Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Keseriimmmm habibtmmmm nasulsinnnnnnn yetişemem kusura bakma yazmadım sana yaaaa

evet kuzum istanbula gelcem ama benm ablam avrupa yakasında oturuyo nasıl etsek:)))

nasılsınız kızlar yaa
bakıyorumherkesın bı derdı var bısı sorcam sormaya cekınıom bıde benle ugrasmayın dıye :18::18:

keser canım hayırlısı olsun ınsallah tedavı olucam dersın olmadan bebıs gelır belkı

alpın gulum uzulme desemde ınsan uzulur elbet sen esının aılesıylemı kalıyorsun?

hayalot yavrum 5600 ne ya ?

inşallah kuzum hayırlısıyla bekleyip görcez bakalım:)sen nasılsın ne var ne yok?

bende ne yapayım hep aynı seyler ısler gucler
suan kızım hasta yıne
bademcıklerı sıs off canım sıkkın ıkı gundur keyfım kacık
bıde ustune hastalandım beceremedım bu ısı :))
ya bız bı ayda anca 3 kere ılıskı yasıoz yogunluktan ( buyuzden tutmuyor olabılırmı? normalde lcagı varsa bıkerede olur dıyoruz ama ozaman bole nıye olmuyorkı
busefer gun asırı deneyeyım sonrakı ay ovu testı deneyeyım olmazsa dr yolları dıyorum ne dersınız?

canm ovulasyonu kullan sonra gün aşırı ilişki o da olmadı dediğin gibi bi doktora görün bakalım:))

evet kuzum istanbula gelcem ama benm ablam avrupa yakasında oturuyo nasıl etsek:)))
ayarlarız bitanem sen bi gel sağsalim hayırlısıyla istanbula ablan Avrupa yakasının neresinde oturuyorki
canbonum 5600 uygulancak tüp bebeğin masrafı ilaçlarla birlikte noldu kuzum sorunun neki:26:
oy ben kıyamam küçük suedama ya çok geçmiş olsunbence suedam ovu tetsını kullanın ona göre ilişkiye girin daha sonra gıdersın doktora sız kesın gunlerı yakalayamıyosunuzdur
Alakan için çok saol canm. evet laptop ama kucağıma almıyorum hiç 1 aydır ne olur ne olmaz diye uzaktan uzağa yazışıyrz sizlerle :))::)

günaydın kızçelerimmmmm
kavaltı hazırlamam gerek şimdibuyrun gelin dicem ama kimse yok siz gelene kadar ben akşam yemeği pişiririm sanırım
ev toparlım bırazda yıne gelırım işler bitince öpüyorum hepınızı

habıbtem bu arada dun gece kusura bakmayın çıktım anıden kayınpeder geldi de bi mevzu vardı hallettik neyseki sohbette edemedik

günaydın fıstık naber hayolotuma bak bak bık bık herkesin derdine çare oluo şu karam karama yazının altına bebiş eklemei öğretsene merek etim be 3 haftalık nasıl duruo anne karnında ay çok heycanlı demi allahım bizede nasip etsin

günaydın kısçelerimmm...

benim kırmızılar ggeldi bu sabah...

bu ay ovu testi aliiim ben de artıkk... :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…