Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

haklısın canım benm bebğim olsunda tek başka bişy istemem hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli anneciklerinin göbüşlerine konuversnler:)

inşallah karamım
ee anlat bakalım neler hissediyosun eşini aradınmı

aradım canım aramam mı sana haberim var dedim hamilesin dimi dedi karşılıklı ağlaştıkkk. zaten sabahtan öğrenene kadar ne oldu ne oldu diye arayıp durdu. o kadar mutluyum ki ağlayıp duruyorum sürekli sevinçten

haklısın canım benm bebğim olsunda tek başka bişy istemem hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli anneciklerinin göbüşlerine konuversnler:)

işte böyleeee:26::26::26::26::26::26:keserim bak görcen bundada bi hayır vardır sağlıklı bi evlat göndersin rabbım sana hayırlı zamanda inşallah

hayalotum peki sana nekadara maal olcağını söylediler mi ilaç tedavi falan??

hayalotum peki sana nekadara maal olcağını söylediler mi ilaç tedavi falan??

bitanem ben 5 -6 yerin fiyatını aldım.
bi hastane vardı aslında 2500+ilaç dediler yorumlara baktım laburatuvar kısmı iyi değilmiş.hamile kalanlarda var ama olmayan olasılık çoktu.benim aklıma fiyat yönünden yatmıştı aslında orası.bu arada istanbulda tüp bebek merkezlerini aradım 4600ile 5500 arası +ilaç.ilaçlarda 1000 ile 2500 arası değişiyormuş.
benim anlaştığım yer 6100 dedi paket fiyat ilaçlarını onlar veriyor ..
ben indirim isteyince 4600 tedavi prgramından yaptırcam.benim ilaçlarım 700 ile 1000 arası olabilirmiş ohss den dolayı.az ilaç kullanılcak çünkü.yani 1000den hesaplasam 5600 oluyo..

Son düzenleme:
Habibtelerim bugün internet gitti telefondan yazamadim nm hayalotummmmmmmm cansun sen cannnnnn canim çok skkin az önce ağladım mnın rahatladimbiraz

Habibtelerim bugün internet gitti telefondan yazamadim nm hayalotummmmmmmm cansun sen cannnnnn canim çok skkin az önce ağladım mnın rahatladimbiraz

habibtemmmmmmmmmmmmmsende cansın canımın içi
noldu kuzum benimde canım çok sıkkın açtım slow müzik ağladım ağlıcam didim bi kızlara bakım kendime gelimsana noldu habıbtem nıye aglıyosun

habibtemmmmmmmmmmmmmsende cansın canımın içi
noldu kuzum benimde canım çok sıkkın açtım slow müzik ağladım ağlıcam didim bi kızlara bakım kendime gelimsana noldu habıbtem nıye aglıyosun

Bizim herif hiç aradığı yok sorduğu yok bizi sadece mesaj anasını arar ama mesaj attimcattim zoruma gidiyor tek basimayim evde hiç merak etmez mı insan sıkıntıdan patlatacağım yaaaaa

hayalotum yani sana toplamı 5600 mü oluyr canmbu arada mayıs sonnda istanbuldaym görüşelmmi:))))

ahhh kuzum benm ağlama sakın bebişini düşün oda üzülr bak bende bugün çoook ağladım

Bizim herif hiç aradığı yok sorduğu yok bizi sadece mesaj anasını arar ama mesaj attimcattim zoruma gidiyor tek basimayim evde hiç merak etmez mı insan sıkıntıdan patlatacağım yaaaaa

bu habibin illa beni arabistana çağırıyor bak benden dimesi habibtem
anasını arıcana karısını arasın alaalaa
yaw senin yanında bizler varız herşeyden önce teyzoşum var elbet onun aklı başına gelecek merak etme sen kuzum üzme kendini ağlıyıpta yok yere canını sıkma.erkek milleti öyle işte bunlar dengesiz oluyolar ben sana diyim hiçç kendini hırpalamaya değmez.hatta sen aradığında oooo çok mutluyum huzurluyum dede o huzursuz olsun keyfi kaçsın onu hakederler ancabak şimdik okşa karnını nasıl sakinleşcen ağlıyıpta teyzoşuda üzme bakem

hayalotum yani sana toplamı 5600 mü oluyr canmbu arada mayıs sonnda istanbuldaym görüşelmmi:))))

şuanlık öyle 5600 .ama doktorum daha ilaç yazmadı sen yinede 6100 ü denkleştir eğerki ilaçların geçerse zorda kalmayın dedi kuzum
istanbulamı geliyongörüşelim evettttttttttttttttttt evetttttttttttttttttttttttt

Sagol habibtmmmm İyiki varsınız varsinnnnnn bitanemmm oksuyorummmm kızını o Van'a güç veriyor sorumsuzluğu astı artık

Dahakizima alışveriş bile yapmadimmmm aman neyse konusursammm susmammmm :

aaa habibtem alışverişin zaten öyle tadı çıkmazki
toplu şekilde aldırcanki onların üstündeki ... kadar soycaksın
oyüzden sabır çekkk yap bi liste alıncaklar diye ver habibinin eline gözleri bak nasıl açılcaktıpış tıpış alıncak o listedekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…