- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.181
Sagol habibtmmmm İyiki varsınız varsinnnnnn bitanemmm oksuyorummmm kızını o Van'a güç veriyor sorumsuzluğu astı artık
amin canım çok sağollrabbım mutluluğunuzu bozmasın inşallah karamım
Bazennn saçma sapan yazarsa su telefondannn habibtelerim16:
amin canım çok sağoll
kuzum ii diyelim ii olalım canım sııkkn biraz tüpler tıkalı çıktı eğer 1 aya kadar geçmezse ya laparoskobi olcam yada direk tüp bebek tedavisine başlıycazKeseriimmmm habibtmmmm nasulsinnnnnnn yetişemem kusura bakma yazmadım sana yaaaa
şuanlık öyle 5600 .ama doktorum daha ilaç yazmadı sen yinede 6100 ü denkleştir eğerki ilaçların geçerse zorda kalmayın dedi kuzum
istanbulamı geliyongörüşelim evettttttttttttttttttt evetttttttttttttttttttttttt
nasılsınız kızlar yaa
bakıyorumherkesın bı derdı var bısı sorcam sormaya cekınıom bıde benle ugrasmayın dıye :18::18:
keser canım hayırlısı olsun ınsallah tedavı olucam dersın olmadan bebıs gelır belkı
alpın gulum uzulme desemde ınsan uzulur elbet sen esının aılesıylemı kalıyorsun?
hayalot yavrum 5600 ne ya ?
bende ne yapayım hep aynı seyler ısler gucler
suan kızım hasta yıne
bademcıklerı sıs off canım sıkkın ıkı gundur keyfım kacık
bıde ustune hastalandım beceremedım bu ısı :))
ya bız bı ayda anca 3 kere ılıskı yasıoz yogunluktan( buyuzden tutmuyor olabılırmı? normalde lcagı varsa bıkerede olur dıyoruz ama ozaman bole nıye olmuyorkı
busefer gun asırı deneyeyım sonrakı ay ovu testı deneyeyım olmazsa dr yolları dıyorum ne dersınız?
hoş geldinizlaptopsa eğer kucağında tutma pcyi bak radyasyon geçer teyzoşuma
ayarlarız bitanem sen bi gel sağsalim hayırlısıyla istanbulaevet kuzum istanbula gelcem ama benm ablam avrupa yakasında oturuyo nasıl etsek:)))
canbonum 5600 uygulancak tüp bebeğin masrafı ilaçlarla birliktenasılsınız kızlar yaa
bakıyorumherkesın bı derdı var bısı sorcam sormaya cekınıom bıde benle ugrasmayın dıye :18::18:
keser canım hayırlısı olsun ınsallah tedavı olucam dersın olmadan bebıs gelır belkı
alpın gulum uzulme desemde ınsan uzulur elbet sen esının aılesıylemı kalıyorsun?
hayalot yavrum 5600 ne ya ?
oy ben kıyamam küçük suedama ya çok geçmiş olsunbende ne yapayım hep aynı seyler ısler gucler
suan kızım hasta yıne
bademcıklerı sıs off canım sıkkın ıkı gundur keyfım kacık
bıde ustune hastalandım beceremedım bu ısı :))
ya bız bı ayda anca 3 kere ılıskı yasıoz yogunluktan( buyuzden tutmuyor olabılırmı? normalde lcagı varsa bıkerede olur dıyoruz ama ozaman bole nıye olmuyorkı
busefer gun asırı deneyeyım sonrakı ay ovu testı deneyeyım olmazsa dr yolları dıyorum ne dersınız?
Alakan için çok saol canm. evet laptop ama kucağıma almıyorum hiç 1 aydır ne olur ne olmaz diye uzaktan uzağa yazışıyrz sizlerle :))::)
ayarlarız bitanem sen bi gel sağsalim hayırlısıyla istanbulaablan Avrupa yakasının neresinde oturuyorki
canbonum 5600 uygulancak tüp bebeğin masrafı ilaçlarla birliktenoldu kuzum sorunun neki:26:
oy ben kıyamam küçük suedama ya çok geçmiş olsunbence suedam ovu tetsını kullanın ona göre ilişkiye girin daha sonra gıdersın doktora sız kesın gunlerı yakalayamıyosunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?