doktor...sadece tıkalı olsa belki ameliyatl açılır ama bilemiyorum kafam allak pullak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?