- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.161
ağlama ama kuzum ya ..bırakmayın kendinizi ..o boşluğa düşmeyin sakın.hem tüp olsun nolcak.olsunda sağlıklı bi şekilde bizimde minnak tüp bebelerimiz olsunzaten tüp bebeğe karar verilirse senin tüplerle bi alakan kalmıcak ozaman keserim.hani genişleme yada tıkalı olduğunda okudum baya bi yazı ama her doktorun tedavi süreci ve fikirleri farklı oyüzden nekadar çok okursan okadar çok canını sıkarsın anlatabilirmiyomuyum.Bak günümüzde okadar çok tedavi süreci var artık eski zamanlarda bunların hiçbiri yoktu.Çok şükürki tedavi imkanlarımız var artık hepimizin sıkma o tatlı canını ne gelirse Rabbimden.Yeterki rabbım ol desin herşeyin bi çaresi vardır şu hayatta oldumu keserim
inşallah karamım
ee anlat bakalım neler hissediyosun eşini aradınmı
haklısın canım benm bebğim olsunda tek başka bişy istemem hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli anneciklerinin göbüşlerine konuversnler:)
aradım canım aramam mı sana haberim var dedim hamilesin dimi dedi karşılıklı ağlaştıkkk. zaten sabahtan öğrenene kadar ne oldu ne oldu diye arayıp durdu. o kadar mutluyum ki ağlayıp duruyorum sürekli sevinçten
kısçelerrrr çıkıyorum bennnn... öpüyorummmm hepinisiiiiiii
tatillll başlasınnnnn
amin priorim umudum hayalotum sen böleee sırayla gidelim yaaaaaa
hayalotum peki sana nekadara maal olcağını söylediler mi ilaç tedavi falan??
yasasııınn tatil basladı.hele benimki kooskoca iki haftalik tatil basladi oh be
Habibtelerim bugün internet gitti telefondan yazamadim nm hayalotummmmmmmm cansun sen cannnnnncanim çok skkin az önce ağladım mnın rahatladimbiraz
habibtemmmmmmmmmmmmmsende cansın canımın içi
noldu kuzum benimde canım çok sıkkın açtım slow müzikağladım ağlıcam didim bi kızlara bakım kendime gelim sana noldu habıbtem nıye aglıyosun
Habibtelerim bugün internet gitti telefondan yazamadim nm hayalotummmmmmmm cansun sen cannnnnncanim çok skkin az önce ağladım mnın rahatladimbiraz
Bizim herif hiç aradığı yok sorduğu yok bizi sadece mesaj anasını arar ama mesaj attimcattim zoruma gidiyor tek basimayim evde hiç merak etmez mı insan sıkıntıdan patlatacağım yaaaaa
hayalotum yani sana toplamı 5600 mü oluyr canmbu arada mayıs sonnda istanbuldaym görüşelmmi:))))
bu habibin illa beni arabistana çağırıyor bak benden dimesi habibtem
anasını arıcana karısını arasın alaalaa
yaw senin yanında bizler varız herşeyden önce teyzoşum varelbet onun aklı başına gelecek merak etme sen kuzum üzme kendini ağlıyıpta yok yere canını sıkma.erkek milleti öyle işte bunlar dengesiz oluyolar ben sana diyim hiçç kendini hırpalamaya değmez.hatta sen aradığında oooo çok mutluyum huzurluyum dede o huzursuz olsun keyfi kaçsın onu hakederler anca bak şimdik okşa karnını nasıl sakinleşcen ağlıyıpta teyzoşuda üzme bakem
Dahakizima alışveriş bile yapmadimmmm aman neyse konusursammm susmammmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?